- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acıkıyor musun2 katı yumurta ve 2 domates yedim Ispanak olmadigi icin yemedim cokta sevmem zaten
Ilk basta belki ama sonra alisiyor insanAcıkıyor musun
Ay verimde yeter ki , sabah türk kahvesimi iciyorsunIlk basta belki ama sonra alisiyor insan
Evet 11 gibi ictim 13.30da yumurta ve domates yedim (ıspanak yoktu) 16.30 gibide dunden ızgara et vardi onu ve domates salatasi yedim ekmek hic yemedim Birazdanda bitki cayi icicem sekersiz Sabah kac kg geldigimi yazarimAy verimde yeter ki , sabah türk kahvesimi iciyorsun
Ay hadi bakalim ben de sabah başlıyorumEvet 11 gibi ictim 13.30da yumurta ve domates yedim (ıspanak yoktu) 16.30 gibide dunden ızgara et vardi onu ve domates salatasi yedim ekmek hic yemedim Birazdanda bitki cayi icicem sekersiz Sabah kac kg geldigimi yazarim
Baslangic 69.100
Olmaz herhalde. Meyve ve içecek sınırlı miSuyu kaynattim bitki cayi icin baktim cay bitmis Bende 2si1 arada ictim Insallah zarari olmaz
Liste dışı kesinlikle yasak Sadece sekersiz yesil cay yada bitki cayiOlmaz herhalde. Meyve ve içecek sınırlı mi
Yaa cok iyi bende başlıyorum bugünAz once tartildim ve 68.400 geldim
700 gr gitmis
BaşarılarYaa cok iyi bende başlıyorum bugün
Bende sarısını yiyorum beyazini hic sevmemBende yumurtami yicem hicte sevmem haşlanmış yumurta
Maşallah sen sporda yapmışsın, ben de yarin başlıcam yürüyüşe, cok acıktım ama başım ağırdıBende sarısını yiyorum beyazini hic sevmem
1 saat yürüyüş 15 dk bisiklet 20 dk eliptik 45 dk plates 45 dk zumba yaptim
9da spordan geldim ve aciktigim icin ogle menusunde olan 3 kasik yogurt 3 dilim salam yedim
Birazdanda bitki cayi icicem
Sabaha hayırlısı diyelim
3 gunu atla gerisi kolayMaşallah sen sporda yapmışsın, ben de yarin başlıcam yürüyüşe, cok acıktım ama başım ağırdı
Tartim kırıldı gram goremicem,eski tartilardan var3 gunu atla gerisi kolay
Sabah - gr görünce motive olursun