Beraber İsveç diyeti yapalım mi ??? 13 günlük 😊

Ben bu diyeti yapıp 6 kg vermiştim sonra gene aldım tabi o kiloları çok zor değil aslında bir haftasıe diyete başladım bu sefer aralıklı oruç tutuyorum bakalım inşlah sizde verirsiniz

Ay verimde yeter ki , sabah türk kahvesimi iciyorsun
Evet 11 gibi ictim 13.30da yumurta ve domates yedim (ıspanak yoktu) 16.30 gibide dunden ızgara et vardi onu ve domates salatasi yedim ekmek hic yemedim Birazdanda bitki cayi icicem sekersiz Sabah kac kg geldigimi yazarim
Baslangic 69.100

Evet 11 gibi ictim 13.30da yumurta ve domates yedim (ıspanak yoktu) 16.30 gibide dunden ızgara et vardi onu ve domates salatasi yedim ekmek hic yemedim Birazdanda bitki cayi icicem sekersiz Sabah kac kg geldigimi yazarim
Baslangic 69.100
Ay hadi bakalim ben de sabah başlıyorum

Suyu kaynattim bitki cayi icin baktim cay bitmis Bende 2si1 arada ictim Insallah zarari olmaz

Simdi kusbasi eti yagsiz kavurarak yesil salatayla beraber yicem
Ogle ve aksam yemegi yer degistirebilir

Bende yumurtami yicem hicte sevmem haşlanmış yumurta
Bende sarısını yiyorum beyazini hic sevmem
1 saat yürüyüş 15 dk bisiklet 20 dk eliptik 45 dk plates 45 dk zumba yaptim
9da spordan geldim ve aciktigim icin ogle menusunde olan 3 kasik yogurt 3 dilim salam yedim
Birazdanda bitki cayi icicem
Sabaha hayırlısı diyelim

Maşallah sen sporda yapmışsın, ben de yarin başlıcam yürüyüşe, cok acıktım ama başım ağırdı

Merhaba, ben de başlamayı düşünüyorum bu diyete. Önce malzeme almam lazım ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…