Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl oluyor canım İsveç diyeti biraz bilgi verir misinMerhaba arkadaşlar kilom 84
101 kilodan geldim. Yolum daha uzun 7 li rakamlar görmek istiyorum benim le İsveç diyetini 13 gün yapacak kizceler bekliyorum
Yas 28
Boy 1.62
Kilo 84
Hedef 65
Bekar
22 Eylül Nisa’n var
İsveç Diyeti KurallarıNasıl oluyor canım İsveç diyeti biraz bilgi verir misin
BenBu diyete başlayacak olan var mı
Ne zamanben sali başlayabilicem beraber başlasak
BugünNe zamanben sali başlayabilicem beraber başlasak
Tamam yinede beraber başlamışız sayılırız, bende yarın başlıyorum
Neden bugun degilTamam yinede beraber başlamışız sayılırız, bende yarın başlıyorum
Ya ben annemdeyim, izin vermez o simdi ,git evinde yap der sen yaptın mi kahvaltıyıNeden bugun degil
Simdi ictim kahveyi Daha once yaptim bu diyeti 77den 72 73 falan olmustum Su an 69 kg Spora da yazildim plates yuruyus zumba artik ne varsa yapiyorum ama gr gitmiyor O yuzden bugun tekrar basladimYa ben annemdeyim, izin vermez o simdi ,git evinde yap der sen yaptın mi kahvaltıyı
Merhaba arkadaşlar kilom 84
101 kilodan geldim. Yolum daha uzun 7 li rakamlar görmek istiyorum benim le İsveç diyetini 13 gün yapacak kizceler bekliyorum
Yas 28
Boy 1.62
Kilo 84
Hedef 65
Bekar
22 Eylül Nisa’n var
Bende 69 um ve ne yapsam veremedim,bakalim ınsallah veririm bununlaSimdi ictim kahveyi Daha once yaptim bu diyeti 77den 72 73 falan olmustum Su an 69 kg Spora da yazildim plates yuruyus zumba artik ne varsa yapiyorum ama gr gitmiyor O yuzden bugun tekrar basladim
Bende hic bilmiyorum, sekersizde icilse olur sanırımArkadaslar 1 fincan kahve 1 kesme seker derken 1 tane kesme sekerli kahveyi mi icicez anlamadim
Şekeri kahveye koy Istemezsen koymazsinBende hic bilmiyorum, sekersizde icilse olur sanırım
Ilk sayfada liste var dogru liste o