sen vatana , bayrağa Ataya laf geldimi kimseyi tanımassın keleşim bilirim ...sen işte o ilk kurulan chpsin
sende biliyorsun o anayasanın içinde ne eksiler var evet dokunulmayacak o kriterler var ama bunlar oturulur konuşulur tartışılır ve ülkenin birlik beraberliği için karara varılır o toplantılar sobete edilmez al işte anayasa için toplanmışlar sobete eden chp yahu otur sende konuş ne olsun ne olmasın bi sesini çıkar hiç olmasa bu konudaBu yararı kim belirleyecek?
Kime göre yarar kıstası var peki?
Hükümet çoğunluğu ortada.
Belli kriterler vardır ki el değmez onlara. Bana göre yararlı olan belki Doğu'daki adama yararlı değil. Bu kıstas ne peki?
Nasıl yani içindeki ateşten dolayı kural ihlali yapıp koca devletin başında yerinde duramadı diye biz bunu tolere mi edelim.kabul edelim ipekim Erdoğan diğer cumhurbaşkanları gibi olmadı yahu adamın içinde ateş var ateş. evet ifade etti evet yaptı ama ben yanlış görmüyorum o ..partiden cumhur başkanı oldu duramıyor yerinde ipekim.. kabul ediyorumki faklılık yarattı ..haa bu her yaptığını haklımı çıkarır elbette hayır.
kabul edelim ipekim Erdoğan diğer cumhurbaşkanları gibi olmadı yahu adamın içinde ateş var ateş. evet ifade etti evet yaptı ama ben yanlış görmüyorum o ..partiden cumhur başkanı oldu duramıyor yerinde ipekim.. kabul ediyorumki faklılık yarattı ..haa bu her yaptığını haklımı çıkarır elbette hayır.
biliyorum okuyorum keleşim.çok kere şahit oldum işte o yüzden sen o ilk kurulan chp sin aynı senin gibi dayım var benim oturur konuşuruz ve chp yi anlatır ama gerçek chp yiBu ülkeye kim kallkıp laf ederse tepki veririm..
Daha öncede demiştim,ele gelecek parti varda ben mi tutmuyorum demiştim..
Yeri geliyor yerin dibine sokuyorum biliyorsun..
Şartlar aynı olmasa da eleştiriler aynıymış.Atatürkle,hiçbir siyasetçi, kıyaslanmaz. ayrıca,o cumhuriyetin kurulma dönemiyle bu dönemde asla kıyaslanmaz. ne şartlar aynıydı ne cumhuriyet tam anlamıyla oturmuştu. geçin bunları
Kakao senin dediğin insan ki "neden Karadeniz bir Lazistan olmasın, neden şurası bu olmasın.." diyen biri.. Hal böyle olunca ben anayasa değişiminin çok masumane olduğunu sanmıyorum.sende biliyorsun o anayasanın içinde ne eksiler var evet dokunulmayacak o kriterler var ama bunlar oturulur konuşulur tartışılır ve ülkenin birlik beraberliği için karara varılır o toplantılar sobete edilmez al işte anayasa için toplanmışlar sobete eden chp yahu otur sende konuş ne olsun ne olmasın bi sesini çıkar hiç olmasa bu konuda
o eleştiriler yanlışmış . o dönem farklı bvir dönemdi. şartlar aynı değildiŞartlar aynı olmasa da eleştiriler aynıymış.
yapma ikinci seçimde davut oğluna verildi ipekim.. evet bu seçmen ayrı bi seviyor erdoğanı ama davut oğluda onu aratmıyor artık...akp nin tarzı her yer bizim olsun ona inanmıyorum karşılarında parti lideri yok istikrarlı .allah aşkına ipek varmı kim var söyle bahçelimi kılıçdaroğlumuNasıl yani içindeki ateşten dolayı kural ihlali yapıp koca devletin başında yerinde duramadı diye biz bunu tolere mi edelim.
Bunu sen de biliyorsun ki insanlar Erdoğan'a oy veriyor. Davutoğlu bir parti kursaydı eğer sence alır mıydı bu oranı.
Ve sen de açıkça diyorsun Erdoğan sayesinde aldılar seçimi ve bunu içindeki ateşe veriyorsun. Bence sözün bittiği yer. Madem içinde ateş vardı başbakanlıkta kalsaydı da oraya başka işin ehli içindeki ateşi dizginleyecek bir babayiğit gelseydi.
Ama AKP'nin tarzı her yer bizim olsun, hepsi bizim olsun... Zaten bu da koalisyon zamanı verdikleri muazzam çabadan da gayet açık belliydi.
biliyorum okuyorum keleşim.çok kere şahit oldum işte o yüzden sen o ilk kurulan chp sin aynı senin gibi dayım var benim oturur konuşuruz ve chp yi anlatır ama gerçek chp yi
Şunu şuraya koyup Erdoğanla kıyaslaman sizin tamamen bu konuda bilgi eksikliğiniz olduğunu gösteriyor. Bence başka bir ortamda yapmayın bunu ayıplar insanlar sizi.
Nasıl yani içindeki ateşten dolayı kural ihlali yapıp koca devletin başında yerinde duramadı diye biz bunu tolere mi edelim.
Bunu sen de biliyorsun ki insanlar Erdoğan'a oy veriyor. Davutoğlu bir parti kursaydı eğer sence alır mıydı bu oranı.
Ve sen de açıkça diyorsun Erdoğan sayesinde aldılar seçimi ve bunu içindeki ateşe veriyorsun. Bence sözün bittiği yer. Madem içinde ateş vardı başbakanlıkta kalsaydı da oraya başka işin ehli içindeki ateşi dizginleyecek bir babayiğit gelseydi.
Ama AKP'nin tarzı her yer bizim olsun, hepsi bizim olsun... Zaten bu da koalisyon zamanı verdikleri muazzam çabadan da gayet açık belliydi.
yapma ikinci seçimde davut oğluna verildi ipekim.. evet bu seçmen ayrı bi seviyor erdoğanı ama davut oğluda onu aratmıyor artık...akp nin tarzı her yer bizim olsun ona inanmıyorum karşılarında parti lideri yok istikrarlı .allah aşkına ipek varmı kim var söyle bahçelimi kılıçdaroğlumu
Ayıpsanacak birşey yaptığımı düşünmüyorum.Benim amacım kıyaslama değil.Aynı eleştirilerin o zamanlarda da Atatürke yöneltildiğini ve cevabının mantıklı olduğunu belirtmek istedim.Şunu şuraya koyup Erdoğanla kıyaslaman sizin tamamen bu konuda bilgi eksikliğiniz olduğunu gösteriyor. Bence başka bir ortamda yapmayın bunu ayıplar insanlar sizi.
Sen önce Atatürk'le kıyaslarken, bu insanın yoktan bir devlet, millet kurduğunu göz önüne al, ne şekilde bu toprakların alındığını göz önüne al, sonra perdeyi Erdoğan'a çevir ve Doğu'nun haline bak. Elinde olan, kendisinin olan toprakların ne hale geldiğini gör.
Atatürkle,hiçbir siyasetçi, kıyaslanmaz. ayrıca,o cumhuriyetin kurulma dönemiyle bu dönemde asla kıyaslanmaz. ne şartlar aynıydı ne cumhuriyet tam anlamıyla oturmuştu. geçin bunları
şimdiişte bu msj görünmüyor ben de boş çıkıyor ne yazıyor ki?
Öncelikle üstün çaba ile Atatürk'ü kendince kötülemeye çabalaman oldukça manidar.