Beraber harcadık biz bu yollarda

Evet burad
Neden benim adımı veriyorsun kakao,burada sahte Atatürk'çü varda bizmi görmüyoruz..
burada bir kaç troll var ama bunlar Atatürkçü değil orası kesin.zaten kendilerini biliyor ve tanıyoruz. Kimi siyasi hiç bir msj yazmaz sadece geyik yapar, kimi insanların özel hayatlarını deşifre eder,kimi sadece hakaret eder..var böyle üyeler.

diğerleri ise ister akp li ister hdp li olsun siyasi anlamda gayet tartışılır kişiler onlara saygım var.

Konunun Atatürk olmadığını anlamıyorsunuz sanırım. Atatürk hakkında yazıp çizdiğiniz kadar akpnin kişisel harcamalarına da yazsanız keşke.
Ama yok herkes işine geldiği gibi...
dinci tayfa bir dönem Atatürk'ün mirasını gündeme getirirdi sürekli.
Dilleri lal oldu şimdi.

"Girme cahille münakaşaya, ya sinirini zıplatır tavana, ya yazık olur adabına."

Cok sevdigim bir atasozudur..neyi tartısıyosunuz ki bu insanlarla, anlamadım gitti..bırakın sonuna kadar helal etsinler haklarını..on numaralı musluman degil mi bu insanlar? kimle haşrolacaklarını bilerek gidiyorlar zatı muhteremin pesinden..

Ben uzerinde bunca kulun hakkı, colugun cocugun, sivil genclerin, sehidin kanı olan, ulkeyi cumhuriyet tarihinden bu yana kimsenin sokamadıgı kadar kaosa sokan sahıslara elbette hakkımı helal etmiyorum..

Onları basta tutanlara gelince, beter olun yahu, hem de bin beter olun..cocuklarımızın geleceginin yerle bir edilmesine, ulkemin, topraklarımın bu noktaya gelmesine ortaklık ettiniz.. o kusmuk mesajlarınıza devam edin

Muneyi çağırmanın zamanı mı geldi acaba?Olay kişisel hakaretlere gelmeye başladı.
Mune gelse ne değişecek ki. AKP liler kalacak; AKP karşıtları uzaklaştırılacak. Artık nasıl bir baskı altındaysa.

AKP lilerin çoğu öyle malesef. ''Tayyip neylerse güzel eyler'' diyorlar.
Atatürk'ü sevmezler ve büyük bir kuyruk acıları var. Neden mi? Çünkü Atatürk bunların dedelerine dini suistimal ederek para çıkar menfaat kazandırmamış

Son düzenleme:
Gerçekten siyaset tartışanlar, bilgileriyle yorum yapanlar üstüne alınmasın.
Da siz burada siyaset mi tartışıyorsunuz şimdi?

Konu içeriğiyle yazılan yorumların bazıları birbiriyle alakasız. Kişisel tartışmalara siyaset diyorsanız siyasetin sözlük anlamına yine bir göz atın.

Baskı:)))) sormayın AKP'li üyeler şu an evimi basıp boğazıma basıyorlar

Neyse bu konu kişisel tartışmalar sebebiyle kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…