şutttt ve gooollll:)Öncelikle üstün çaba ile Atatürk'ü kendince kötülemeye çabalaman oldukça manidar.
Dünden beri aslı astarı olmayan capsler paylaşıyorsun bu da kusura bakma ama akpnin genel seçmenini bana yansıttığını birebir gösteriyor neyse... Çünkü araştırmıyor sadece paylaşılana inanıyorsunuz.
Neyse asıl konuya gelelim:
Mustafa Kemal Atatürk Zamanı tek partili dönemdir. Muhalefet partinin kurulmasını da kendisi bizzat desteklemiştir. Bu yüzden chp ya da başka bir partiyi sırf kurucusu diye desteklemesi imkansız varan 1...
M.K. Atatürk cumhurbaşkanlığı Zamanı 1924 anayasasını uygulanmaktadır.
Yasaların maddeleri de şunlardır:
https://www.tbmm.gov.tr/anayasa/anayasa24.htm
Erdoğan'ın şimdi çiğnediği yasa 1961 anayasasında maddeleşmiştir.
Şimdiki uygulanan anayasa da 1980 anayasasıdır. Bu da varan 2.
:)
Benim Atatürke ait ağzımdan tek bir söz duydunuz mu?Söylemek istediğim Atatürkün zamanında bile bu eleştiriler varmış.Tam tersi Atatürkü kötülemek için değil verdiği mantıklı cevap hoşuma gittiği için paylaştım.RTE savundum diye illa Atatürk düşmanı mı oluyorum.Hem savunup hem Atatürkü sevemez miyim?Öncelikle üstün çaba ile Atatürk'ü kendince kötülemeye çabalaman oldukça manidar.
Dünden beri aslı astarı olmayan capsler paylaşıyorsun bu da kusura bakma ama akpnin genel seçmenini bana yansıttığını birebir gösteriyor neyse... Çünkü araştırmıyor sadece paylaşılana inanıyorsunuz.
Mustafa Kemal Atatürk Zamanı tek partili dönemdir. Muhalefet partinin kurulmasını da kendisi bizzat desteklemiştir. Bu yüzden chp ya da başka bir partiyi sırf kurucusu diye desteklemesi imkansız varan 1...
Şimdiki uygulanan anayasa da 1980 anayasasıdır.
gördüm şimdi. o zamanlar yıl 2016 mi imiş ve ülke bu durumda imiş.
aynını dedikte. işte:)gördüm şimdi. o zamanlar yıl 2016 mi imiş ve ülke bu durumda imiş.
Benim anlatmak istediğimi değil,anlamak istediğinizi anlıyorsunuz,tükendim resmen.Bir kahve molası verip kendime geleyim bari.aynını dedikte. işte:)
Benim Atatürke ait ağzımdan tek bir söz duydunuz mu?Söylemek istediğim Atatürkün zamanında bile bu eleştiriler varmış.Tam tersi Atatürkü kötülemek için değil verdiği mantıklı cevap hoşuma gittiği için paylaştım.RTE savundum diye illa Atatürk düşmanı mı oluyorum.Hem savunup hem Atatürkü sevemez miyim?
sanırım okunmuyor bazı mesajlar. bir faydamız olsun koyalım tekrarÖncelikle üstün çaba ile Atatürk'ü kendince kötülemeye çabalaman oldukça manidar.
Şimdiki uygulanan anayasa da 1980 anayasasıdır. Bu da varan 2.
ayy çok beğendim bunuu ne kadarda benziyorlar birbirlerine ah ATAM ah yaşasaydında RECEBİNLE elele verseydin.. şu TÜRKİYE ne konumlarda olurdu
ayy çok beğendim bunuu ne kadarda benziyorlar birbirlerine ah ATAM ah yaşasaydında RECEBİNLE elele verseydin.. şu TÜRKİYE ne konumlarda olurdu
ilberciğimide alırlardı yanına
atatürkle erdoğanı kıyaslamayı bırakın artık.bu ne hazımsızlık ya.neden bir düşünceyi belirteceğiniz zaman atatürkü orataya atıyorsunuz.sizde bıraktığı acı ne çok merak ediyorum.gerçekten üslubum artık değişecek
'ATATÜRK başka bir parti kurulmasını desteklemiş kuruluncada kapatmak için uğraş vermiş hatta kapatılmıştır.'
Birisi Atatürk desteklemesine rağmen Çok partili sisteme 1946 da geçildiğini ve Atatürk'ün bunu kapatmak için mezarından bir etki sağlayamayacağını söylesin...