- 20 Mart 2008
- 141.041
- 212.005
- 60
yani cumhur başkanı süs bebeği mi olsun istiyorsun..
aynen canım. önemli olanda budur.
ve bir ek..
birilerini yok sayıyorum.
geçenlerde karar aldım. hiçbir mesajına, alıntısına cevap vermeyeceğim.
yetki ne keleşim nedir o yetki sussun gelenleri imzalasın ,yada imzalamasın bumudurKakao gene zırvaladın,sadece yetkilerini bilse yeterdi..
yetki ne keleşim nedir o yetki sussun gelenleri imzalasın ,yada imzalamasın bumudur
Karşında RECEP TAYYİP ERDOĞAN var adamın hayatı vatanı milleti olmuş.. Kemal dervişmi sandın yoksa Ahmet necdet sezermi..Ya anlamıyorsun yada anlamak istemiyorsun sende..
Miting yapmak ne demektir,kendi partisine oy istemediği kalmıştı açıkcana,gerçi konuşmalarında açıkça oyu istedi.
400 oy istemek onunmu yoksa başbakanının mı görevi yoksa??
Karşında RECEP TAYYİP ERDOĞAN var adamın hayatı vatanı milleti olmuş.. Kemal dervişmi sandın yoksa Ahmet necdet sezermi..
HanimKelesimiGetir
lütfen cevap yazma. gerçekten. herkesden ricam,cevap vermeyin,kendi kendine yazsın dursun.
erdoğan,400 oyu chp için istedi sanki. neyse ya
ay ister ver ister verme ..türkiyenin istikrarı için isteyecek tabi babammı köyden gelip istesin bu ülkenin istikrarı için geleceği için.... hiç bir cumhurbaşkanı yatmayacak,, hiç bir başbakan yada lider yatmayacakHanimKelesimiGetir
lütfen cevap yazma. gerçekten. herkesden ricam,cevap vermeyin,kendi kendine yazsın dursun.
erdoğan,400 milletvekilini chp için istedi sanki. neyse ya
işte farkın buuuBenim için sorun değil..
işte gönlünde olmadığı için keleşim hadi doğru söyle recep chpden olsaydı ne düşünürdün...??*Bana büyük harflerle yazma istersen...
Karşımda o olabilir,benim gönlümde değil nasılsa.
Olanlar düşünsün...
işte farkın buuu
işte gönlünde olmadığı için keleşim hadi doğru söyle recep chpden olsaydı ne düşünürdün...??*
(farkındaysan küçük yazdım)
yetki ne keleşim nedir o yetki sussun gelenleri imzalasın ,yada imzalamasın bumudur
ay ister ver ister verme ..türkiyenin istikrarı için isteyecek tabi babammı köyden gelip istesin bu ülkenin istikrarı için geleceği için.... hiç bir cumhurbaşkanı yatmayacak,, hiç bir başbakan yada lider yatmayacak
sen vatana , bayrağa Ataya laf geldimi kimseyi tanımassın keleşim bilirim ...sen işte o ilk kurulan chpsinDamarıma basılırsa tavrımda değişir acımam hiç..
Aynı karakterde olsaydı zaten chp'li olmazdım...
anayasa gökten inmedi eksileri var ise düzeltilecek ama bu milletin yararına olacak elbetteAnayasa herhalde boşuna yazılmış duruyor o bi kenarda
Nedir ki Kakao?yetki ne keleşim nedir o yetki sussun gelenleri imzalasın ,yada imzalamasın bumudur
Bu yararı kim belirleyecek?anayasa gökten inmedi eksileri var ise düzeltilecek ama bu milletin yararına olacak elbette
kabul edelim ipekim Erdoğan diğer cumhurbaşkanları gibi olmadı yahu adamın içinde ateş var ateş. evet ifade etti evet yaptı ama ben yanlış görmüyorum o ..partiden cumhur başkanı oldu duramıyor yerinde ipekim.. kabul ediyorumki faklılık yarattı ..haa bu her yaptığını haklımı çıkarır elbette hayır.Nedir ki Kakao?
Bağımsız, tarafsız olması gerekirken seçimlerde oy propagandası yapmak mıdır?
Saraya sürekli onu bunu çağırıp konuşma yaparak AKP yandaşı olduğunu açıkça ifade etmek midir?
Seçimlerde hala Erdoğan figürünün kullanılması mıdır?
Nedir yani sizin cumhurbaşkanından anladığınız?