Beraber harcadık biz bu yollarda

Ya her şeyi geçtim de şu Davutoğlu'nun konuşurken takındığı yüz ifadesi sürekli Temel fıkrası anlatıyor modunda.
Yani bizlere güzel haberler veriyorlar, ülkeyi kandırıyorlar ya mutlusunuz, mutluyuz imajı. Ya bunların kaynaklarını bir de üretimle destekleseniz keşke de vergilere, zamlara göz dikerek basit bakkal hesabı muhabbetinden çıksanız. Bir de o zaman görelim hükümeti.

yetki ne keleşim nedir o yetki sussun gelenleri imzalasın ,yada imzalamasın bumudur

Ya anlamıyorsun yada anlamak istemiyorsun sende..
Miting yapmak ne demektir,kendi partisine oy istemediği kalmıştı açıkcana,gerçi konuşmalarında açıkça oyu istedi.
400 oy istemek onunmu yoksa başbakanının mı görevi yoksa??

Ya anlamıyorsun yada anlamak istemiyorsun sende..
Miting yapmak ne demektir,kendi partisine oy istemediği kalmıştı açıkcana,gerçi konuşmalarında açıkça oyu istedi.
400 oy istemek onunmu yoksa başbakanının mı görevi yoksa??
Karşında RECEP TAYYİP ERDOĞAN var adamın hayatı vatanı milleti olmuş.. Kemal dervişmi sandın yoksa Ahmet necdet sezermi..

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir
lütfen cevap yazma. gerçekten. herkesden ricam,cevap vermeyin,kendi kendine yazsın dursun.
erdoğan,400 milletvekilini chp için istedi sanki. neyse ya
ay ister ver ister verme ..türkiyenin istikrarı için isteyecek tabi babammı köyden gelip istesin bu ülkenin istikrarı için geleceği için.... hiç bir cumhurbaşkanı yatmayacak,, hiç bir başbakan yada lider yatmayacak

Anayasa herhalde boşuna yazılmış duruyor o bi kenarda
yetki ne keleşim nedir o yetki sussun gelenleri imzalasın ,yada imzalamasın bumudur

ay ister ver ister verme ..türkiyenin istikrarı için isteyecek tabi babammı köyden gelip istesin bu ülkenin istikrarı için geleceği için.... hiç bir cumhurbaşkanı yatmayacak,, hiç bir başbakan yada lider yatmayacak

Nedir ki Kakao?
Bağımsız, tarafsız olması gerekirken seçimlerde oy propagandası yapmak mıdır?
Saraya sürekli onu bunu çağırıp konuşma yaparak AKP yandaşı olduğunu açıkça ifade etmek midir?
Seçimlerde hala Erdoğan figürünün kullanılması mıdır?
Nedir yani sizin cumhurbaşkanından anladığınız?

anayasa gökten inmedi eksileri var ise düzeltilecek ama bu milletin yararına olacak elbette
Bu yararı kim belirleyecek?
Kime göre yarar kıstası var peki?
Hükümet çoğunluğu ortada.
Belli kriterler vardır ki el değmez onlara. Bana göre yararlı olan belki Doğu'daki adama yararlı değil. Bu kıstas ne peki?

Nedir ki Kakao?
Bağımsız, tarafsız olması gerekirken seçimlerde oy propagandası yapmak mıdır?
Saraya sürekli onu bunu çağırıp konuşma yaparak AKP yandaşı olduğunu açıkça ifade etmek midir?
Seçimlerde hala Erdoğan figürünün kullanılması mıdır?
Nedir yani sizin cumhurbaşkanından anladığınız?
kabul edelim ipekim Erdoğan diğer cumhurbaşkanları gibi olmadı yahu adamın içinde ateş var ateş. evet ifade etti evet yaptı ama ben yanlış görmüyorum o ..partiden cumhur başkanı oldu duramıyor yerinde ipekim.. kabul ediyorumki faklılık yarattı ..haa bu her yaptığını haklımı çıkarır elbette hayır.

X