- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
Bu resmi yüklemeye utanmadiniz mi yazık size
Millet olarak uykuyu severiz. Şükür bizler uyanan taraftayiz ama çoğunluk hala uykudabütün savaşlar belki bir gün biter ama bizim ülkede bu savaş daha çook uzun yıllar sürecek gibi.
Sayın Sezer sarayda değildi, 1800 lü yıllarda inşa edilmiş Çankaya köşkünde idi..Adamın ülkeye faydasindan çok zarari oldu az harcadi diye seviniyorlar tam komedi valla... Sayın Sezer sadece sarayinda yatip kalktigi için para harcamazdi evet.
Evet Erdoğan sınırları iyi biliyor.. Bak bu gün şehit sayısına..Sezer sinirlarini pek bilmiyordu bence. Bilse anayasa kitabini firlatip ülkeyi kaosa suruklemezdi
Allah aşkına bunda utanılacak ne var?Erdoğanı AK partiyi seviyor diye eleştirildi.Bende bu örneği verdim.Atatürkü yermedim ki,ben mi anlatamıyorum,siz mi anlamak istemiyorsunuz.Kaç kere anlatacağım,bu son anlatışım,pes ediyorum.Alışmışsınız illa ki sizin gibi düşünmeyenler Atatürkü düşman gibi görmek zorundaymış gibi.Bu resmi yüklemeye utanmadiniz mi yazık size
Onun kurduğu vatanın üzerinde yaşıyorsunuz hala.
neden Atatürk ile RTE yi kıyaslama gereği hissediyorsunuz peki.Allah aşkına bunda utanılacak ne var?Erdoğanı AK partiyi seviyor diye eleştirildi.Bende bu örneği verdim.Atatürkü yermedim ki,ben mi anlatamıyorum,siz mi anlamak istemiyorsunuz.Kaç kere anlatacağım,bu son anlatışım,pes ediyorum.Alışmışsınız illa ki sizin gibi düşünmeyenler Atatürkü düşman gibi görmek zorundaymış gibi.
Benim yaptığım kıyaslama değil.Nasıl ki Atatürk kurduğu partiye karşı gönül bağı var ki,aynı durumda Onunda var,kişileri kıyaslama değil düşüncelerin benzerliğine ,mantıklığına değinmek istedim.neden Atatürk ile RTE yi kıyaslama gereği hissediyorsunuz peki.
1924 te Atatürk'ün esas aldığı anayasa ile 1961 de yürürlüğe giren maddenin olduğu ve Erdoğan'ın görev süresi içinde uygulanan 1980 anayasasını Nasıl karşılaştırabiliyorsunuz?Benim yaptığım kıyaslama değil.Nasıl ki Atatürk kurduğu partiye karşı gönül bağı var ki,aynı durumda Onunda var,kişileri kıyaslama değil düşüncelerin benzerliğine ,mantıklığına değinmek istedim.
Mevlananındı galiba bir söz vardı.Sen ne söylersen söyle,söylediğin ,karşındakinin anladığı kadardır diye.Ben ne amaçla söylediğimi biliyorum ,varsın siz hala beni karşılaştırma yapmakla suçlayın.1924 te Atatürk'ün esas aldığı anayasa ile 1961 de yürürlüğe giren maddenin olduğu ve Erdoğan'ın görev süresi içinde uygulanan 1980 anayasasını Nasıl karşılaştırabiliyorsunuz?
Otomatikman attığınız caps ve söylemler tamamen uydurmasyona dönüşüyor farkındaysanız.
Maddeleri bırak kardeşim gönül bağı varmıydı ,yokmuydu onu söyle yok diyebilirmisin .tabiki diyemeyeceksin ..1924 te Atatürk'ün esas aldığı anayasa ile 1961 de yürürlüğe giren maddenin olduğu ve Erdoğan'ın görev süresi içinde uygulanan 1980 anayasasını Nasıl karşılaştırabiliyorsunuz?
Otomatikman attığınız caps ve söylemler tamamen uydurmasyona dönüşüyor farkındaysanız.
türk kadını haklarını 1923 de alırken çoğu yabancı ülkelerdeki avrupadaki kadınlarda dahil 1970 leri bulmuş haklarını elde etmeleri,oy kullanabiliyorsak onun sayesindeMevlananındı galiba bir söz vardı.Sen ne söylersen söyle,söylediğin ,karşındakinin anladığı kadardır diye.Ben ne amaçla söylediğimi biliyorum ,varsın siz hala beni karşılaştırma yapmakla suçlayın.
Ay kusucam poşet neyin yok mu?ayy çok beğendim bunuu ne kadarda benziyorlar birbirlerine ah ATAM ah yaşasaydında RECEBİNLE elele verseydin.. şu TÜRKİYE ne konumlarda olurdu
vallahi vardı yada yoktu kendi adıma bilemiyorum gönül bağı nedir,partideki tüm herkesin iyi şalıştığı söylenemez hiç bir parti mükemmel olamazMaddeleri bırak kardeşim gönül bağı varmıydı ,yokmuydu onu söyle yok diyebilirmisin .tabiki diyemeyeceksin ..
niye haha :)Ay kusucam poşet neyin yok mu?