Beraber harcadık biz bu yollarda

Vikipedia dan once daha kapsamli bilgiler okunup tartisilsa keske.
Bu sayilan isimlerin milli mucadele doneminde Ataturk'un yanindaki en onemli isimler oldugu ve donemde neler yaptiklarini bilinsin mesela?Mesela Istanbul hukumeti ve padisahin karsisina cikip sizi tanimiyoruz,bu ulkenin tek hukumeti TBMM'dir diye gonderilenin Refet Pasa oldugu, donemin Basbakanin Ataturk'un israrlariyla da Rauf Orbay oldugu, Halide edip'in Ataturk'un bizzat tum savas boyunca fikirsel olarak ne kadar yanar doner de olsa yaninda oldugu..
Lutfen hic degilse Turgut Ozakman'in Dirilis-Su cilgin Turkler-Cumhuriyet-Turk mucizesi uclemesini okuyun.Bos beles sitelerden copy paste yerine belgelerle Canakkaleden itibaren Turk tarihini ogrenirsiniz.

Kaç kere yazdım yazdım sildim yani.
Cahil ile girmeyin münakaşaya arkadaşlar.
Ömrünüzde hiç mi hukuk dersi almadınız?
Hadi almadınız diyelim madem şu konularda yazacaksınız açıp da iki satır yazı okumadınız?
Google a cumhurbaşkanının görevleri nedir diye yazsanız orada dahi çıkar işe yarar bir şeyler, şuraya yazılandan daha işe yarar en azından.
Herhangi bir yazarın kitabını alın elinize ( Anayasa Hukuku ) madde madde sıralanmıştır orada görevleri.
Cumhurbaşkanı birleştirici güçtür arkadaşlar, aile babası gibidir.
Tüm halk tüm partiler onun kolları altında toplanmalıdır.
Cumhurbaşkanı her partiye eşit uzaklıkta olmalıdır.
Dürüst olun da mevcut cumhurbaşkanı kollarını herkese açmış deyin ya da sadece kendini görevini yapıyor.
Ne varmış canım ateşliyse, her işe koşturuyorsa demeyin rica ediyorum. Körü körüne savunma yaptığınız çok belli oluyor çünkü.

Not: Saldıracakların dikkatine! Hukukla oldukça içli dışlı bir üye, boş sallayıp dolu tutturamazsınız nitekim tutturamamışsınız da.

Adamın ülkeye faydasindan çok zarari oldu az harcadi diye seviniyorlar tam komedi valla... Sayın Sezer sadece sarayinda yatip kalktigi için para harcamazdi evet.
Sayın Sezer sarayda değildi, 1800 lü yıllarda inşa edilmiş Çankaya köşkünde idi..
Sarayı o yaptırmadı.. Hani canınız istediği gibi çarpmayın.
Lütfen örtülü ödenek nerelerde kullanılır, araştırın.. İnternet kullanabiliyorsunuz sonuçta..
Size ip ucu, örtülü ödenek tüm makamlarda vardır, ama maliye bakanlığının ekonomi rehberinde kodu yoktur.. Yani makam sahibi nereye harcadığını belirtmek zorunda değildir.. Onu illa hizmet için kullanmayabilir, ama asıl amacı hizmettir..
Bence örtülü ödenek tüm makamlardan, Cumhur başkanlığındancda kaldırılmalı! Onlar bizlerin verdiği vergiler..
O yetkiye sahip olan kişi vicdan sahibi olmalı..
Ha siz memnunsanız sizin sorununuz. Anlamadığınız yerde boş yorum yapmayın, sorun yada açıp bakın netten yada kitaplardan..

Son düzenleme:
Bu resmi yüklemeye utanmadiniz mi yazık size

Onun kurduğu vatanın üzerinde yaşıyorsunuz hala.
Allah aşkına bunda utanılacak ne var?Erdoğanı AK partiyi seviyor diye eleştirildi.Bende bu örneği verdim.Atatürkü yermedim ki,ben mi anlatamıyorum,siz mi anlamak istemiyorsunuz.Kaç kere anlatacağım,bu son anlatışım,pes ediyorum.Alışmışsınız illa ki sizin gibi düşünmeyenler Atatürkü düşman gibi görmek zorundaymış gibi.

neden Atatürk ile RTE yi kıyaslama gereği hissediyorsunuz peki.

1924 te Atatürk'ün esas aldığı anayasa ile 1961 de yürürlüğe giren maddenin olduğu ve Erdoğan'ın görev süresi içinde uygulanan 1980 anayasasını Nasıl karşılaştırabiliyorsunuz?
Otomatikman attığınız caps ve söylemler tamamen uydurmasyona dönüşüyor farkındaysanız.

Mevlananındı galiba bir söz vardı.Sen ne söylersen söyle,söylediğin ,karşındakinin anladığı kadardır diye.Ben ne amaçla söylediğimi biliyorum ,varsın siz hala beni karşılaştırma yapmakla suçlayın.

Maddeleri bırak kardeşim gönül bağı varmıydı ,yokmuydu onu söyle yok diyebilirmisin .tabiki diyemeyeceksin ..

türk kadını haklarını 1923 de alırken çoğu yabancı ülkelerdeki avrupadaki kadınlarda dahil 1970 leri bulmuş haklarını elde etmeleri,oy kullanabiliyorsak onun sayesinde

Maddeleri bırak kardeşim gönül bağı varmıydı ,yokmuydu onu söyle yok diyebilirmisin .tabiki diyemeyeceksin ..
vallahi vardı yada yoktu kendi adıma bilemiyorum gönül bağı nedir,partideki tüm herkesin iyi şalıştığı söylenemez hiç bir parti mükemmel olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…