Bende çok badereler atlattım. Düşenin halini düşen anlar. Birşey değil.Tesekkur ederim ilginiz icin saolun denicem dediklerinizi (mukut31) insanlarin tanimadigi halde bu kadar deger verip yazmasi ilgilenmesi gercekten beni cok mutlu ediyor hepinize tesekkurler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beraber Anne Olma Yolunda
- Konu Sahibi Mogami
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Keçi boynuzu pekmezinden daha çok keçi boynuzu özü soğuk sıkım daha iyi. Bir de fındık badem ceviz ve kuru erik ve kuru gün kurusu kayısı tüketin.
Bir de tiroidlerinize baktırın. Bildiğim kadarıyla 2,5 civarı olması gerekli ki hamile kalabilesiniz.
Canim iyi yapmissin kanguruyu almakla ve benim hep istedgm bir kanguruydu ama kilodan dolayi olmaz diye almak istemedim 3 aylikken chicho nun kangurusuna bile girmemisti bu yuzden kanguru olayini kapatmistim gule gule kullanin canimKuzum bence iyi birşey al sonuçta devamlı kullanacağımız birşey bebişler kilolandıkça bele omuzlara yük binecek o yüzden sağlıklı ergonomik bişey almak lazım...bi de bacaklarının böyle açık durması gerekiyormuş ve erkek bebişlerin testisleri için en uygun duruşu sağlıyormuş bu kanguru...bilmiyorum yorumları okudun mu alan herkes çok memnun kalmış...ben 9 taksite böldüm ufak ufak ödüyorum... Karar senin kuzum ama iyi birşey al bak sakatlama belini aman
Kuzum benim kanguru 7-20 kg arası... Ali paşa kaç kg oldu...ben yorumları okuduğumda geç alıp keşke bu kadar beklemeseydim diyenleri gördüm sende alabilirsin geç kalmış değilsin...teşekkür ederim teyzesi can atıyorum kullanmak içinCanim iyi yapmissin kanguruyu almakla ve benim hep istedgm bir kanguruydu ama kilodan dolayi olmaz diye almak istemedim 3 aylikken chicho nun kangurusuna bile girmemisti bu yuzden kanguru olayini kapatmistim gule gule kullanin canim
canim bisey daha sorucam kanguruyu hic denedin mi peki Mete yi icine koydunmu nasil duruyo aslinda once deneme sansim olsa acaba icinde duracak mi malum cok aglayan bi bebek benimki ya alipta hic kullanamazsam3 gün diyo sitesinde ama bana bir ya da iki günde gelmişti...sipariş verdiğimde bende acayip heyecanlanmıştım en severek aldığım ürünlerden biriydi kullanmak içinde sabırsızlanıyorum valla bende patladım evde otur otur... rica ederim kuzum umarım memnun kalırsın
Dün akşam denedim evde gülücükler atıyordu ama hemencik çıkardım çünkü henüz 7 kiloya ulaşmadı...yalnız acayip hoşuma gitti bu akşam yine takar resim çekerim eklerim buraya... Yorumları okuduğumda şu vardı bi müddet sonra arabada durmak istemeyip kucak istediklerinde bu çok daha kurtarıcı olmuş... Hem yazın heryere koca arabayla gitmek beni ürküttüğünden aldım koşa koşa... İyi düşün kuzum sende gerçi ben sanmıyorum sevmeyeceğini Berkenin...en iyisi tüm yorumları oku kullananların görüşleri benimkinden daha altı dolu tecrübeliler çünkücanim bisey daha sorucam kanguruyu hic denedin mi peki Mete yi icine koydunmu nasil duruyo aslinda once deneme sansim olsa acaba icinde duracak mi malum cok aglayan bi bebek benimki ya alipta hic kullanamazsam
okudum canim ama aklima geldi bi anda ya durmazsa diye.. valla ben henuz araba almadim zaten ama banada araba zor geliyo kanguru daha pratik tabi.. sen aksam resmini bi koy hele Mete bey sevmis valla ne guzel insallah Berke de sever ya cok istiyorum zaten benimki gaz yuzunden kucagada alisti kollarim kopuyo onu tasirkenDün akşam denedim evde gülücükler atıyordu ama hemencik çıkardım çünkü henüz 7 kiloya ulaşmadı...yalnız acayip hoşuma gitti bu akşam yine takar resim çekerim eklerim buraya... Yorumları okuduğumda şu vardı bi müddet sonra arabada durmak istemeyip kucak istediklerinde bu çok daha kurtarıcı olmuş... Hem yazın heryere koca arabayla gitmek beni ürküttüğünden aldım koşa koşa... İyi düşün kuzum sende gerçi ben sanmıyorum sevmeyeceğini Berkenin...en iyisi tüm yorumları oku kullananların görüşleri benimkinden daha altı dolu tecrübeliler çünkü
O zaman sen al bence ağırlaştıkça iyice zorlaşır kuzum hem alışır niye alışmasın...farzedelim şimdi sevmedi aklı yettiğinde sever millet 2-3 yaşında çocuğunu koymuş taşıyordu...araba ne almayı planlıyorsun var mı bi model aklındaokudum canim ama aklima geldi bi anda ya durmazsa diye.. valla ben henuz araba almadim zaten ama banada araba zor geliyo kanguru daha pratik tabi.. sen aksam resmini bi koy hele Mete bey sevmis valla ne guzel insallah Berke de sever ya cok istiyorum zaten benimki gaz yuzunden kucagada alisti kollarim kopuyo onu tasirken
alicam canim ins sever sevmezsede yapacak bisi yok.. arabaya hic bakmadim canim ama kaliteli bisey olsun istiyorum o yuzden biraz beklicem borclarimizda biraz azalmis olur hemO zaman sen al bence ağırlaştıkça iyice zorlaşır kuzum hem alışır niye alışmasın...farzedelim şimdi sevmedi aklı yettiğinde sever millet 2-3 yaşında çocuğunu koymuş taşıyordu...araba ne almayı planlıyorsun var mı bi model aklında
İnşallah sever canım sende rahat edersin azıcıkalicam canim ins sever sevmezsede yapacak bisi yok.. arabaya hic bakmadim canim ama kaliteli bisey olsun istiyorum o yuzden biraz beklicem borclarimizda biraz azalmis olur hem
Selam güzeller nasılsınız.. Doktor dan geldik kordonu hala boynunda ve ben netten okudum birşeyler yine moralim çok bozuk MINIKKUS1 tatlım senin kaçıncı haftada dolanmıştı açılmış miydi.. Bizim iki hafta önce de vardı kordon ve iki haftada 900 gr almış aklıma anormal şeyler geliyor üzülüyorum ya sıkışma etkisiyle bebişin kafası büyük ölçüldüyse diye ... İyice piskopata bagladim bugün Mogami tatlım sence açar mı yaramaz artık ya da kötü birşey olmaz değil mi şimdi 2.600 olmuş acamaz belki diyorum yeri de daraldi ama ya beslenemezse filan kafam çok karışık
Canım üç kere dolandı gi için dr korkmustu bizim ve iki günde 1 nst giriyordum ama 36. Hafta çok erken alamam dedi yoksa riske girmeyip alacaktı amaaa gerçekten rabbim onları koruyor zaten kordonu ona göre kaygan yaratmış içini ferah tut benimki kordonu bire düşürdü normal doğum yaptım tek kordonla hayirlisiyla gececektir içini ferah tut gülüm
Kaygilim paşam şimdi nasıl sen hiç foto attin mi merak ettim :) bizimde bir tur dolandı canım ama normal doğumu o yüzden çok istesemde, yapmicam sanırım keşke acsa ama .. Sizin 36 da mı 3 kere dolandı bak sen yaramaza alanı daralmış ama yapacağını yapmışCanım üç kere dolandı gi için dr korkmustu bizim ve iki günde 1 nst giriyordum ama 36. Hafta çok erken alamam dedi yoksa riske girmeyip alacaktı amaaa gerçekten rabbim onları koruyor zaten kordonu ona göre kaygan yaratmış içini ferah tut benimki kordonu bire düşürdü normal doğum yaptım tek kordonla hayirlisiyla gececektir içini ferah tut gülüm
Canim en son 14 kg dik simdi kac oldu bilmiyorum hem artik kucakta istemiyor yurumek istiyor pasabey:)Kuzum benim kanguru 7-20 kg arası... Ali paşa kaç kg oldu...ben yorumları okuduğumda geç alıp keşke bu kadar beklemeseydim diyenleri gördüm sende alabilirsin geç kalmış değilsin...teşekkür ederim teyzesi can atıyorum kullanmak için
Canim masaAllah az kalmis sizede hayirlisiyla kucagina alirsin insaAllahKaygilim paşam şimdi nasıl sen hiç foto attin mi merak ettim :) bizimde bir tur dolandı canım ama normal doğumu o yüzden çok istesemde, yapmicam sanırım keşke acsa ama .. Sizin 36 da mı 3 kere dolandı bak sen yaramaza alanı daralmış ama yapacağını yapmış
Maaşallah Elif'im tosuncuk olmuş ne kadarlık oldu şimdi... Yürüsün yürüsün sende rahat et kucakta taşımak ciddi kol kası isterCanim en son 14 kg dik simdi kac oldu bilmiyorum hem artik kucakta istemiyor yurumek istiyor pasabey:)
Tam 11 aylik olduk canim 24 nisanda dogum gunumuz insaAllah..kolu birak sirt boyun bel kalmadi kol desen arada felc geciriyor gibiMaaşallah Elif'im tosuncuk olmuş ne kadarlık oldu şimdi... Yürüsün yürüsün sende rahat et kucakta taşımak ciddi kol kası ister
O vakit artık hep yürüsün Kocaman olmuş yahu maaşallah Zaman ne hızlı geçiyor...birkaç doğumgünü fotosu beklerizTam 11 aylik olduk canim 24 nisanda dogum gunumuz insaAllah..kolu birak sirt boyun bel kalmadi kol desen arada felc geciriyor gibi
Evet sessizlik çökmüş buralara can da hiç bi etkisi olmadı aşıların canım aksine bol bol uyudu:) çocuktan çocuğa değişiyor tabi belki biraz huysuz olabilir onun içinde de zaten soylemislerdir calpol r ver diyeYine kimsecikler yok burda... Mogami canim bugun 2. ay asilarimizi olduk sizde ates falan yapti mi bide yarina gecer mi asilarin acilari benimki ziplamayi cok seviyo bacaklar asili diye ziplatamiyorumda hic memnun degil durumdan :)