• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Ya bide acikcasi ben evlendim giris katta otilurdum soguk ve rutubet fln vardi az evim yapiliyodu onu bekledim evime ciktim simdi anca rahatladim 5 aydir evimdeyim asa da olsaydi hasta olurdu zorlanirdim rabbimin vardir bir bildugi diye dusunuyorum esim 29 ben 24 ben ev hanimiyim esim eski milli boxsor simdi de ozel guvenlik oda diyo hep cnm hayirlisi kafana takma bak bubyaz gezer dolasiriz tatil fln rabbim hayirli zamanda hayirli evlat versin diyo ben etrafima bakinca yasimdan dolayi biraz sansliyim ole yani etrafimda cocuk gorunce dayanamiyorum bide istiyorum anne olmak cok farkli bir his bu ya:110:
Anladım canım evet belki bu zamana kadar olmaması hayırlı olmuştur hem bebiş öyle rutubetli bi eve gelmemiş oldu..yaşında çok yokmuş bak iyi...ama 5 yıldır korunmuyor ve yine d hamile kalamadıysan doktorunun tüplerine de bakması gerekirdi... Benim tavsiyem önce doktoru değiştir sonra hormontestini yenile eşinde sperm testini yenilesin yumurtalıklara da baktır rahme baktır yumurta takibi yapsın doktor yine olmuyorsa hsg ile tüplere baktır...ovulasyon testi de kullanabilirsin... Gidişata göre klomen kullanabilirsin.. Umarım bunlara gerek kalmadan gelir sıpa... Annelik bambaşka Rabbim sana da nasip etsin
Bu arada folikül kisti her bayanda 1 yıllık süreçte birkaç kez olabiliyormuş benimde olmuştu doğumkontrol hapı ile atmıştım kisti takma ona kafayı:KK39:

Mogami Mogami canim senin kanguruya baktim baya guzel biseye benziyo ama baska kangurularada baktim fiyatlari cok uygun olanlarda var acaba uygun bisey alsam hata mi ederim yani aralarinda nasil bi fark olabilir ki sonucta ayni sey hepsi

Mogami Mogami canim senin kanguruya baktim baya guzel biseye benziyo ama baska kangurularada baktim fiyatlari cok uygun olanlarda var acaba uygun bisey alsam hata mi ederim yani aralarinda nasil bi fark olabilir ki sonucta ayni sey hepsi
Kuzum bence iyi birşey al sonuçta devamlı kullanacağımız birşey bebişler kilolandıkça bele omuzlara yük binecek o yüzden sağlıklı ergonomik bişey almak lazım...bi de bacaklarının böyle açık durması gerekiyormuş ve erkek bebişlerin testisleri için en uygun duruşu sağlıyormuş bu kanguru...bilmiyorum yorumları okudun mu alan herkes çok memnun kalmış...ben 9 taksite böldüm ufak ufak ödüyorum... Karar senin kuzum ama iyi birşey al bak sakatlama belini aman

Kuzum bence iyi birşey al sonuçta devamlı kullanacağımız birşey bebişler kilolandıkça bele omuzlara yük binecek o yüzden sağlıklı ergonomik bişey almak lazım...bi de bacaklarının böyle açık durması gerekiyormuş ve erkek bebişlerin testisleri için en uygun duruşu sağlıyormuş bu kanguru...bilmiyorum yorumları okudun mu alan herkes çok memnun kalmış...ben 9 taksite böldüm ufak ufak ödüyorum... Karar senin kuzum ama iyi birşey al bak sakatlama belini aman
yorumlari okudum hep guzel seyler yaziyo..su kanguru nasil sence benim alisveris yaptigim bi yer fiyati 24 lira cok uygun o yuzden fiyata takildim baya fark var ama dedigin gibi taksitlendirsek hic anlasilmaz bile kolayca odenir ama arada nasil farklar var acaba

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-26-16-24-22.png
    Screenshot_2016-03-26-16-24-22.png
    146,7 KB · Görüntüleme: 51
yorumlari okudum hep guzel seyler yaziyo..su kanguru nasil sence benim alisveris yaptigim bi yer fiyati 24 lira cok uygun o yuzden fiyata takildim baya fark var ama dedigin gibi taksitlendirsek hic anlasilmaz bile kolayca odenir ama arada nasil farklar var acaba
Yaaa bu çok uyduruk bişeye benziyor kuzum omuz askıları ince bel desteği de yok sanırım hem bebişin testisleri ve kalça sağlığını düşün balım bunu alma :KK43:

Yaaa bu çok uyduruk bişeye benziyor kuzum omuz askıları ince bel desteği de yok sanırım hem bebişin testisleri ve kalça sağlığını düşün balım bunu alma :KK43:
evet digerine gore uyduruk duruyo tabi.. sen aldigun kangurunun resmini bi koyabilir misin canim hangi rengini aldin bide yanlis biseye bakmiyayim ben

evet digerine gore uyduruk duruyo tabi.. sen aldigun kangurunun resmini bi koyabilir misin canim hangi rengini aldin bide yanlis biseye bakmiyayim ben
Yanlış anlama uyduruk lafımı bitanem hem senin hem Berke kuşumun sağlığı için diyorum...ekliyorum canım

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    22,9 KB · Görüntüleme: 76
Yanlış anlama uyduruk lafımı bitanem hem senin hem Berke kuşumun sağlığı için diyorum...ekliyorum canım
yok canim biliyorum tabikide .. ayy bu cok hos ya cok begendim gercekten ben bu rengi farketmemisim kirmizi ile hardal sarisina bakiyodum ama bu cok hosmus fiyati 165 tl demi canim bende bundan alicam ya bide siteden aldin demi kargo ucreti varmi

yok canim biliyorum tabikide .. ayy bu cok hos ya cok begendim gercekten ben bu rengi farketmemisim kirmizi ile hardal sarisina bakiyodum ama bu cok hosmus fiyati 165 tl demi canim bende bundan alicam ya bide siteden aldin demi kargo ucreti varmi
Al tabi bordo güzel renk:KK200: fiyatı 159 muş canım...kargo ücreti yok...sitesinden aldım evet canım güvenilir endişen olmasın

Al tabi bordo güzel renk:KK200: fiyatı 159 muş canım...kargo ücreti yok...sitesinden aldım evet canım güvenilir endişen olmasın
kac gunde geliyo bi an heyecanlandim :) ayin 13 u gecsin aliyim ben bunu zaten gelinceye kadarda 3 aylik oluruz bile hic bi yere cikamiyorum pusetle zor oluyo bu cok rahat olur cok tskler canim

kac gunde geliyo bi an heyecanlandim :) ayin 13 u gecsin aliyim ben bunu zaten gelinceye kadarda 3 aylik oluruz bile hic bi yere cikamiyorum pusetle zor oluyo bu cok rahat olur cok tskler canim
3 gün diyo sitesinde ama bana bir ya da iki günde gelmişti...sipariş verdiğimde bende acayip heyecanlanmıştım en severek aldığım ürünlerden biriydi kullanmak içinde sabırsızlanıyorum valla:21: bende patladım evde otur otur... rica ederim kuzum umarım memnun kalırsın :KK39:

Ben 5 yillik evliuim olmuyor bebegmz denemedigim birsey kalmadi doktor sorun yok dedi birtek esimin sprem sayisi iyi ama ileri hizliligi %10 uzuluyorum sonra hayirlisi diyorum vakti saati vardir diyorum ne yapcagimi bilemedim

Keçi boynuzu pekmezinden daha çok keçi boynuzu özü soğuk sıkım daha iyi. Bir de fındık badem ceviz ve kuru erik ve kuru gün kurusu kayısı tüketin.

Küçük bir tavsiye Stylo'nun kullanıyorum 3 yönlü. Çok memnunum tank gibi maşallahı var.

3 gün diyo sitesinde ama bana bir ya da iki günde gelmişti...sipariş verdiğimde bende acayip heyecanlanmıştım en severek aldığım ürünlerden biriydi kullanmak içinde sabırsızlanıyorum valla:21: bende patladım evde otur otur... rica ederim kuzum umarım memnun kalırsın :KK39:
valla dort gozle havalarin isinmssini bekliyorum canim kendimi aticam disariya iyice bunaldim evde bu kanguruda cok isime yariyacak

Tesekkur ederim ilginiz icin saolun denicem dediklerinizi (mukut31) insanlarin tanimadigi halde bu kadar deger verip yazmasi ilgilenmesi gercekten beni cok mutlu ediyor hepinize tesekkurler:KK15:

Back
X