- 17 Eylül 2013
- 10.694
- 8.134
- 198
Anladım canım evet belki bu zamana kadar olmaması hayırlı olmuştur hem bebiş öyle rutubetli bi eve gelmemiş oldu..yaşında çok yokmuş bak iyi...ama 5 yıldır korunmuyor ve yine d hamile kalamadıysan doktorunun tüplerine de bakması gerekirdi... Benim tavsiyem önce doktoru değiştir sonra hormontestini yenile eşinde sperm testini yenilesin yumurtalıklara da baktır rahme baktır yumurta takibi yapsın doktor yine olmuyorsa hsg ile tüplere baktır...ovulasyon testi de kullanabilirsin... Gidişata göre klomen kullanabilirsin.. Umarım bunlara gerek kalmadan gelir sıpa... Annelik bambaşka Rabbim sana da nasip etsinYa bide acikcasi ben evlendim giris katta otilurdum soguk ve rutubet fln vardi az evim yapiliyodu onu bekledim evime ciktim simdi anca rahatladim 5 aydir evimdeyim asa da olsaydi hasta olurdu zorlanirdim rabbimin vardir bir bildugi diye dusunuyorum esim 29 ben 24 ben ev hanimiyim esim eski milli boxsor simdi de ozel guvenlik oda diyo hep cnm hayirlisi kafana takma bak bubyaz gezer dolasiriz tatil fln rabbim hayirli zamanda hayirli evlat versin diyo ben etrafima bakinca yasimdan dolayi biraz sansliyim ole yani etrafimda cocuk gorunce dayanamiyorum bide istiyorum anne olmak cok farkli bir his bu ya
Bu arada folikül kisti her bayanda 1 yıllık süreçte birkaç kez olabiliyormuş benimde olmuştu doğumkontrol hapı ile atmıştım kisti takma ona kafayı