• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

az kalmis valla en iyisi koy icine gez valla zaten yazda geliyo ne guzel.. canim bu arada pendikte lazer yaptiracagim bildigin iyi bi yer var mi ben doga life gidiyodum son 1 seansim kalmisti araya hamilelik girdi bitince yine devam etmem lazim
Ben gitmedim kuzum bilemiyorum ama sen memnun kalacağın bir yer bulursan bana da söyle emzirme muhabbeti bitsin gideceğim bende

Alkışlıyorum hatun:KK9: ben cesaret edemiyorum oturana kadarda edemem ne beceriksizim yav:confused:
Ilk arkadasimla yikadim. Aglamaya basladi alip kacacaktim neredeyse :-) sonra kv esimin yengesi ben yikadik. Sonra hep ben :) arada esim bile yikiyor bayiliyor onu keselemeye :-)

Hoşgeldin canım topikteki uğurlu gelsin... Anlat ne kadarlık evlisin ne zamandır istiyorsun bebiş
Canım iki senedir evliyim 1 sene yasmin hapı kullandım 6 7 ay da esim korundu ondan sonrada korunmuyoruz artık doktora gittim gecen smear testi ypıldı yara vrmıs alırkn az kanams yaptı fitil ve antibiyotik kullanıorum iki gündür acaba ondanmı olmuyordu yumurtalıklarım tertemiz cıktı ultrasonda dua edin cok istiyoruz

Ilk arkadasimla yikadim. Aglamaya basladi alip kacacaktim neredeyse :-) sonra kv esimin yengesi ben yikadik. Sonra hep ben :) arada esim bile yikiyor bayiliyor onu keselemeye :-)
Kese mi:KK57: anacım onun derisi ne ola ki :confused: yımışak davranın paşama:KK37:

Canım iki senedir evliyim 1 sene yasmin hapı kullandım 6 7 ay da esim korundu ondan sonrada korunmuyoruz artık doktora gittim gecen smear testi ypıldı yara vrmıs alırkn az kanams yaptı fitil ve antibiyotik kullanıorum iki gündür acaba ondanmı olmuyordu yumurtalıklarım tertemiz cıktı ultrasonda dua edin cok istiyoruz
Bak o yaranın tedavi edilmesi iyi olmuş Allah muhafaza hamile kalsaydın sıkıntı yaratabilirdi... Hormon testlerini de yaptır canım adetin 3. günü yapılıyor... Birde eşin sperm testi yaptırsın bunlarda da sorun yoksa iş sadece beklemeye kalıyor... Ayrıca ovulasyon testi kullanabilirsin yumurtlama günlerini öğrenmek için birde Ateş ölçme olayı var...ama sen önce herşey yolunda mı onu netleştir

Kendince keseliyor :)) köpük sürüyor vücuduna :-) kuvete oturtuyoruz burakiyoruz bi yarim saat. Ust taraf hic oynamiyor ama ayaklarini cirpip duruyor. Tabi heryer su :-/
Haa tamam o zaman köpük banyosu yapsın paşam yerim onu her yer su olsun varsın ördeğim benim

Çok haklisin canım ama ben ilk bebişi bos keseydi aldilar, kordonu bende gordum sanırım riske atmamak, açılırsa ayrı mesele ama acilmazsa sezeryani istemesemde yaptiririm :( teşekkürler canım inşallah:KK15: bi de doktorum normal doğum yanlısı ama hayırlısı bakalım

Anliyorum canim korkularin var, tabikide saglik acisindan riske atmamak onemli . Rabbim hayirlisi hangiaiyse onu nasip eder insallah.
Daha zaman var belkide kendisi cozer :)

Ben 5 yillik evliuim olmuyor bebegmz denemedigim birsey kalmadi doktor sorun yok dedi birtek esimin sprem sayisi iyi ama ileri hizliligi %10 uzuluyorum sonra hayirlisi diyorum vakti saati vardir diyorum ne yapcagimi bilemedim

Esimde sol tarafta varikosel var en son keci boynuzu sogan suyu kullandim beklemedeyim sizler ne onerirsiniz cnm acaba varikosel ama boylede hamile kalablrmiyim acaba surekli kendimi tesselli ediyorum

Ben 5 yillik evliuim olmuyor bebegmz denemedigim birsey kalmadi doktor sorun yok dedi birtek esimin sprem sayisi iyi ama ileri hizliligi %10 uzuluyorum sonra hayirlisi diyorum vakti saati vardir diyorum ne yapcagimi bilemedim

Esimde sol tarafta varikosel var en son keci boynuzu sogan suyu kullandim beklemedeyim sizler ne onerirsiniz cnm acaba varikosel ama boylede hamile kalablrmiyim acaba surekli kendimi tesselli ediyorum
Geçmiş olsun kuzum varikoselle hamile kalanlarda oluyor ama küçük bi operasyonla sorun çözülünce hızda artar tabi...yine de keçiboynuzu pekmezi yedir bulabilirsen doğal bul hani böyle kendi yapıp satan köylü teyzelerden bulmaya çalış...benim eşimde bi sorun yoktu ama ona rağmen 13 ay olmadı doğal keçiboynuzu pekmezi yedirdim 2. ayında hamile kaldım tabi o sıra kafamdan çıkmıştı hamilelik başka işlerim vardı...birde tüplerine bakıldı mı belki bi yapışıklık vardır... Tedaviye başladın mı bilmiyorum ama yumurta takibi yaptırabilirsin... Ve seninde dediğin gibi herşey zamanı gelince oluyor...umarım vaktin gelmiştir canım

Saol cnm tesekkurler tedaviye baslamdm tuplerimde baktirmadim bir kere gittigimde iltahap var dedi bi kist hap verdi dogum kontrol hapi bide antibiyotik ictim onumuzdeki ay gecti her kadinda adet donemde olurmus kist onun disinda hotmon testi fln birseyler yaptiridm hersey temz smer testi hormin tiroit fln iyi dedi akisina biraktik ole

Ya bide acikcasi ben evlendim giris katta otilurdum soguk ve rutubet fln vardi az evim yapiliyodu onu bekledim evime ciktim simdi anca rahatladim 5 aydir evimdeyim asa da olsaydi hasta olurdu zorlanirdim rabbimin vardir bir bildugi diye dusunuyorum esim 29 ben 24 ben ev hanimiyim esim eski milli boxsor simdi de ozel guvenlik oda diyo hep cnm hayirlisi kafana takma bak bubyaz gezer dolasiriz tatil fln rabbim hayirli zamanda hayirli evlat versin diyo ben etrafima bakinca yasimdan dolayi biraz sansliyim ole yani etrafimda cocuk gorunce dayanamiyorum bide istiyorum anne olmak cok farkli bir his bu ya:110:

Back
X