Beraber Anne Olma Yolunda

Buralardayım cnm.arada girip bakıyorum ses seda yok geri çıkıyorum.Bana gelince şeker yüklemem şüpeli çıktı şeker dkktoruna yönlendirdi doktorum.12 saatlik açlık şekerimde 101 çıkınca takibe başlattı cihazla günde 6 defa parmaktan kan ölçümü yapıp deftere yazdım 2 haftadır doktor normal dedi ayın 6 sında profösör degerlendirme yapıcak ölçüme devam ediyorum prof un görmesi için ama bu hafta misafirm oldugu için beslenmeme dikkat etmedim ölçümlerm yüksek sonuç verdi birkaç defa ama inşaallah profta normal der ve insülin falan kullan demez.Bebiş için hiç hazırlık yapmadım sadece netten oda ve bebek arabası ve ihtiyaçları begendik erken diye bekledik bugün 5li çıtçıtlı badi aldım çok tatlı şeyler vardı.
hadi inşallah bişe çıkmaz canım herkes okur çıkar oldu bizim grup hamişler pek bi hevesliydik canlarım lulus_k lulus_k sweet42 sweet42 ve beraber doğurduk resmen :KK48: kız bi de avrupadasn ben olsam kaldırmıştım mağazalları bak ağırlaşmadan hallet alışveriş işini çok kalmış zamanın doktoruna da ne tür doğuum yaptıracagını sordun mu sezeryan sevmez sizin ordakiler

Kızlarrrr merabaa :) cok uzunn zamandır gıremedım okuldu kosturmaca derken artık 1 yaş koşturmacamız başladı haftaya dogumgunumuz var :) hazırlıklar son surat devam edıyor. buraları cok takıp edemedım ama ınsallah ıyıdır herkess

Kızlarrrr merabaa :) cok uzunn zamandır gıremedım okuldu kosturmaca derken artık 1 yaş koşturmacamız başladı haftaya dogumgunumuz var :) hazırlıklar son surat devam edıyor. buraları cok takıp edemedım ama ınsallah ıyıdır herkess
Oooo büyümüşte doğumgünü yapılıyormuş fıstığa maaşallah bitaneme... Topikçek herkes yuvarlanıp gidiyor işte :emir_bebek:doğumgününden resim isterim

hadi inşallah bişe çıkmaz canım herkes okur çıkar oldu bizim grup hamişler pek bi hevesliydik canlarım lulus_k lulus_k sweet42 sweet42 ve beraber doğurduk resmen :KK48: kız bi de avrupadasn ben olsam kaldırmıştım mağazalları bak ağırlaşmadan hallet alışveriş işini çok kalmış zamanın doktoruna da ne tür doğuum yaptıracagını sordun mu sezeryan sevmez sizin ordakiler
Doğum yapacagm hastaneyi gezdik cnm.Dogumhanede suda doğum için jakuzi var ister suda ister ister yatakta istersen oturarak doguruyosn bebek in her işlemide aynı yerde gözünün önünde yapılıyo yani çok şeffaf bir ortam.Doktor 1 saat birifink verdi sezeryanı tavsiye etmiyorum o doğum yöntemi degil acil durumda yapılan ameliyattır dedi.Bu hafta alışverişlerede başladım kendime hastane için gecelik sabahlık ve pijama takımı aldım ogluşumada yeni dogan takımı aldım.1 takımda çıtçıtlı badi aldım farklı bedenlerde kıyafet olayını abartmak istemiyorum doğunca bedenine göre çoğaltmayı düşünüyorum.Evi degiştirincede Odasını alıcam şimdilik yatagını alcam yatak odama koycagm için çok kalabalık yapmıycam.

CİNSİYET TABLOSU

DOĞAN MELEKLER :KK200:

Maysu--------------> Kız :nazar: ---------- Asya Nil :emir_bebek:
Sweet42 -------------> Kız:nazar: -------- Nisa :emir_bebek:
Maleficent_bs ------> Erkek:nazar: ----- Bora :emir_bebek:
Betiboop -------------> Erkek:nazar: ----- Can :emir_bebek:
Lulus_k --------------> Erkek:nazar: ----- Kaan :emir_bebek:

Mogami --------------> Erkek:nazar: ------ Mete :emir_bebek:
Ayse4255 ------------> Erkek:nazar: ------ Ömer Berke :emir_bebek:
Blummm ------------> Kız:nazar: ------ Defne :emir_bebek:
Burculu --------------> Kız:nazar: ----- Derin Doğa:emir_bebek:
Se_ra -----------------> Kız:nazar: ----- Zehra:emir_bebek:

BEKLENEN MELEKLER:KK200:

Mgul ------------------> Erkek :nazar: ------ Mehmet Çınar
Hanife55 -------------> Erkek :nazar: ------ ?????
Hyb77 -----------------> Erkek :nazar: ------ ?????
Gullbike --------------> Erkek :nazar: ------- ?????
Susslich --------------> Kız :nazar: ---------- ?????
Nerisbebek -----------> Erkek :nazar: ------- Yiğit İsa
Hanfendi -------------> Erkek :nazar: ------- Musab
Meleğim -------------->
:nazar:

maaşAllah subhanAllah..
bebişlerimiz ne çok olmuş :)))

hanfendi ve meleğim tekrar mı hamileler :))) oy onlara da maaşAllah kocamaaannn :)))

sizler nasılsınız kızlar ?
kimler var kimler yok , bebişlerden fırsat bulup da gelebilenler :)

maaşAllah subhanAllah..
bebişlerimiz ne çok olmuş :)))

hanfendi ve meleğim tekrar mı hamileler :))) oy onlara da maaşAllah kocamaaannn :)))

sizler nasılsınız kızlar ?
kimler var kimler yok , bebişlerden fırsat bulup da gelebilenler :)
Kuzum özletiyorsun kendini bu kadar ayrı kalma buralardan... Zülal fıstığımız Nasıl koca kız olmuş maaşallah... Mete de büyüyor 3 ayımız bitiyor cumaya... İkinci bebişler gelmeye başladı evet :KK37:

@melegim66 hatun cinsiyet belli oldu mu
canimmmm evet belli oldu teyzesi bir pasam daha olacak kendimi kiza alistirmisim hep sok yasadim azcik ta erkeklerin arasinda kalcam :) doktora ya kesin mi diyorum 3. ye beklerim %100 diyo 12 haftalikta soylemisti biz anne ogul grip olduk pek girmiyorum nete. siz nasilsiniz mete pasam napiyo isim onerileri alabilirim kizlarr

canimmmm evet belli oldu teyzesi bir pasam daha olacak kendimi kiza alistirmisim hep sok yasadim azcik ta erkeklerin arasinda kalcam :) doktora ya kesin mi diyorum 3. ye beklerim %100 diyo 12 haftalikta soylemisti biz anne ogul grip olduk pek girmiyorum nete. siz nasilsiniz mete pasam napiyo isim onerileri alabilirim kizlarr
Gözün aydın kuzum sağlıklı hayırlı olsun varsın bi paşa daha olsun:KK37: isim Nasıl bişey düşünüyorsun yani dini mi tarihi mi yoksa güncel modern isimlerden mi... Mete iyi 3 ayımız bitiyor:KK36:

CİNSİYET TABLOSU

DOĞAN MELEKLER
:KK200:
Mogami --------------> Erkek:nazar: ------ Mete :emir_bebek:
Ayse4255 ------------> Erkek:nazar: ------ Ömer Berke :emir_bebek:
Blummm ------------> Kız:nazar: ------ Defne :emir_bebek:
Burculu --------------> Kız:nazar: ----- Derin Doğa:emir_bebek:
Se_ra -----------------> Kız:nazar: ----- Zehra:emir_bebek:

BEKLENEN MELEKLER:KK200:
Mgul ------------------> Erkek :nazar: ------ Mehmet Çınar
Hanife55 -------------> Erkek :nazar: ------ ?????
Hyb77 -----------------> Erkek :nazar: ------ ?????
Gullbike --------------> Erkek :nazar: ------- ?????
Susslich --------------> Kız :nazar: ---------- ?????
Nerisbebek -----------> Erkek :nazar: ------- Yiğit İsa
Hanfendi -------------> Erkek :nazar: ------- Musab
Meleğim --------------> Erkek :nazar: ------- ?????

Gözün aydın kuzum sağlıklı hayırlı olsun varsın bi paşa daha olsun:KK37: isim Nasıl bişey düşünüyorsun yani dini mi tarihi mi yoksa güncel modern isimlerden mi... Mete iyi 3 ayımız bitiyor:KK36:
cok sagol canim dini olabilir anlami guzel olmasi onemliymis aslinda karakter olarak saglam yigit birininde adi olabilir tabi oglumun adi yavuz selim cok yakisiyor ona.

Selam kızlar geçen hafta kesemizi gördük çok şükür haftaya çarşamba da hem bebişi hem de kalp atışını duymak için gideceğiz inşallah. Herkes iyi sanırım kabaca baktım geçmişe. Geçen hafta oğlum hastaydi giremedim hiç foruma

Selam kızlar geçen hafta kesemizi gördük çok şükür haftaya çarşamba da hem bebişi hem de kalp atışını duymak için gideceğiz inşallah. Herkes iyi sanırım kabaca baktım geçmişe. Geçen hafta oğlum hastaydi giremedim hiç foruma
canımmmmmm inanamıyorummmm :KK49: almışsın mujdeyii. Çook sevindim canımm. Rabbim sağ salim kucaklamayı nasib etsinn :KK19: :KK68:

Kızlar meraba Nasılsıniz okuyup çıkıyorum çoğu zaman. Doğum yapan arkadaşlar açaba karniniz toparlandı mi. Ben kilo konusunda normalde de takintiluydim. Şimdi karnimi indirmeye çalışıyorum. 87 ile girmiştim doğuma şimdi 68 im.19 kilo gitti ama tabi karın var biraz toparlannasi biraz zamn alıyor galiba orası da gitse süper olucak sizde durumlar nasil

X