hadi inşallah bişe çıkmaz canım herkes okur çıkar oldu bizim grup hamişler pek bi hevesliydik canlarım lulus_k sweet42 ve beraber doğurduk resmen kız bi de avrupadasn ben olsam kaldırmıştım mağazalları bak ağırlaşmadan hallet alışveriş işini çok kalmış zamanın doktoruna da ne tür doğuum yaptıracagını sordun mu sezeryan sevmez sizin ordakilerBuralardayım cnm.arada girip bakıyorum ses seda yok geri çıkıyorum.Bana gelince şeker yüklemem şüpeli çıktı şeker dkktoruna yönlendirdi doktorum.12 saatlik açlık şekerimde 101 çıkınca takibe başlattı cihazla günde 6 defa parmaktan kan ölçümü yapıp deftere yazdım 2 haftadır doktor normal dedi ayın 6 sında profösör degerlendirme yapıcak ölçüme devam ediyorum prof un görmesi için ama bu hafta misafirm oldugu için beslenmeme dikkat etmedim ölçümlerm yüksek sonuç verdi birkaç defa ama inşaallah profta normal der ve insülin falan kullan demez.Bebiş için hiç hazırlık yapmadım sadece netten oda ve bebek arabası ve ihtiyaçları begendik erken diye bekledik bugün 5li çıtçıtlı badi aldım çok tatlı şeyler vardı.