Anladım canım evet belki bu zamana kadar olmaması hayırlı olmuştur hem bebiş öyle rutubetli bi eve gelmemiş oldu..yaşında çok yokmuş bak iyi...ama 5 yıldır korunmuyor ve yine d hamile kalamadıysan doktorunun tüplerine de bakması gerekirdi... Benim tavsiyem önce doktoru değiştir sonra hormontestini yenile eşinde sperm testini yenilesin yumurtalıklara da baktır rahme baktır yumurta takibi yapsın doktor yine olmuyorsa hsg ile tüplere baktır...ovulasyon testi de kullanabilirsin... Gidişata göre klomen kullanabilirsin.. Umarım bunlara gerek kalmadan gelir sıpa... Annelik bambaşka Rabbim sana da nasip etsinYa bide acikcasi ben evlendim giris katta otilurdum soguk ve rutubet fln vardi az evim yapiliyodu onu bekledim evime ciktim simdi anca rahatladim 5 aydir evimdeyim asa da olsaydi hasta olurdu zorlanirdim rabbimin vardir bir bildugi diye dusunuyorum esim 29 ben 24 ben ev hanimiyim esim eski milli boxsor simdi de ozel guvenlik oda diyo hep cnm hayirlisi kafana takma bak bubyaz gezer dolasiriz tatil fln rabbim hayirli zamanda hayirli evlat versin diyo ben etrafima bakinca yasimdan dolayi biraz sansliyim ole yani etrafimda cocuk gorunce dayanamiyorum bide istiyorum anne olmak cok farkli bir his bu ya
Yazın bi deniz fotosu bekleriz o zamanMayosu hazironlarla hersey daha zevkli ya :) ev isi haric :-/
Atariz tabi :))Yazın bi deniz fotosu bekleriz o zaman
Kuzum bence iyi birşey al sonuçta devamlı kullanacağımız birşey bebişler kilolandıkça bele omuzlara yük binecek o yüzden sağlıklı ergonomik bişey almak lazım...bi de bacaklarının böyle açık durması gerekiyormuş ve erkek bebişlerin testisleri için en uygun duruşu sağlıyormuş bu kanguru...bilmiyorum yorumları okudun mu alan herkes çok memnun kalmış...ben 9 taksite böldüm ufak ufak ödüyorum... Karar senin kuzum ama iyi birşey al bak sakatlama belini amanMogami canim senin kanguruya baktim baya guzel biseye benziyo ama baska kangurularada baktim fiyatlari cok uygun olanlarda var acaba uygun bisey alsam hata mi ederim yani aralarinda nasil bi fark olabilir ki sonucta ayni sey hepsi
yorumlari okudum hep guzel seyler yaziyo..su kanguru nasil sence benim alisveris yaptigim bi yer fiyati 24 lira cok uygun o yuzden fiyata takildim baya fark var ama dedigin gibi taksitlendirsek hic anlasilmaz bile kolayca odenir ama arada nasil farklar var acabaKuzum bence iyi birşey al sonuçta devamlı kullanacağımız birşey bebişler kilolandıkça bele omuzlara yük binecek o yüzden sağlıklı ergonomik bişey almak lazım...bi de bacaklarının böyle açık durması gerekiyormuş ve erkek bebişlerin testisleri için en uygun duruşu sağlıyormuş bu kanguru...bilmiyorum yorumları okudun mu alan herkes çok memnun kalmış...ben 9 taksite böldüm ufak ufak ödüyorum... Karar senin kuzum ama iyi birşey al bak sakatlama belini aman
Yaaa bu çok uyduruk bişeye benziyor kuzum omuz askıları ince bel desteği de yok sanırım hem bebişin testisleri ve kalça sağlığını düşün balım bunu almayorumlari okudum hep guzel seyler yaziyo..su kanguru nasil sence benim alisveris yaptigim bi yer fiyati 24 lira cok uygun o yuzden fiyata takildim baya fark var ama dedigin gibi taksitlendirsek hic anlasilmaz bile kolayca odenir ama arada nasil farklar var acaba
evet digerine gore uyduruk duruyo tabi.. sen aldigun kangurunun resmini bi koyabilir misin canim hangi rengini aldin bide yanlis biseye bakmiyayim benYaaa bu çok uyduruk bişeye benziyor kuzum omuz askıları ince bel desteği de yok sanırım hem bebişin testisleri ve kalça sağlığını düşün balım bunu alma
Yanlış anlama uyduruk lafımı bitanem hem senin hem Berke kuşumun sağlığı için diyorum...ekliyorum canımevet digerine gore uyduruk duruyo tabi.. sen aldigun kangurunun resmini bi koyabilir misin canim hangi rengini aldin bide yanlis biseye bakmiyayim ben
yok canim biliyorum tabikide .. ayy bu cok hos ya cok begendim gercekten ben bu rengi farketmemisim kirmizi ile hardal sarisina bakiyodum ama bu cok hosmus fiyati 165 tl demi canim bende bundan alicam ya bide siteden aldin demi kargo ucreti varmiYanlış anlama uyduruk lafımı bitanem hem senin hem Berke kuşumun sağlığı için diyorum...ekliyorum canım
Al tabi bordo güzel renkyok canim biliyorum tabikide .. ayy bu cok hos ya cok begendim gercekten ben bu rengi farketmemisim kirmizi ile hardal sarisina bakiyodum ama bu cok hosmus fiyati 165 tl demi canim bende bundan alicam ya bide siteden aldin demi kargo ucreti varmi
kac gunde geliyo bi an heyecanlandim :) ayin 13 u gecsin aliyim ben bunu zaten gelinceye kadarda 3 aylik oluruz bile hic bi yere cikamiyorum pusetle zor oluyo bu cok rahat olur cok tskler canimAl tabi bordo güzel renkfiyatı 159 muş canım...kargo ücreti yok...sitesinden aldım evet canım güvenilir endişen olmasın
3 gün diyo sitesinde ama bana bir ya da iki günde gelmişti...sipariş verdiğimde bende acayip heyecanlanmıştım en severek aldığım ürünlerden biriydi kullanmak içinde sabırsızlanıyorum vallakac gunde geliyo bi an heyecanlandim :) ayin 13 u gecsin aliyim ben bunu zaten gelinceye kadarda 3 aylik oluruz bile hic bi yere cikamiyorum pusetle zor oluyo bu cok rahat olur cok tskler canim
Ben 5 yillik evliuim olmuyor bebegmz denemedigim birsey kalmadi doktor sorun yok dedi birtek esimin sprem sayisi iyi ama ileri hizliligi %10 uzuluyorum sonra hayirlisi diyorum vakti saati vardir diyorum ne yapcagimi bilemedim
yok canim biliyorum tabikide .. ayy bu cok hos ya cok begendim gercekten ben bu rengi farketmemisim kirmizi ile hardal sarisina bakiyodum ama bu cok hosmus fiyati 165 tl demi canim bende bundan alicam ya bide siteden aldin demi kargo ucreti varmi
valla dort gozle havalarin isinmssini bekliyorum canim kendimi aticam disariya iyice bunaldim evde bu kanguruda cok isime yariyacak3 gün diyo sitesinde ama bana bir ya da iki günde gelmişti...sipariş verdiğimde bende acayip heyecanlanmıştım en severek aldığım ürünlerden biriydi kullanmak içinde sabırsızlanıyorum vallabende patladım evde otur otur... rica ederim kuzum umarım memnun kalırsın
baktim simdi canim kullanisini bilmiyorum ama pek estetik durmuyo kaba geldi biraz yinede tsklerKüçük bir tavsiye Stylo'nun kullanıyorum 3 yönlü. Çok memnunum tank gibi maşallahı var.
baktim simdi canim kullanisini bilmiyorum ama pek estetik durmuyo kaba geldi biraz yinede tskler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?