• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

selamlar olsun kızlar.. Uzun zamandan beri sayfaya girince anaammm didim..
annişlerimiz çoğalmış, bebişler büyüyor.. Maaşallah.. Rabbim huzurlu mutlu günler nasip etsin..
Heralde aranızda bir ben kaldım tek başıma :KK14::KK14:
Olsun alıştım ben bu duruma.. ne yapalım bizimki de böyleymiş..
Hepinize bol sütlü günler dilerim.. :KK46::KK46:
Nasilsin canim

Kizlar nasilsiniz sizleri cok ozledim insaAllah bebisleriniz iyidir..hamisler sagsalim kucaginiza alirsiniz insaAllah isteyenlerede Rabbim tez zamanda hayirlisiyla nasip etsin :21:
İyi Elif'im sen nasılsın Ali paşa nasıl koca adam olmuştur teyzesinin balı resim isteriz

Iyi bari canim memninsan,sonuta yabanci birine emanet ediyosun bebegi guvenilir olmasi iyi.. Ek gidaya gecince yine idare eedilir ama biberon almayinca zor gercekten ama cok sukurki alismis :)

Iyi canim bizde, agular kesileli baya oldu 2 aydir dinlemedeyiz cigliklar basladi simdi :nazar:
Her gun yeni birsey kesfediyolar cok ilginc ve cook guzel cok sukur Rabbim nasip etmis, isteyn herkeze nasip eder insallah
canım atanmışsın cok sev,ndim aklıma gelmiştin atama döenimde, iyi bi yere atanmıssındır inşallah

Selam güzeller nasılsınız.. Doktor dan geldik kordonu hala boynunda ve ben netten okudum birşeyler yine moralim çok bozuk @KAYGILI tatlım senin kaçıncı haftada dolanmıştı açılmış miydi.. Bizim iki hafta önce de vardı kordon ve iki haftada 900 gr almış aklıma anormal şeyler geliyor üzülüyorum :KK43: ya sıkışma etkisiyle bebişin kafası büyük ölçüldüyse diye ... İyice piskopata bagladim bugün Mogami Mogami tatlım sence açar mı yaramaz artık ya da kötü birşey olmaz değil mi şimdi 2.600 olmuş acamaz belki diyorum yeri de daraldi ama ya beslenemezse filan kafam çok karışık
canım relax ol hele son haftalar zaten kaygı düzeyi artıyo buna da takarsan bebiş kötü etkilenir.. dr ne dedi 2 haftada o kadar kilo almasına ? iyi bi dr a gidiyosunudr ne diyosa onu dinle emin ol risk görse seni bilgilendirirdi göz göre göre bekletmez riskli bi gebeliği.. sık dişini surda iki hjafta sonra doğsa da artık gelişimi tamamlanmış olacak çınar bey in :)

Nerdeeeee:KK53: annem geliyor her banyoya... Bi sünger aldık onu kullanıyoruz küvetinde rahat oluyo ama ben şöyle oturmaya başlayana kadar yıkayamayacağım sanırım
bizim de annem imdadımıza yetişiyo banyo zamanlarında sağolsun ben de bi süre böyle devam eciem bikaç kere yıkamya yeltendik ama fiyasko ile sonuclandı beceremedik :))

canım relax ol hele son haftalar zaten kaygı düzeyi artıyo buna da takarsan bebiş kötü etkilenir.. dr ne dedi 2 haftada o kadar kilo almasına ? iyi bi dr a gidiyosunudr ne diyosa onu dinle emin ol risk görse seni bilgilendirirdi göz göre göre bekletmez riskli bi gebeliği.. sık dişini surda iki hjafta sonra doğsa da artık gelişimi tamamlanmış olacak çınar bey in :)
Doktorum çok iyi güveniyorum riski göze almayan biri, ama insanı rahatlatmaya hiç çalışmıyor tatlım.. Benim moralim kordon a bozuldu tatlım, ultrason ölçümleri hatalı olabilir diyorum bi yandan ona kafayı takmiyorum artık çünkü iki hafta önce de ölçtüğü kiloya şaşırmış tim az ölçmüştu.. Sağlıklı gelsin de inşallah canımcım

bizim de annem imdadımıza yetişiyo banyo zamanlarında sağolsun ben de bi süre böyle devam eciem bikaç kere yıkamya yeltendik ama fiyasko ile sonuclandı beceremedik :))
:-):-):-) Biz beceriksizler analarımız olmasa napıcaktık kokardı valla çocuklar:KK70: oturana kadar böyle devam betim :KK19:

Gerçekten mi tatlı çerez bizimkini çok harekete geçiriyor bu iyi değil mi yoksâ.. Peki doğumda da halen kordon boynunda miydi

canım sanırım bebegının boynuna kordon dolanmıs, benımde 37.haftalarda dolandı, 39+3 te normal dogum yaptım.
doktoruma dedim boynuna kordon dolalıydı tekrar bakın dıye ısrar ettım ama gerek yok dedı ve sanırım boynunda degıldı dogduktn sonra bakabıldıgm kadar baktım.
yanı ya doktorumun sezeryanı secmem ıcın uydurmasıydı yada 1 kere dolanması sorun olmuyor . Doktorum ultrasonda gosterdı gercı ama nebıleyım belkı kordon degldı.
yanı eger 1 kezse bebeklerın cogu oyle doğuyor. Rabbim bir avazda sağlıcakla kurtarsın inşallah:KK15:

Kizlar buda benim oglusum :)

Eklentiler

• IMG-20160325-WA0003.jpg
    IMG-20160325-WA0003.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG-20160325-WA0004.jpg
    IMG-20160325-WA0004.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 42
sagol teyzesi :) yok canim hic bakma firsatim olmadi birazdan bakarim sen kullaniyo musun canim ne zaman baslaniliyo kullanilmaya
Daha başlamadım canım 3. Ayında başlanıyor yani 15 gün kaldı sonra koyucam içine gezicem ama yenidoğan aparatıyla alınırsa doğumdan itibarende kullanılabiliyor kuzum...lakin büyüttük artık 3 aya ne kaldı

canım sanırım bebegının boynuna kordon dolanmıs, benımde 37.haftalarda dolandı, 39+3 te normal dogum yaptım.
doktoruma dedim boynuna kordon dolalıydı tekrar bakın dıye ısrar ettım ama gerek yok dedı ve sanırım boynunda degıldı dogduktn sonra bakabıldıgm kadar baktım.
yanı ya doktorumun sezeryanı secmem ıcın uydurmasıydı yada 1 kere dolanması sorun olmuyor . Doktorum ultrasonda gosterdı gercı ama nebıleyım belkı kordon degldı.
yanı eger 1 kezse bebeklerın cogu oyle doğuyor. Rabbim bir avazda sağlıcakla kurtarsın inşallah:KK15:
Çok haklisin canım ama ben ilk bebişi bos keseydi aldilar, kordonu bende gordum sanırım riske atmamak, açılırsa ayrı mesele ama acilmazsa sezeryani istemesemde yaptiririm :( teşekkürler canım inşallah:KK15: bi de doktorum normal doğum yanlısı ama hayırlısı bakalım

Daha başlamadım canım 3. Ayında başlanıyor yani 15 gün kaldı sonra koyucam içine gezicem ama yenidoğan aparatıyla alınırsa doğumdan itibarende kullanılabiliyor kuzum...lakin büyüttük artık 3 aya ne kaldı
az kalmis valla en iyisi koy icine gez valla zaten yazda geliyo ne guzel.. canim bu arada pendikte lazer yaptiracagim bildigin iyi bi yer var mi ben doga life gidiyodum son 1 seansim kalmisti araya hamilelik girdi bitince yine devam etmem lazim

Back