hangi damlayi kullandiniz canim bizim sanci girince tek memeyle sakinlesiyo oyle anlarda emziriyorum o yuzden beslenmesinde sikinti yok cok sukur insallah duzelir canim ya 4 aya kadar gecmez diyolar korkuyorum bu sekilde cok zor dayanmak.. devlet hastanesinde doktor muayene edip mi gonderiyo kalca ultrasonuna esim izin alamiyo o yuzden cumartesi hallediyoruz hastane islerimizi o yuzden devlete gidemedik bide cok bekletmiyolar mi bizim bebek.zaten cok aglak cok bekleyemeyiz kiBizimkininde damla verdiğimiz halde oluyodu ben 1 2 çay kaşığı rezene bile veriyodum sakinleyip uyuyodu çok cozuttğunda 20 günlükken başladı 1 ay çektik şimdi daha rahatlıyor çok azaldı ama damlamızı düzenli veriyorum öyle bişiyki uyumadığı için beslenmesi bile azalmıştı şimdi yeni yeni uyku düzene girmeye başladı inşallah sende erkenden kırtulursun sıcak tut gün içerisinde bide kalça için neden özele gidiyosunuz ben devlette 2 aylık olduk çektirdim çok şükür bir sorun yok
Slm cnm bebekte sancı olduğunda dizlerini kendine çeker seninki öyle yapıyomu.Bide karnına zeytinyağla masaj yap özellikle bögürlerine çünkü sancı damarları bögürlerde oluyo sertleşiyo elinin içiyle güzelce masaj yap ters çevir belinede yap çok rahatlıycaktır.Ayrıca yumuşak atlet parçasını zeytinyaglayıp karnına düz birşekilde yerleştir içinde kalsın üzerini giydir o şekilde.Atlati yag lekesi olur ama feda olsun onun sağlığı için zaten birkaç aya küçülüyolar kıyafetleri. cildi ve bagırsakları bezdeki yağı çeker ve çok rahatlatır.Bu çok uygulanan bir yöntem bizim oralarda.hangi damlayi kullandiniz canim bizim sanci girince tek memeyle sakinlesiyo oyle anlarda emziriyorum o yuzden beslenmesinde sikinti yok cok sukur insallah duzelir canim ya 4 aya kadar gecmez diyolar korkuyorum bu sekilde cok zor dayanmak.. devlet hastanesinde doktor muayene edip mi gonderiyo kalca ultrasonuna esim izin alamiyo o yuzden cumartesi hallediyoruz hastane islerimizi o yuzden devlete gidemedik bide cok bekletmiyolar mi bizim bebek.zaten cok aglak cok bekleyemeyiz ki
Gelsin denizler :) canım dikkat et e mi RSV doye ni virüs var çok seviyo mis yenidoğan lari bizim oydu neden, maske çok iyi olmuş biz o hatayi yapmıştık kullanmadigimiz için baba dan geçmiştiAy o Zaman ne düşünüyorsun sende bi Deniz patlatıver 3 kişi olalım ben sen ve @betiboop
Gebelikte annede sorun olmuyor gibi oluyor ama eğer şekerin olursa çocuk doğum anında kordonu kesildigi gibi hipoglisemi olarak doğarmis.eskisi gibi kıpır kıpır değilde oyle arada bir durtme ya da dediğin gibi dalgalanma gibi oluyor:)vala bir an önce şu şekeri atlatsaam bi de Bebeğimi görsem. Büyüdü mu hersey yolunda mi çok uzak kaldik:)Yeri daraliyor bebegin de ondan :) bundan sonra hareketlerini yavas yavas dalgalanma olarak hissedersin artik. Arkadasimin sinirda cikti sekeri yaptirmadi bir daha sorun cikmadi şükür. Bi sor doktoruna gidince bakalim.
Senin bulunduğun yerde yükleme yapılıyor mu ki canım? Sadece kanda tokluk kan şekerine mi bakılacak acaba?Selam anneler nasılsınız bakalım.Benim perşembe günü şeker testim var.Tok karnına gel ama şekerli şeyler tüketme demişti.Okuduğum ve duyduğum kadarıyla aç karnına gidiyolar şeker testine sizce beni niye tok karna çağırıyolar bilgisi olan vardır aramızda aydınlatırmısnız beni kızlar
Ah kuzum o kadar dikkat ediyorum ki uyurken bile maskeyleyim... Eşime kızıyorum devamlı hasta geçen defa Boğaz enf. oldu çok şükür ufaklığa geçmeden atlattık şimdi bu çıktı yetmiyor bana da bulaştırdı Nasıl gıcık oldum pöööff... Neyse bari ben çabuk atlatırım gribi genelde o sürede dua ede ede bi hal olucam geçmesin diye...yaz gelsin azcık büyüsünler çok minikler şimdi insanın aklı çıkıyo hasta olacak diyeGelsin denizler :) canım dikkat et e mi RSV doye ni virüs var çok seviyo mis yenidoğan lari bizim oydu neden, maske çok iyi olmuş biz o hatayi yapmıştık kullanmadigimiz için baba dan geçmişti
kuzum bende okudum icim rahatladi sonucu beklicz artik ama dr umuz hormon tahlillerini yaptirdi temiz cikti insallah bu da temiz cikacakBak okudum bende bu durumu forumda konular var bununla ilgili çoğu bebişti 2. kanda negatif sonuç çıkıyormuş..hatta ilk testi alırken zorlandıysa Bebek o bile etkili oluyormuş pozitif çıkmasında... Sıkma canını kuzum Allah'ın izniyle bi sorun çıkmayacak sütünü düşün bak üzülürsen kesilir
İnşallah kuzum... Defne üzmez annesini bal o balkuzum bende okudum icim rahatladi sonucu beklicz artik ama dr umuz hormon tahlillerini yaptirdi temiz cikti insallah bu da temiz cikacak
valla canım allah nasip eder mi bilmiyorum ama bidahkini bahar veya yaz çocugu istiyorum hastalık içine doğdu bizimkiler.. ekim ve nisan arası bol virüslü hastalıklı aylarmı..Ah kuzum o kadar dikkat ediyorum ki uyurken bile maskeyleyim... Eşime kızıyorum devamlı hasta geçen defa Boğaz enf. oldu çok şükür ufaklığa geçmeden atlattık şimdi bu çıktı yetmiyor bana da bulaştırdı Nasıl gıcık oldum pöööff... Neyse bari ben çabuk atlatırım gribi genelde o sürede dua ede ede bi hal olucam geçmesin diye...yaz gelsin azcık büyüsünler çok minikler şimdi insanın aklı çıkıyo hasta olacak diye
bilindik olsun canım sevmiyorum yeni uyduruk isimleriKız bunlar çok bilindik isimler eren kuzeninin ismi.barış ı da hiç sevmiyorum.Ne olacak benim halımm herşeye bir kulp buluyorum benn
İşte ben tam o rüyayı görmeyi bekliyorum galiba:))Uyduruk isim istemiyorum demiştim ilk başta cnm :))uyduruk olmayacak çok duyulmuş ve şu sıralar çok kullanılmış isimlerden olmayacak dini anlamı olacak ama dede ismi gibide olmayacak çift isimde olmayacak Soyadına uygun olacak yada babasının adına yakın olacak galiba bütün kategorileri saydım :)) Arın da günahlarından arın gibi olmuş ama söylenişi güzel ve çok duyulmadıkmış.Görmemişin bir oğlu olmuş koyacak ad bulamamış bir kadın var burda betimmm :))bilindik olsun canım sevmiyorum yeni uyduruk isimlerican mesela gayet klasik bi isim :) nasıl seversin söyle ona göre düşünelim rüya faan görmedin mi benim rüyama da girmilti ama koymadım arın ismi, anlamı da güzel bak ama bana fazla karizmatik geldi çocugu baskılayacak isim istemedim şöyle afacan olsun cancan olsun dedim
Telefon cekmiyor ki pek. 4.5gyi bekliyorum sabirsizlikla. Bebis büyüdü 5 aylik oldu 7300 65cm oldu :) ne ara büyüdü anlamadim. Asil bundanbundan sonra hissetmeye baslarsin anneligi hissetmeye dogumla da taclanirGebelikte annede sorun olmuyor gibi oluyor ama eğer şekerin olursa çocuk doğum anında kordonu kesildigi gibi hipoglisemi olarak doğarmis.eskisi gibi kıpır kıpır değilde oyle arada bir durtme ya da dediğin gibi dalgalanma gibi oluyor:)vala bir an önce şu şekeri atlatsaam bi de Bebeğimi görsem. Büyüdü mu hersey yolunda mi çok uzak kaldik:)
Dimi yaa şöyle mayıs çocuğu olsa fena olmaz nisana da razıyımvalla canım allah nasip eder mi bilmiyorum ama bidahkini bahar veya yaz çocugu istiyorum hastalık içine doğdu bizimkiler.. ekim ve nisan arası bol virüslü hastalıklı aylarmı..
anne den geçmez heralde ama yine tedbir tabi dua et canım allah onları hasta etmesin zor bi sınav evlat tüyüne zarar gelsin istemiyosun
slm canim evet aynen bacaklarini cekiyo kendini kasiyo sancidan karnina ayaklarina hergun bebek yagiyla masaj yapiyodum bi cay kasigida zeytinyagi iciriyorum hergun..beze ne kadat dokeyim yag onuda bi deniyeyim olmazsa ins fayda eder birazSlm cnm bebekte sancı olduğunda dizlerini kendine çeker seninki öyle yapıyomu.Bide karnına zeytinyağla masaj yap özellikle bögürlerine çünkü sancı damarları bögürlerde oluyo sertleşiyo elinin içiyle güzelce masaj yap ters çevir belinede yap çok rahatlıycaktır.Ayrıca yumuşak atlet parçasını zeytinyaglayıp karnına düz birşekilde yerleştir içinde kalsın üzerini giydir o şekilde.Atlati yag lekesi olur ama feda olsun onun sağlığı için zaten birkaç aya küçülüyolar kıyafetleri. cildi ve bagırsakları bezdeki yağı çeker ve çok rahatlatır.Bu çok uygulanan bir yöntem bizim oralarda.
Berkeyi tek bırakma annesi bi can yoldaşı kardeşi olsun... Elbet geçecek bunlar şuan sıkıntı çektiğinden ikinci aklına gelmez ama Berke büyüsün evde bi Bebek kokusu istersin... Hem her Bebek bir olmaz belki ikinci çok sorunsuz olur ne malum...benim teyzemin ilk kızı çok çektirdi ikincisi ise hiç sorun yaşatmadı
Bezden damlamıycak kadar ıslat yagla yeter cnmslm canim evet aynen bacaklarini cekiyo kendini kasiyo sancidan karnina ayaklarina hergun bebek yagiyla masaj yapiyodum bi cay kasigida zeytinyagi iciriyorum hergun..beze ne kadat dokeyim yag onuda bi deniyeyim olmazsa ins fayda eder biraz
hala geçmedi cnm ya boğazım gribe çeviriyor galiba soğuk falan da içmiyorum ama her yerim kırılıyor resmen. iyiki var annelerimiz Allah başımızda eksik etmesin . sen yap bakalım cinsiyet süprizini bana da fikir olsun bende soylemicem çünkü:)Geçmiş olsun canm dikkat et kendine salgın varmış benim kızımda boğazı çok fena sabaha kadar öksürdü şurup falan verdim fazla sürmez inşallah
Ahh canm anne gibisi varmı kaç yaşına gelmişim halen cocukmusum gibi ilgileniyor benle anne işte ne kadar büyüsekte onların gözünde çocuğuz daha
Bu arada ben cinsiyete eşimle gitmeyi dusunmuyorum tek gidecem ve ona göre sürpriz bir hediyeyle söylemeyi düşünüyorum pasta iyi fikir aslında olabilir az kaldı 8 marta gidecem cinsiyet için Rabbim hayirsini nasip etsin inşallah
Sikintili olunca gozum korktu valla tabi buyuyunce insan bi tane daha ister hayirlisi canim insallah ikincisi rahat gecerBerkeyi tek bırakma annesi bi can yoldaşı kardeşi olsun... Elbet geçecek bunlar şuan sıkıntı çektiğinden ikinci aklına gelmez ama Berke büyüsün evde bi Bebek kokusu istersin... Hem her Bebek bir olmaz belki ikinci çok sorunsuz olur ne malum...benim teyzemin ilk kızı çok çektirdi ikincisi ise hiç sorun yaşatmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?