Selam hatunlar nasılsınız keyifler nasıl? Hamişler bebişler nasıl bakayım büyüyor sıpalar gün geçtikçe tepikleri de güçleniyor... Benim gecem gündüzüm Mete... Annelik çok güzel ve bir o kadar yorucu ama herşeye bedel onun bir gülüşü gamzeli aşkım benim
@betiboop canım benim çok çok geçmiş olsun umarım çıkmışsınızdır hastaneden benim eşimde boğaz enfeksiyonu geçirdi evde maskeyle dolaştırdım adamı çok şükür atlattı...güzel haberlerini bekliyorum
ayse4255 kuzum atlatmışsın kan yamasıyla çok şükür artık ikincide genel en güzeli senin için
@elf21 canım biz iyiyiz kuzumla sen nasılsın bakalım Ali paşa nasıl?
@nerisbebek canım benim maaşallah Yiğit paşamıza güzel güzel büyüyor topiğimizin yeni erkeği... çok şükür azalmış şikayetlerin yavaş yavaş biter inşallah kuzum
Siyetem balım benim yarın kontrolün var dimi haber ver...inşallah birsürü yumoş vardır dualarımdasın bitanem umarım biri yada ikisi tutar sonra gelsin minik mucizeler
@cnntrm canım inşallah en hayırlı zamanda gelir sıpan... listeye devam ediyorum evet hemen eklerim canım benim
@lulus_k @sweet42 huuuuuu hatunlar napıyonuz ses verin
MINIKKUS1 kuzum nasılsın bayadır görünmüyordun Demir bey çok meşgul ediyor annesini desene...büyüdü dimi sıpa