Beraber Anne Olma Yolunda

Mogisim çok şükür iyiyiz kocaman olduk öğlen kalkıyoruz gün çabuk bitiyor mete bey nasilll
Uykucu olduğu için mi öğlen kalkıyorsun yoksa gece uyumadığı için mi bende genellikle öğlene sarkıyorum canım bizimki gün ışığında uyumaya pek meraklı... Burun hırıltımız var canım serum fizyolojik kullanıyorum ama hala var onun dışında çok şükür herşey yolunda bir buçuk ayı devirdik resmini paylaştım topikteki 1803 teydi sanırım...ellerinden öper teyzesi

Vazgecti galiba cikarmaktan sipa yanlis alarmmis Mira olabilir guzelmis. Benim aklimda iki yil oncesine kadar defne vardi ruyamda gormustum ama tv defneden gecilmiyor artik yahu. Netten siralat kiz isimlerini mutlaka carpar gozune birsey :) hem nasil kizin hateketli mi? saka maka yolun yarisini devirdin artik :)

Ikra elis azra burada.

Deniz cok guzel ama var esimin ailesinde. Kapmislar caanim ismi :-/

Deniz cok guzel ama var esimin ailesinde. Kapmislar caanim ismi :-/
Amaaan ne bakarsın koyanlara istiyorsan sende koyuver hatun ama önce bi ikinciyi yap hele hakkaten ne vakit düşünüyorsun ikinci bebeği

Grip olan bir baba bu virüsü bulaştırmaz mı pek tabii bulaştırdı banayüzümde maskeyle geziyorum inşallah Mete'ye bulaşmaz

Bende evlenmeden önce hira derdim şimdi herkezde bi hiradir gidiyor.bütün Şevkim kacti:/ gerçekten yariladim şaka gibi.çok hareketliydi ama iki gündür ara ara hareketini hissediyorum neden ki acaba,normal mi bu haftalarda bu durum:/ haftaya kontrolüm var zaten doktora gidicem Ama çok sabirsizlaniyorum.şeker yüklemesi konusunda tedirginim.1 hafta şekerimi ölçtüm çok yüksek çıktı bu hafta ise normal çıktı. Böyle olursa tedirgin olurum.napmam lazım bilmiyorum :/

canim sab simplex aldim once fayda etmedi onu biraktik nurse harveys kullaniyorum simdi doktor hangisini kullanacaksan digerini birak demisti ayni anda kullanabilir miyim oyle fayda ediyo mu

Gelişimi iyi ise mama verme çünkü mama da gaz tualet sorunu yapıyor veriyorsan içine bir çay kaşığı zeytinyağı koyabilirsiniz iki dr onerisi
ben bile bile hergun vereyim diye dusunmustum vucudu alissin diye ama gercekten normalde kakasini cok.guzel yapardi mamayi verdim vereli kakasini zor yapiyo yinede alissin diye vermeye devam ettim cunku bazi zamanlar ac oldugunu dusunuyorum hergun zeytinyagi veriyodum zaten mamanin icine katip vereyim olmazsa bi zarari olmaz demi canim.. bide sizin gaz sorununuz ne kadar ssurede gecti 40 i ciksin biraz rahatlar diyolar ama hic oyle gibi gelmiyo bana

insan ne yiyecegini sasiriyo sut yapan seyler gaz yapiyo zaten firsat bulup yemek yapamaiyorum firsat bulsamda yapacak bisi bulamiyorum bu gazdan

Yeri daraliyor bebegin de ondan :) bundan sonra hareketlerini yavas yavas dalgalanma olarak hissedersin artik. Arkadasimin sinirda cikti sekeri yaptirmadi bir daha sorun cikmadi şükür. Bi sor doktoruna gidince bakalim.

Canım gazımı var acaba bnm kızda ağlardı gazdan eğer aç olmadığından eminsen dr götür damla verirler bizde çok çektik Allah kolaylık versin

Canım gazımı var acaba bnm kızda ağlardı gazdan eğer aç olmadığından eminsen dr götür damla verirler bizde çok çektik Allah kolaylık versin
gazi var canim damla surup verdi zaten doktor kullaniyoruz guzel gazinida cikariyo ama yine sancisi oluyo hep hic durmuyo agliyo

Selam anneler nasılsınız bakalım.Benim perşembe günü şeker testim var.Tok karnına gel ama şekerli şeyler tüketme demişti.Okuduğum ve duyduğum kadarıyla aç karnına gidiyolar şeker testine sizce beni niye tok karna çağırıyolar bilgisi olan vardır aramızda aydınlatırmısnız beni kızlar

gazi var canim damla surup verdi zaten doktor kullaniyoruz guzel gazinida cikariyo ama yine sancisi oluyo hep hic durmuyo agliyo
Bizimkininde damla verdiğimiz halde oluyodu ben 1 2 çay kaşığı rezene bile veriyodum sakinleyip uyuyodu çok cozuttğunda 20 günlükken başladı 1 ay çektik şimdi daha rahatlıyor çok azaldı ama damlamızı düzenli veriyorum öyle bişiyki uyumadığı için beslenmesi bile azalmıştı şimdi yeni yeni uyku düzene girmeye başladı inşallah sende erkenden kırtulursun sıcak tut gün içerisinde bide kalça için neden özele gidiyosunuz ben devlette 2 aylık olduk çektirdim çok şükür bir sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…