Merhaba güzel hatunlar bende kızıma kavuştum biraz zor oldu ama onu görünce herşey unutuldu..
Cuma sabahı hastaneye gittim 9:30 gibi yatış kararı verildi doğumhaneye alındın fitille başladık yola açılmam az olduğu için sancılar başladı fln ebe kontrol ediyor ara ara rahim yumuşadı ama açılma az az oldu 17 civarı tekrar kontrol etti 3 cm açılma olmuş fitili alıp suyu patlatıp suni takıp hızlandırmak istediler ebe suyu patlattı serumu taktı Ben kötü olmaya başladım sancıyla beraber midem bulanmaya başladı kustum ve o andan itibaren kızımın kalp atışları düşmeye başladı hemen suniyi kapattı ve biraz kalp atışını takip etti normale döndü ve hemen ameliyathane hazırlandı Dr geldi ve bizi sezeryana aldılar saat 17:20 olduğunda artık bizim için hayat farklı amaçla dolmuştu tabi ben kızımı hemen göremedim be gördüğüm ilk an herşeye bedeldi Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ben mucizeme 7 yıl sonra kavuştum beklememe sabretmeme değdi bekleyen isteyen arkadaşlar lütfen sizde sabırla inanarak bekleyin zor bir süreç çok iyi biliyorum ama o koku herşeye bedel sizleri seviyorum uzun oldu biraz
artık Derin Doğalı günler daha huzurlu