• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Merhaba güzel hatunlar bende kızıma kavuştum biraz zor oldu ama onu görünce herşey unutuldu..
Cuma sabahı hastaneye gittim 9:30 gibi yatış kararı verildi doğumhaneye alındın fitille başladık yola açılmam az olduğu için sancılar başladı fln ebe kontrol ediyor ara ara rahim yumuşadı ama açılma az az oldu 17 civarı tekrar kontrol etti 3 cm açılma olmuş fitili alıp suyu patlatıp suni takıp hızlandırmak istediler ebe suyu patlattı serumu taktı Ben kötü olmaya başladım sancıyla beraber midem bulanmaya başladı kustum ve o andan itibaren kızımın kalp atışları düşmeye başladı hemen suniyi kapattı ve biraz kalp atışını takip etti normale döndü ve hemen ameliyathane hazırlandı Dr geldi ve bizi sezeryana aldılar saat 17:20 olduğunda artık bizim için hayat farklı amaçla dolmuştu tabi ben kızımı hemen göremedim be gördüğüm ilk an herşeye bedeldi Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ben mucizeme 7 yıl sonra kavuştum beklememe sabretmeme değdi bekleyen isteyen arkadaşlar lütfen sizde sabırla inanarak bekleyin zor bir süreç çok iyi biliyorum ama o koku herşeye bedel sizleri seviyorum uzun oldu biraz ☺️ artık Derin Doğalı günler daha huzurlu
Canim gozzunaydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah :)

Maşallah canm doğum zamanın gelmiş çok şükür bu günlere kilosu da iyi Bence benim kızım 3 300 doğdu iyi yanı doğuma karar veremedi mi doktorun ne tavsiye ediyo ve sen kendini neye hazırladı normalmi sezeryan mı doktorunla konuş ortak bir karar alın ama çok iyi düşün kendini hangisine hazır hissediyorsan canm hakkında hayırlısını nasıp etsin Rabbim bizi habersiz bırakma Rabbim bebişin i sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
şükür canım 2 marta az kaldı bugün son kez gittik evet kilosu ideal ve iyi 3284 olmuş kaldı 6 gün...çarşambaya sabaha ilk beni alacak yatış işlemlerimden sonra...sezeryan tabiki ben artık drm ne diyorsa tamam diyorum... zaten 39 oluyor tam sadece 40 tan bir hafta eksiğiz...onuda drm bekletmeme sebebi riske atmak istemiyor...ben nettende baktım tedaviyle olanların çoğunluğu hep sezeryan...sağ salim olsunda ben kendimi aramıyorum acıya dayanıklıyımdır ne acılar çektik diyorum onu da atlatırım...

Kilolar gidiyor ooohhhhh 58,5 oldum bunun şerefine bir foto patlatayım :KK73: sizde durumlar ne kızlar

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    50,9 KB · Görüntüleme: 70
Kilolar gidiyor ooohhhhh 58,5 oldum bunun şerefine bir foto patlatayım :KK73: sizde durumlar ne kızlar
oyşş maşallah maşallah cücük siyah saçlara bak....senbde fitsin canım darısı bize gerçi bu 80 kiloyla ne olur bilemem:)

şükür canım 2 marta az kaldı bugün son kez gittik evet kilosu ideal ve iyi 3284 olmuş kaldı 6 gün...çarşambaya sabaha ilk beni alacak yatış işlemlerimden sonra...sezeryan tabiki ben artık drm ne diyorsa tamam diyorum... zaten 39 oluyor tam sadece 40 tan bir hafta eksiğiz...onuda drm bekletmeme sebebi riske atmak istemiyor...ben nettende baktım tedaviyle olanların çoğunluğu hep sezeryan...sağ salim olsunda ben kendimi aramıyorum acıya dayanıklıyımdır ne acılar çektik diyorum onu da atlatırım...
Hadi az kalmış kuzum hayırlısıyla kavuşun fıstık kızınla... Sezeryan ilk gün ağrı yapıyor sonra yavaş yavaş azalıyor atlatırsın çabucak

oyşş maşallah maşallah cücük siyah saçlara bak....senbde fitsin canım darısı bize gerçi bu 80 kiloyla ne olur bilemem:)
Ben 72 ile bitirdim kuzum senden çokta uzak değildim... Veriliyor emzirdikçe zaten doğumda rahat 8-9 kilo gidiyor

Maşallah canım ana oğul çok cici gorunuyosunuz:nazar: Bizde oğluşumla +7 kiloyla devam ediyoruz yola:KK55:
Sağol balım valla verdikçe keyfe geliyorum... Senİnde gayet iyi kilo durumun 30 dan sonra dikkat edersen çok çabuk atarsın kiloları

Yağlı bezi Hergün yapsan hiçbir zararı olmaz gayet doğal bir yöntem çünkü az biraz yağlı kokar minişin ama olsun önemli olan sağlığı.Yumurt olayını hiç duymadım.Ama üşütmüşse hırlıyosa tavada az zeytinyagıyla un kavurup bez torbaya koyup dirseginle sıcaklığını ölçüp eger dirsegini yakmıyosa uyurken bebegin sırtına yada göğsüne koyuyolar atletin üstüne koyarsan daha güvenli olur.hırıltıyı soğuk alğınlıgını alıyo.Un yavaş soğuduğu için galiba sırtını uzun süre sıcak tutuyo terleyerek soğuk algınlıgını atmış oluyo.
anladim canim cok sagol yagli bez ise yaradi rahatliyo bebegim allah razi olsun

Bizim 15.gün başladı 2 aylık olduk bitti şuan hiç öle ataklarımız yok çok şükür uyku problemi ve hafif emme problemimiz var erken doyuyo bizdekş sıkıntınbu şuan inşallah hemencik geçer bebiş kızmıydı erkekmiydi sıcak tut kendinide bebişide
bizim de erken basladi ne zaman bitecek hic bilmiyorum valla bebegim erkek zaten erkek bebeklerde daha cok oluyomus gaz sancisi sizin sikintilqrinizda insallah gecer canim allah yardimcimiz olsun

Bugün tok karna kan aldılar ardında 50 gr şeker içtim 1 saat sonra tekrar kan aldılar ve ilk kan 130 çıktı ikinci kan 162 çıktı malesef.Haftaya büyük şeker testine alıcam 10 saat önceden yemeyi içmeyi kes sadece su içebilirsin dedi.2 saat sürecek bu test dedi.Bu süre içinde şekerli şeyler fazla tüketme dedi.Yine yüksek çıkarsa şeker doktoruna göndercem o gerek duyarsa diyet verir dedi.Hiç beklemiyodum şekerimin böyle çıkacağını.
Yüksek çıkmış canım üzüldüm vala.ama tedavisi olmayan bişiy degil.bende bu şekerden çok korkuyorum.ama asıl bu süreçte tedavi olunmazsa o zaman tehlikeli.şekerli şeyleri çok mu tuketiyorsun peki?pirinç,kirmizi mercimek,patates,muz,reçel,hamur işleri,ambalajlı ürünler şekeri yükselten şeyler biliyorsundur.bu hafta çok tukettiysen ondan da yüksek çıkmış olabilir

Kızlar nasilsiniz bakalım? Ya bütün arkadaslara sormak istedigim Bi soru var.benim bulunduğum haftalarda bebeginiz karninizin bi tarafina toplaniyor muydu?sabah bi uyandim;bebegimin kafasıydı sanirim ortada bi bombe ile uyandım. Ağrı vs olmuyor.bunu 2-3 kez farklı zamanlarda yaşadım. Bi de eskisi gibi fildir fildir dönmüyor.nerdeyse her zaman oynardi.şimdi Sadece ayagiyla ya da eliyle ittirip duruyor gibi.önceden bi sağa bi sola geçip duruyordu sanki.bunlar normal şeyler mi?

Yüksek çıkmış canım üzüldüm vala.ama tedavisi olmayan bişiy degil.bende bu şekerden çok korkuyorum.ama asıl bu süreçte tedavi olunmazsa o zaman tehlikeli.şekerli şeyleri çok mu tuketiyorsun peki?pirinç,kirmizi mercimek,patates,muz,reçel,hamur işleri,ambalajlı ürünler şekeri yükselten şeyler biliyorsundur.bu hafta çok tukettiysen ondan da yüksek çıkmış olabilir
Yok cnm sayfıklarından çoğunu ağzıma bile almam içlerinde aylardır yemediklerim var.Kuru incir kuru üzüm ve kuru hurma bulunduruyorum evde mutfaga girip çıktıkça atıştırıyordum ondan olabilirmi.Bide tok gel dediler omlet yedim bide yarım küçük paket tereyağı sürdüm ekmege yarımsaat sonrada kan aldılar.Tereyagı mı yaptı acaba dedim.Bide bu aralar çayı abarttım şekerli de içiyorum.Çok şaşırdım böyle çıkmasına inşaallah açlık şekerim normal çıkarda bu sitersten kurtulurum

Kızlar nasilsiniz bakalım? Ya bütün arkadaslara sormak istedigim Bi soru var.benim bulunduğum haftalarda bebeginiz karninizin bi tarafina toplaniyor muydu?sabah bi uyandim;bebegimin kafasıydı sanirim ortada bi bombe ile uyandım. Ağrı vs olmuyor.bunu 2-3 kez farklı zamanlarda yaşadım. Bi de eskisi gibi fildir fildir dönmüyor.nerdeyse her zaman oynardi.şimdi Sadece ayagiyla ya da eliyle ittirip duruyor gibi.önceden bi sağa bi sola geçip duruyordu sanki.bunlar normal şeyler mi?
Evet cnm bende de oluyor göbegimin biraz altında sağda çıkıntı gibi sertleşiyor bence oraya poposu geliyo sonra değişiyo pozisyonu.

Yok cnm sayfıklarından çoğunu ağzıma bile almam içlerinde aylardır yemediklerim var.Kuru incir kuru üzüm ve kuru hurma bulunduruyorum evde mutfaga girip çıktıkça atıştırıyordum ondan olabilirmi.Bide tok gel dediler omlet yedim bide yarım küçük paket tereyağı sürdüm ekmege yarımsaat sonrada kan aldılar.Tereyagı mı yaptı acaba dedim.Bide bu aralar çayı abarttım şekerli de içiyorum.Çok şaşırdım böyle çıkmasına inşaallah açlık şekerim normal çıkarda bu sitersten kurtulurum
İnşallah canım. Vala bilemiyorum.bak bende mesela hergün muhakkak tereyağı,yumurta vs.yerim.bence de tok olup gitmen etkilemiştir değerleri. Bi dahakine daha iyi çıkar değerin bence.bu sefer aç karna gideceksin. Daha sağlıklı bi ölçüm olur.bende kuru kayısı, kuru incir ve hurmayı çok severim ama gunluk ne kadar tüketilmeli bilmiyorum.yine onların da fazlasi şeker sonuçta. Bi doktoruna sor istersen.hergün düzenli yedigin bişiy sonucta

Evet cnm bende de oluyor göbegimin biraz altında sağda çıkıntı gibi sertleşiyor bence oraya poposu geliyo sonra değişiyo pozisyonu.
Oksuyorum sonra eski haline geliyor.sabah uyandigimda karnimda füze tasiyormus gibiydim.kafası tam gobek deliğimin orda toplanmıştı.bazen korkutuyor erkenden mi başladı bu durumlar diye.genelde rahatsız olduğu zaman yapıyor sanirim:)

Back