• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Bezden damlamıycak kadar ıslat yagla yeter cnm
dün aksam yaglayip koydum canim gece daha rahat uyudu valla cok tskler hergun aksam yapayim ben bunu bide yagda yumurtayi kiriip iliklasinca bi posete koyup bebegin karnina sariyolarmis o da cok rahatlatiyomus ama ben cesaret edemedim ona oyle bisey sen biliyo musun

Sikintili olunca gozum korktu valla tabi buyuyunce insan bi tane daha ister hayirlisi canim insallah ikincisi rahat gecer
Sen şimdi düşünme ikinciyi full performans Berke ye annelik aşamasındasınHoppa şöyle yaz gelsin ek gıda dönemi başlar alıp gezmelere çıkarsın uykusu uzamış olur gazı biter bilinçli tepkiler verir o Zaman tadından yenmez:KK39::KK39:

Merhaba güzel hatunlar bende kızıma kavuştum biraz zor oldu ama onu görünce herşey unutuldu..
Cuma sabahı hastaneye gittim 9:30 gibi yatış kararı verildi doğumhaneye alındın fitille başladık yola açılmam az olduğu için sancılar başladı fln ebe kontrol ediyor ara ara rahim yumuşadı ama açılma az az oldu 17 civarı tekrar kontrol etti 3 cm açılma olmuş fitili alıp suyu patlatıp suni takıp hızlandırmak istediler ebe suyu patlattı serumu taktı Ben kötü olmaya başladım sancıyla beraber midem bulanmaya başladı kustum ve o andan itibaren kızımın kalp atışları düşmeye başladı hemen suniyi kapattı ve biraz kalp atışını takip etti normale döndü ve hemen ameliyathane hazırlandı Dr geldi ve bizi sezeryana aldılar saat 17:20 olduğunda artık bizim için hayat farklı amaçla dolmuştu tabi ben kızımı hemen göremedim be gördüğüm ilk an herşeye bedeldi Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ben mucizeme 7 yıl sonra kavuştum beklememe sabretmeme değdi bekleyen isteyen arkadaşlar lütfen sizde sabırla inanarak bekleyin zor bir süreç çok iyi biliyorum ama o koku herşeye bedel sizleri seviyorum uzun oldu biraz ☺️ artık Derin Doğalı günler daha huzurlu

Sen şimdi düşünme ikinciyi full performans Berke ye annelik aşamasındasınHoppa şöyle yaz gelsin ek gıda dönemi başlar alıp gezmelere çıkarsın uykusu uzamış olur gazı biter bilinçli tepkiler verir o Zaman tadından yenmez:KK39::KK39:
ayy insallah valla o gunleri gorsem bi zaman bi gecse :)

hangi damlayi kullandiniz canim bizim sanci girince tek memeyle sakinlesiyo oyle anlarda emziriyorum o yuzden beslenmesinde sikinti yok cok sukur insallah duzelir canim ya 4 aya kadar gecmez diyolar korkuyorum bu sekilde cok zor dayanmak.. devlet hastanesinde doktor muayene edip mi gonderiyo kalca ultrasonuna esim izin alamiyo o yuzden cumartesi hallediyoruz hastane islerimizi o yuzden devlete gidemedik bide cok bekletmiyolar mi bizim bebek.zaten cok aglak cok bekleyemeyiz ki
Yok randevualmıştık direk girdik çocuk dr da zaten hemen alıyo yeni bebek olduğu için canım doğduğunda randevu almıştık yani sorunsuz yarım saate halledip geldik eve Sap Simplex damlamızın adı kızımda aynı öleydi düZeldik şimdi çok şükür

Eki Görüntüle 1777955

Merhaba teyzelerimiz biz 6. Ayimiza girdk bi maasalahinizi almaya geldik :)
Annem biraz tulu cikmis ama kusura bakmayin oynasirken ben yoldum ondan oyle :)
canımmmmmm maaşalllaaahhhh 41 kere.. çok tatlııııııııııı..nasıl balsın sen yanaklara baaakkk
arada uğra hayatım özledik seni.

Yok randevualmıştık direk girdik çocuk dr da zaten hemen alıyo yeni bebek olduğu için canım doğduğunda randevu almıştık yani sorunsuz yarım saate halledip geldik eve Sap Simplex damlamızın adı kızımda aynı öleydi düZeldik şimdi çok şükür
anlasim canim bizde o damla bide yaninda bitkisel bi surup kullaniyoruz sizin ne kadar surdu gaz sancisi

Merhaba güzel hatunlar bende kızıma kavuştum biraz zor oldu ama onu görünce herşey unutuldu..
Cuma sabahı hastaneye gittim 9:30 gibi yatış kararı verildi doğumhaneye alındın fitille başladık yola açılmam az olduğu için sancılar başladı fln ebe kontrol ediyor ara ara rahim yumuşadı ama açılma az az oldu 17 civarı tekrar kontrol etti 3 cm açılma olmuş fitili alıp suyu patlatıp suni takıp hızlandırmak istediler ebe suyu patlattı serumu taktı Ben kötü olmaya başladım sancıyla beraber midem bulanmaya başladı kustum ve o andan itibaren kızımın kalp atışları düşmeye başladı hemen suniyi kapattı ve biraz kalp atışını takip etti normale döndü ve hemen ameliyathane hazırlandı Dr geldi ve bizi sezeryana aldılar saat 17:20 olduğunda artık bizim için hayat farklı amaçla dolmuştu tabi ben kızımı hemen göremedim be gördüğüm ilk an herşeye bedeldi Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ben mucizeme 7 yıl sonra kavuştum beklememe sabretmeme değdi bekleyen isteyen arkadaşlar lütfen sizde sabırla inanarak bekleyin zor bir süreç çok iyi biliyorum ama o koku herşeye bedel sizleri seviyorum uzun oldu biraz ☺️ artık Derin Doğalı günler daha huzurlu
çok çok geçmişler olsun canım allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın olsun

Gözün aydın canım benim çok şükür sende kavuştun meleğine:KK37: adı Derin Doğa oldu dimi ona göre düzeleyeceğim listeyi...

CİNSİYET TABLOSU

DOĞAN MELEKLER
:KK200:

Maysu--------------> Kız :nazar: ---------- Asya Nil :KK46:
Sweet42 -------------> Kız:nazar: -------- Nisa :KK46:
Maleficent_bs ------> Erkek:nazar: ----- Bora :KK46:
Betiboop -------------> Erkek:nazar: ----- Can :KK46:
Lulus_k --------------> Erkek:nazar: ----- Kaan :KK46:

Mogami --------------> Erkek:nazar: ------ Mete :KK46:

Ayse4255 ------------> Erkek:nazar: ------ Ömer Berke :KK46:
Blummm ------------> Kız:nazar: ------ Defne :KK46:

Burculu --------------> Kız:nazar: ----- Derin Doğa:KK46:

BEKLENEN MELEKLER:KK200:

Se_ra -----------------> Kız:nazar: ----- Zehra
Mgul ------------------> Erkek :nazar: ------ Mehmet Çınar
Hanife55 -------------> Erkek :nazar: ------ ?????
Hyb77 -----------------> Erkek :nazar: ------ ?????
Lillyyy ----------------> :nazar:
Gullbike --------------> Erkek :nazar: ------- ?????
Susslich --------------> Kız :nazar: ---------- ?????
Nerisbebek -----------> Erkek :nazar: ------- Yiğit İsa
Hanfendi -------------> :nazar:
Meleğim --------------> :nazar:

dün aksam yaglayip koydum canim gece daha rahat uyudu valla cok tskler hergun aksam yapayim ben bunu bide yagda yumurtayi kiriip iliklasinca bi posete koyup bebegin karnina sariyolarmis o da cok rahatlatiyomus ama ben cesaret edemedim ona oyle bisey sen biliyo musun
Yağlı bezi Hergün yapsan hiçbir zararı olmaz gayet doğal bir yöntem çünkü az biraz yağlı kokar minişin ama olsun önemli olan sağlığı.Yumurt olayını hiç duymadım.Ama üşütmüşse hırlıyosa tavada az zeytinyagıyla un kavurup bez torbaya koyup dirseginle sıcaklığını ölçüp eger dirsegini yakmıyosa uyurken bebegin sırtına yada göğsüne koyuyolar atletin üstüne koyarsan daha güvenli olur.hırıltıyı soğuk alğınlıgını alıyo.Un yavaş soğuduğu için galiba sırtını uzun süre sıcak tutuyo terleyerek soğuk algınlıgını atmış oluyo.

Gözünaydın cnm hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun bebeğin inşaallah

Senin bulunduğun yerde yükleme yapılıyor mu ki canım? Sadece kanda tokluk kan şekerine mi bakılacak acaba?
Bugün tok karna kan aldılar ardında 50 gr şeker içtim 1 saat sonra tekrar kan aldılar ve ilk kan 130 çıktı ikinci kan 162 çıktı malesef.Haftaya büyük şeker testine alıcam 10 saat önceden yemeyi içmeyi kes sadece su içebilirsin dedi.2 saat sürecek bu test dedi.Bu süre içinde şekerli şeyler fazla tüketme dedi.Yine yüksek çıkarsa şeker doktoruna göndercem o gerek duyarsa diyet verir dedi.Hiç beklemiyodum şekerimin böyle çıkacağını.

anlasim canim bizde o damla bide yaninda bitkisel bi surup kullaniyoruz sizin ne kadar surdu gaz sancisi
Bizim 15.gün başladı 2 aylık olduk bitti şuan hiç öle ataklarımız yok çok şükür uyku problemi ve hafif emme problemimiz var erken doyuyo bizdekş sıkıntınbu şuan inşallah hemencik geçer bebiş kızmıydı erkekmiydi sıcak tut kendinide bebişide

Back