Beraber Anne Olma Yolunda

Çok uykusuz kalma gerekirse gece bir ölçek ver ki o da uyusun sende Canım bide bol dereotu tüket avuç avuç ye...d vitaminini 15. Gün başlamıştık biz zaten hem doktoru hem sağlık ocağı uyardı 15 te başlanacağını...hatta doktorumuz 3 değil 4 damla ver kış aylarında dedi...sakın ihmal etme d vitaminini canım hergün düzenli ver... Kalça için bi iki yere daha sorarım sana da haber veririm kuzum

Kuzum eşine sen söyle ve herkesin nasibinin farklı olduğunu anlatmaya çalış hepimizin imrendiği şeyler var elbet ama hayırlısı olmadıktan sonra ev alırsın yanar gider çocuk yaparsın hayırsız olur...bunları anlatmaya çalış ve bol şefkat

Merhaba canım takip ediyorum yazılarını bizim bebekte gazliydi ama o kadar çok aglamiyordu sadece emerken gaz oluştuğu için tam emeiyordu o yüzden aç kalıyordu biraz emzirip gazını çıkarıp tekrar emziriyordum en son çare mama azıcık veriyordum öyle uyuyordu sonra nurse harveys diye bir surup var bitkisel gaz şurubu doktor yazmıştı o çok iyi gelmişti alttan pit pit goturuyordu. Erkek çocukları gazlı olurmuş diyorlar ama bebekten bebeğe değişiyor galiba.

AZ ÖNCE SÖYLEDİM HIIM ÖYLE Mİ HAYIRLI OLSUN DEDİ GEÇTİ valla bende çok mutlu oldum kara kara düşünüyordum ...akşam bi gelsin bakalım inşallah akli selim düşünür o üzgün olunca bende çok üzülüyorum

İyi bari takılmamış aman takılmasın da Gül gibi hatunu var inşallah evde alırsınız en şükelasından çocukta yaparsınız Allah sağlık versin yeter ki

dereotu aldim bugun yedim hemen etki edermi bilmiyorum amaaz.once emzirmek.icin actim kendisi damliyodu baya emdi.. d vitamini karin agrisi yapiyo diye baslamamistim ama her sekilde agrisi var zaten bugun basladim doktor calpol verdi dilinde pamukcuk oldu ona ilac verdi ins faydasi olur

evet canim o ilaci verdi doktor cumartesi basladik bizde gercekten iyi geliyo gece bile gaz sesini duyuyorum guzel cikariyo ama hep sancisi var yinede surekli kramp girer gibi oluyo agliyo 4 aya kadar gecer diyolar ama 4 ay nasil gececek boyle bilmiyorum sizin ne zaman gecti

İyi bari takılmamış aman takılmasın da Gül gibi hatunu var inşallah evde alırsınız en şükelasından çocukta yaparsınız Allah sağlık versin yeter ki
inşallah canım sağol ....zaten diyo benim tek şansım sensin hayatım boyunca istediğim ve sahip olduğum tek şey sensin der durur ona da şaşırır bazen nasıl oldu da evlenebildik der. şükürsüzlük etmek gibi oluyor ama gerçektende hiç bir şeye erişmedik erişemiyoruz valla hocaya bile okunduk kocakarı ilacı derler onuda yaptık ama rabbim en güzelini bilirdir bizim için inşallah hayırlısıyla nasip edecek herşeyin

Geçiyor canım merak etme. 4 ayı bulmaz yavaş yavaş azalır bizimki öyle oldu 2.5 ay olduğunda yavaş yavaş rahatliyordu. Biz annemle ememeyip agladiginda battaniyeye koyup salliyorduk o zaman rahatliyordu öyle öyle alıştı rahatladi

Olmuyorsa vardır bir sebebi kuzum bak bende yıllarımı verdim okumaya ama hala bi baltaya sap olamadım tam işe gireyim dedim geçen yıl bu defada çocuk çıktı yine kaldım evde olmayacağı varsa olmuyor işte...sizin de bir vaktiniz var elbet şimdi değil belki ama inşallah en hayırlı Zaman'da o vakte kadarsa birbirinize sıkı sıkı sarılın

Ah kıyamam kuzuya... En büyük sıkıntısı bunlar olsun yavrumun Allah başka dert vermesin... Geçecek kuzum sen sabret... Dereotu etkisi o emin ol

insallah canim ya.. o sallamayi bende deniyeyim ins ise yarar

insallah canim ya.. o sallamayi bende deniyeyim ins ise yarar
Yarıyor canım. Sallaninca bebekler gaz sancısı geçiyor rahatliyormus. Zaten anne karnında da sürekli sallandiklarindan iyi gelir inşallah. Biz hep öyle uyuturduk

Canım çokkk şey denedim aşırı gazlı ydi oğlum sub simplex damlayı günde 3 kere 8 kereden kullanabilirsin ve yanında Nurse harveys surup ikisininde zararı yok olsada zorlanmadan kasık fitigi olmasından iyidir o nedenle tavsiye ediyorum ve ayriyeten prebiyotik bir damla da alabilirsin ben 3 unu birden kullandım

Canım d vitamini aşırı önemli hiç aksatma dereotu nu bilmem ama care bol su komposto et protein

Gelişimi iyi ise mama verme çünkü mama da gaz tualet sorunu yapıyor veriyorsan içine bir çay kaşığı zeytinyağı koyabilirsiniz iki dr onerisi

Mogisim çok şükür iyiyiz kocaman olduk öğlen kalkıyoruz gün çabuk bitiyor mete bey nasilll

ayy allah korusun canim ya ama dogumda herseyine bakiliyo dogum sonrasindada kac kez muayene oldu haftaya kalca ultrasonu var sikinti olsa zaten cikar herhalde her gittigimiz doktor gaz dedi bunada yapacak bisey yok sanirim
Allah korusun tabiki cnm.Gaz oldugundan eminsen yediklerine dikkat edersen biraz azalır gazlar cnm.Mesela çok sıcak yemek yeme buharı gaz yapıyormuş.Taze fasulye kabak ta çok fena gaz yapar baklagillerde gaz yapıyo zaten herkes bilir.Sezeryanlılarda çok ağlak oluyolar 4 aylık olana kadar yegenimi omumuzda avutarak uyuttuk.Doktor 4 aya kadar adapte olamıyolar dünyaya demişti.Geçecek inşaallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…