Beraber Anne Olma Yolunda

Ay büyüdü de dış mi çıkartıyor sipa:) vala çok zormuş bi isim bulmak.aklım çok karışık. Ben aden lina dedim ama eşim o ne ki dedi:))) haklı olarak.ama anlamları çok güzel.mira,lara olabilir dedim.bana yardimci olun ya çok zorr

Bende öyle istiyorum ama çokta zormuş. Çünkü çok ilginç isimler var ama insanların tepkisinden de çekiniyorum.kararsız kalırsam iki isim bende koyabilirim:/

Tuana(cennet bahçesine ilk yağmur damlasi),tuğsem(cennette esen ılık rüzgar, baştaci),Sima(yüz,cehre), Mira(bir kuyruklu yıldız adi),azra (el dememiş bakire kız, delinmemis inci,ayak basılmış Kum,)aden, lina(cennet bahçesi,cennet meyvesi) (arapca),elis (güzel kokulu bir çiçek) (arapca),lara(şu perisi) ,alya(yükseklik,gök,sema) ,ediz (çok değerli), mina(gökyüzü,liman,iskele,Peygamberimizin çıktığı ilk minare,Mekke'de şeytan taşlanan yer),ikra (kuran-i kerim e inen ilk ayet) bak fikir olsun sana da.seçtiğim isimler.ANLAMLARİYLA.@Mogami bana fikir verin nolur

Valla ben bu dediklerinden bir tek azrayı sevdim kuzum...iyi düşün isim işinde ve bence tek isim koy uzmanlar çift isim koymayın diyorlar...benim ilerde kızım olursa ya Aylin ya Beren olacak gerçi bakalım kısmet belki ikincide erkek olur ona isim bulamadım... Sende bul artık bi isim hatun bak ben hevesleniyorum listeye eklemek için

ben ipek pelin selin naz inci gibi isimleri seviyorum o iki heceli yeni nesil isimleri sevmiyorum bak bahar, ilke çok güzel isimler hyb77 hatun klasik bi isim koy sen de eren tunç barış doruk sevidğim isimler ben doruk ya da barış diyodum babası istemedi :=))

öğretmenler de iki isim sevmiyo şekil a ben aylin in beren out allah kısmet etsin bize de birer kız evlat

öğretmenler de iki isim sevmiyo şekil a ben aylin in beren out allah kısmet etsin bize de birer kız evlat
Betim bende öğretmenlik yaptığım dönemde sinir olurdum iki isim olayına... Bi de biz kızımız olursa ismini kesinleştirdik ne Beren ne Aylin olacak... Kızımızın adı babasının isteği üzerine Deniz olacak...Mete'yi de ben koymuştum...adil oldu anlayacağın.. Gerçi bende severim Deniz ismini... Bakalım isim hazır şöyle 2-3 yıl geçsin çalışmalara başlarım artık

canim bugun sabahtwn beri esimle mahvolduk valla bi bebek hicmi uyumaz ya banyo bile yaptirdik uyurmu diye ama surekli aglayip durur bu saat oldu hala uyanik komsular bile msj atiyolar nasil bebek o surekli agliyo diye valla allah yardimcimiz olsun ins.. tuzla gisbir hastanesine gidiyoruz canim dun gittik doktor yapalim dedi ben cumartesiye kalsin dedim 36 gunluk falan oluyo iste fiyatida 87 lira dediler biraz fazla geldi ama yapacak bisey yok artik sen nerde yaptiracaksin canim.. bide yarin asimiz var bizim siz.oldunuz mu ates falan yapmiyodur insallah

Kız bunlar çok bilindik isimler eren kuzeninin ismi.barış ı da hiç sevmiyorum.Ne olacak benim halımm herşeye bir kulp buluyorum benn

Bir doktora götür iyice muayene etsin cnm
Bir doktora götür iyi bir muayene etsin koluna falan baksın çıkık falan olur.Ayaklarını uzat birleştir bakalım boy farkı varmı kalça çıkıgı varsa belli olur.Bu kadar ağlaması normal degil gerekirse film falan çektir.Kuzenimin kızı doğuştan kalça çıkıgı olmuş kimse farketmedi 3 yaşına kadar yürümeyince kafaları dank etti film çekip ameliyatla alçıya aldılar çocuk öyle yürüdü.Bende ayaktan evde doğmuşum Anneannem şüpelenmiş bacaklarımı ölçmüş öyle farkedilmiş bebekken el yordamıyla da düzeltiliyo.Doktor düzeltmiş. inşaallah bişeyi yoktur tabikide varsada erken teşhis acıdan kurtarır biran önce.

Kıyamam yaa...canım sen şu benim içtiğim çaydan mı içsen içinde melisada var hipp natal granül bitki çayı... Bide yoğurt ye gerçi sana da uyku yapabilir... Bide doyduğundan eminsin dimi belki açlıktan ağlıyordur...biraz zorluyor seni sıpa ama geçecek bak görsadece sabret kuzum... Gisbir iyiymiş ben şifada 120 tl fiyat aldım daha uygun bi hastane bakıyordum... Kalça için bence 2. Ayı bekle kuzum ilk ayda yapılanlar bazen yanlış sonuç verebiliyormuş...Aşımızı olduk canım 2 hafta önce bende hemşireye sormuştum Ateş yapar mı diye hafif yapar dedi ama çok şükür ateşi çıkmadı yine de ben açıdan sonra çok örtmedim üstünü...

tahlillerim yapilmadi tatlim bir dahaki aya yapacakmis dr iyiki var annelerimz ne guzel biliyormusin yabancilar cinsiyeti soylemek icin parti yapiyorlarmis pasta kesip icinden mavi cikarsa erkek pembe cikarsa kiz gibi bircok buna benzer sey bu defa yapcam ben esime bile soylemicem anneler olmasa napardik vilmiyorum bogazim sisti bugun ise gidemedim canim b

Geçmiş olsun canm dikkat et kendine salgın varmış benim kızımda boğazı çok fena sabaha kadar öksürdü şurup falan verdim fazla sürmez inşallah
Ahh canm anne gibisi varmı kaç yaşına gelmişim halen cocukmusum gibi ilgileniyor benle anne işte ne kadar büyüsekte onların gözünde çocuğuz daha
Bu arada ben cinsiyete eşimle gitmeyi dusunmuyorum tek gidecem ve ona göre sürpriz bir hediyeyle söylemeyi düşünüyorum pasta iyi fikir aslında olabilir az kaldı 8 marta gidecem cinsiyet için Rabbim hayirsini nasip etsin inşallah

Aneeemm benim kızın ismi mogis in bak ortak paydamiz oldi bana Dr ilk kız demişti ya ismimiz denizdi hatırlıyo musun :) hayirlisiyla gelsinler de :)

Kız bunlar çok bilindik isimler eren kuzeninin ismi.barış ı da hiç sevmiyorum.Ne olacak benim halımm herşeye bir kulp buluyorum benn
Ay senin oglun mu olacaktı.benim aklımda kız kalmış. Ben oğlum olursa adını Miraç koymak istiyordum.tek icime sinen oydu.aklında olsun o zaman:)

ayy allah korusun canim ya ama dogumda herseyine bakiliyo dogum sonrasindada kac kez muayene oldu haftaya kalca ultrasonu var sikinti olsa zaten cikar herhalde her gittigimiz doktor gaz dedi bunada yapacak bisey yok sanirim

Aneeemm benim kızın ismi mogis in bak ortak paydamiz oldi bana Dr ilk kız demişti ya ismimiz denizdi hatırlıyo musun :) hayirlisiyla gelsinler de :)
Vallaha mı hatırlamıyorum kuzum ayyyy çok şirin oldu bu durum bakalım Deniz hanımlar teşrif edecek mi

esime cay da aldirayim canim valla denemedigim sey kalmadi dun en son gece baktim olmuyo 1 olcek mama yapip verdim sonra uyudu doktorlar mama verme gelisimi guzel diyolar ama bazen ac mi acaba diyorum gerci sancisi oldugu cok brlli cunku kendini kasip agliyo bugunde asisi yapildi doktorda muayene etti bagirsaklarinda cok gaz var dedi cok gazli bi bebek dedi ve buna da yapacak bisey yok.. calpol verdi dojtor ateslenirse diye insallah gerek kalmaz bide d vitamini veriyo musun meteye canim ben onu vermiyodum bugun basladim.. kalca ultrasonu pahaliymis demekki ya konyada 30 liraydi burasi bi acayip :) daha uygun fiyat bulursan banada hbr et canim

ayyy kızlar içim doldu valla birilerine anlatmazsam patlıycam ....benim eşimin çocukluk arkadaşı var ailede olsun iş yerleride bi ara aynıydı orda olsun köyde falan olsun sürekli kıyaslandığı birisi bizim ev meselesini de bilenler bilir yani ev olsun şehir merkezinde olsun orda olsun burda olsun derken becerip bi ev alamadık şehir merkezinde olmasa yine belki alırdık veyada eski olsa alırdık ama bi türlü nasip olmadı çocuk işinide biliyorsunuz zaten allah nasip etmedi onuda bi çıkmazla yoğruşup duruyoruz ...konuya gelim gecenlerde bu arkadaşı ev aldı eski bi ev ama en azından kiradan kurtuldu benim kocam bunalıma girdi resmen 2 gün ne doğru yemek yedi bunda el alemin etkiside büyük tabi sen kaç sene oldu bi ev alamadın bak ona evlenir evlenmez evini aldı benim eşim pek konuşkan değil dinleyip susan cinsten hani kıskanma meselesi değil görüştüğümüz arkadaş çevresinde daha lüx ev alıp çoluk cocuk sahibi bir cok arkadaşı var ama onları hiç kıskandığını duymadım...o zamanlarda çocuk için uğraşıyoruz eşim demiştiki çocuğuda olursa benden daha hayır beklemeyin beni yok sayın gibi laflar etmişti ev meselesini inanın 1 hafta da üstünden atamadı ve bugün o arkadaşının karısının hamile olduğunu öğrendim ben şimdi ne yapim ne edim bana bi akıl verin ben söylemesen 1-2 güne kendi duyar of acaba ben mi abartıyom o lafı öylesine mi dedi ben napim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…