Anladım canım seçince yazarsınHmm isimler güzel aslında ama ben biraz daha anlamı güzel isimlerden istiyorum aklımda kerem, Burak,Emir,Furkan isimleri var ama kararsız kaldık:/
aynen mogami az kaldı tuhaf duygu 2 kişiydik eve 3 kişiyle gelcez:)kilo kaybetme yok ama ağırdan alıyoruz...drda dedi zaten biz son haftalar söylemiyoruz bazı anneler takıyor kafaya dedi...bende olsun hocam biz zor bulduk onu dedik bıdık olsun da kıyafetleri olsun dedik gülüştük:)senin minnakı da gördüm maşallah çabucak büyüyorlar...en tatlı en uysal halleri bu zamanlar aklı yetince çok fena oluyorlar.)Canım benim az kalmış doğuma hadi hayırlısı ile al kucağına Zehra fıstığını... Bu arada o kilo kaybetme olayı oluyor benim bi tanıdığım geçenlerde doğum yaptı bebiş son hafta kilo kaybetmişti... Ayrıca sezeryanı olursa haksızlık ederim diye düşünüp üzme kendini 39 itibariyle gelişimi tamamlanıyor zaten...sen şimdiden itibaren kendini rahat tut sütünü düşün boşa üzme kendini... 2martta kavuşuyorsun kızına bunu düşün kuzum dualarımız seninle
Allah her ikinizi de nazardan korusun hatun fıstık gibisin...oğlunda bal küpü maaşallah yalnız kıza benziyor acep senin ikinci kız mı olacakMeraba kızlar okuduğum ve gördüğüm kadarıyla herkes iyi doğum yapanlar bebeği buyuyenler. ... bende okuyup çıkıyorum genelde kopmamaya çalışıyorum. Bizde bir foto ekleyelim ana-ogul; )))
Aminnn canım sağolasın. Valla şapka takınca kıza benzetiyirlar ikinci de kız olsun isterim tabi önce sağlıklı olsun da. Senin bebis te maşallah ne güzel büyümüş zaman nasıl geçiyor ya. Ama sana hiç benzemiyor bir de gamzesi yanakta mi. Bizimkinin çenede var bir orası bana çekmiş. Geri kalan yerleri babasiAllah her ikinizi de nazardan korusun hatun fıstık gibisin...oğlunda bal küpü maaşallah yalnız kıza benziyor acep senin ikinci kız mı olacak
Kilosu iyi kuzunun annesi zaten önemli olan gelişimi demişti bana da doktorum bende 3.170 gr doğurdum Mete'yi... Eve ilk getirdiğinde gerçekten bi tuhaf oluyo insan ben çok etkilenmiştim çok güzel bi duygu... Rabbim sana da yaşatacak inşallah aynı duyguyu...Umarım isteyen hakeden herkes yaşaraynen mogami az kaldı tuhaf duygu 2 kişiydik eve 3 kişiyle gelcez:)kilo kaybetme yok ama ağırdan alıyoruz...drda dedi zaten biz son haftalar söylemiyoruz bazı anneler takıyor kafaya dedi...bende olsun hocam biz zor bulduk onu dedik bıdık olsun da kıyafetleri olsun dedik gülüştük:)senin minnakı da gördüm maşallah çabucak büyüyorlar...en tatlı en uysal halleri bu zamanlar aklı yetince çok fena oluyorlar.)
Sağol teyzesi büyüyor işte sıpa bende anlamıyorum Nasıl geçiyor zaman... Ve evet bana benzemiyor babası kılıklıAminnn canım sağolasın. Valla şapka takınca kıza benzetiyirlar ikinci de kız olsun isterim tabi önce sağlıklı olsun da. Senin bebis te maşallah ne güzel büyümüş zaman nasıl geçiyor ya. Ama sana hiç benzemiyor bir de gamzesi yanakta mi. Bizimkinin çenede var bir orası bana çekmiş. Geri kalan yerleri babasi)
bugün gittim doktora doktorda cok sasırdı heralde tutacağından emindi her şey güzel yumurtan çatlamış acaba neden neden dedi sonra bu ay aşılama yapmayalım tekrar klomen verdi takip edelim dedi zaten bende eşimi ikna edemedim henüz bi bakıma iyi oldu doktorun aşılama yapmaması :)Bitanem benim inşallah çok fazla uzamaz bu tedavi faslı...sen kendini hazır hissediyorsan bence de 2. yi denemek iyi olur tabi bide doktorunun da görüşü lazım belki Ada'm birkaç ay bekle diyecek sezonunla da konuş... Eşin de umarım seni çok yormaz bu konuda ziyadesiyle yoruluyorsun zaten...2016 da senin de güzel haberlerini alıcaz ben adım kadar eminim... Mete de teyzesinin ellerinden öper
Enfeksiyon etkilemiş olabilir kuzum demek ki hayırlısı buymuş bir sonraki denemende umarım gelir sıpabugün gittim doktora doktorda cok sasırdı heralde tutacağından emindi her şey güzel yumurtan çatlamış acaba neden neden dedi sonra bu ay aşılama yapmayalım tekrar klomen verdi takip edelim dedi zaten bende eşimi ikna edemedim henüz bi bakıma iyi oldu doktorun aşılama yapmaması :)
İnşallah canm Rabbim hayırlısıysa gönlünüzden geçeni nasip etsin çok heyecanliyim doğrusu az kaldı öğrenmeme benim mide bulantıları bitmedi gitti annemlere geldim cumartesi dönerim kızımla ilgileniyor annem yemek falan yiyebiliyorum burda sağolsun annem çok yardımcı oluyo bir hafta burdaym bir haftaya dahada azalır bulantılar inşallah canm senin bulantılar varmı ne alemdesin canm genel tahsillerini yaptirdin mi bu aradabence de geç döllenmedir daha geç doğururuz onu takmıyorum canım zaten inş kanama da geçer niye oldu bilmiyorum oğlumda ağır deil olsa olsa 8 kilodur şimdi biraz zayıf yapısı:) ayy canım o testleri yaptırma ben oğlumda da yaptırmadım ne gerek var boşa üzülmüşsün bak detaylı ultrason önemli benim için şekeri de yaptırmam belki diğerinde yaptırmıştım . inşallah gönlündeki olur sana bir erkek bana bir kız hayırlısıyla sağlıkla :)
Maşallah canım çoook tatlısınız Rabbim sağlıkla büyütmeyi hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallahMeraba kızlar okuduğum ve gördüğüm kadarıyla herkes iyi doğum yapanlar bebeği buyuyenler. ... bende okuyup çıkıyorum genelde kopmamaya çalışıyorum. Bizde bir foto ekleyelim ana-ogul; )))
Maşallah canm doğum zamanın gelmiş çok şükür bu günlere kilosu da iyi Bence benim kızım 3 300 doğdu iyi yanı doğuma karar veremedi mi doktorun ne tavsiye ediyo ve sen kendini neye hazırladı normalmi sezeryan mı doktorunla konuş ortak bir karar alın ama çok iyi düşün kendini hangisine hazır hissediyorsan canm hakkında hayırlısını nasıp etsin Rabbim bizi habersiz bırakma Rabbim bebişin i sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahselam kızlar bayağıdır giremiyorum ama takipteyim...maşallah kuzucuklar büyümüş bizede görmek nasip olur inşallah...bana gelince az kaldı bize de normalde 40 haftamız 9 martta doluyor ama drm tedaviyle olduğundan riske atmak istemediğinden bir hafta öncesi 2 marta 39. haftada alcak...güne karar verdik ama her türlü kararsızım normal doğumun risklerinden korkuyorum sezeryanda da sanki ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum hem vaktiyle değil...zaten kızlar pek beklemez deniliyor ama ne bileyim...daha fazla bekleyipte Allah korusun kakasını yeme durumu var...artık ben kendimi hiç düşünmüyorum tamamen bebişe odakalndım doğsunda diyorum en doğrusu neyse olsun deyip drma güveniyorum...birde son haftalar olduğu için kilo alımı da azaldı...yani herkesin dediği gibi son haftada kilo alır malır olayı yok yani demem o ki...çünkü bunu drmda öyle diyor son haftalarda haftada 50-100 alır bazen hiç almaz bazende bebeklerde zayıflar der...enteresan...dün 37+2 de 3021 gr olmuş kızcem... kaldı 11 gün...zaten 3.000-3500 arası doğar demişti...bizimkide doğsa doğsa 3200 belki anca...ama şükür herşey yolunda...sancıda çıkmıyo yani doğum sancıları ykmuş nstde...pek anlamıyorum ama inişli çıkışlı 40 ve 100 arası var yani...
Hic anlamadim canim nasil gecmis sunnet oldu mevlut oldu hepsi oldu ne zaman oldu bitti hic anlamadim cok sukur bu gunleri yasatan allahima allah herkese versin insallahMaşallah barekallah canım ben erkeğim diyor) ya ne çabuk 2 ay oldu senin zaman nasıl geçiyor şaka gibi
Maaşallah cnm oğluşuna.Kız bu çok inatçı dedigim dedik olacak saçlara bak diken gibi havada :))Kizlar buda benim Bora'm 2 aylik olduk. Asilarimizi da yaptirdik. Atesimiz cikmadi ama cok sancilandik. 2 ay asisina gitmeden once muhakkak calpol verin derim. Bu arada bi masallahinizi alirim. Allah isteyen herkese ama herkese gonlundekini versin dunyadaki en buyuk nimet evlatmis her gecen gun bu kadar artan tek sevgiymis. Boradan sevgiler
Aynen cnm dag bayır doğa çiçek böcek isimlerinden gınaa geldi.Dini anlamı olan ama uydurulma değil dede ismi gibi de durmasın çok duyulmamış ama etkili bir isim olsun istiyorum ama hiç hoşuma giden isim bulamadım daha.Babası iki isim sevmiyo,benim bütün yegenlerim çift isimli buarada.Evet malesef. Bi sürü isim var.birisi içime sinipte heh işte bu diyemedim.çok kararsız kaldim:/
Maaşallah süphan allah anneye de oğluşunada allah sağlık sıhhat versinMeraba kızlar okuduğum ve gördüğüm kadarıyla herkes iyi doğum yapanlar bebeği buyuyenler. ... bende okuyup çıkıyorum genelde kopmamaya çalışıyorum. Bizde bir foto ekleyelim ana-ogul; )))
Oh çok şükür canım minik Berkemiz güzel güzel uyusun annesi de dinlensin azcık... Kalça usg sini bizden normalde 1. Ayında istemişti doktor ama ben araştırdım ve en ideal zamanı 2aylık olduğundaymış o yüzden 2 aylıkken götüreceğim canım sen hangi hastanede yaptıracaksın ve kaç tl dediler sanaMogami bugun gittik doktora muayene etti gaz sancisidir dedi gelisimi gayet guzel mama verme dedi bi tane bitkisel bi surup verdi gaz icin onu aldik eve gelip verdim bide aksam verdim bebegim bayildi valla oyle uyur :) ilac uykuda yapiyomus biraz ayy insallah faydasi olur boyle devam eder cok rahatladi kuzum valla bide siz kalca ultrasonuna girdiniz mi bizdaha yeni 1 aylik olduk o yuzden bugun istemedim haftaya gelelim dedim
Amin canım hepimizinkini inşallah. Senin de hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah 12 hafta olmuş ya ne çabuk geçiyor zamanMaşallah canım çoook tatlısınız Rabbim sağlıkla büyütmeyi hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah
Amin canım amin. Bizde daha sünnet yaptiracagizHic anlamadim canim nasil gecmis sunnet oldu mevlut oldu hepsi oldu ne zaman oldu bitti hic anlamadim cok sukur bu gunleri yasatan allahima allah herkese versin insallah
Amin canım sağolasın. Artık seninki de dogsun ana oğul isteriz resim. Oglandi seninki demi öyle hatırlıyorumMaaşallah süphan allah anneye de oğluşunada allah sağlık sıhhat versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?