• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Merhaba canlaar.. İyice uzak kaldim ama hep bi merak icindeyim size dair. @Burculu doguma mi gitti? Eger oyleyse Rabbin bi avazda saglikla kavustursun bebegibe mustakbel gelinimeee :)

Mogami Mogami kirk ucmuuuss, hayirli olsun :) bu arada @betiboop hakli coook benziyor kuzularimiz kardes olsalar bu kadar benzemezlerdi :) koklarim o guzel yanaklardan minik Metemizi.. Gulen gozleri solmasin bi omur.

Veee sayfanin tombul yanagi A afrodit26 in bebisi olmus :) kiz o ne tatlilik oyle, nasil bal bi cocuk olmus masallah.

@ayse4255 canim mama sooon son secenegin olsun. Bu sut yetmiyor, gogsum sismiyor mevzusunu bizde cok dert edindik ama isin asli gogsun sismesi degil. Hatta pompayla bile ceksen artik sut akmasa, bebek hala sut cekebiliyor gogusten. Emzirdikce de artar. Ben hem emzirdim hem pompa ile sut sagarak arttirdim. Sut bittikce beyne sinyal gidiyor sut uret diye.
Benim kaan yavrum dogru duzgun emmedi bu aksam cok huysuzdu sonra bi kustu nerdeyse yarim bardak. Burdan pay bic, bebisler memislerle iyi anlasiyor cekiyor sutu 5dkkda :)
Luluş kız nerdesin sen kaybolma çok ortalıktan... 40 ta çıktı çok şükür... Ayrıca merak ettim şimdi Kaan'ı iyice sen burda resim paylaşmadın dimi beti instagramdan mı gördü de hele eğer öyleyse bende hesap açtım ekleyeyim seni..tarihçi sıpaları benzerler tabi Hoppa güzel Dilek'lerin için teşekkürler teyzesi... Bende Kaan kuzumu öperim:KK36:

surekli aglayinca herseyi deniyorum canim napiyim mama veriyorum ama cok degil bi defa 30 cc gunde hatta bazen vermedigim bile oluyo dun cok emdi emerkende agliyodu pompayla bi deniyim dedim baktim sut gelmiyo o yuzden mama verdim ama sonra baktim sut geldi ne bileyim kafam cok kariaiyo hic dinlenemiyorum yalnizim o yuzden cok takinti yapiyorum herhalde
Anliyorum kuzum ben seni lohusalik iste bole yapiyo insani ben hala tam atlatamadim alti ay oldu ama zamanla duzene oturdukca hayatiniz gececek hersey bole dusun bebene saril herseyi unut :)
Oy oy maaşallah Ilgaz paşaya teyzesi yesin onu çok şirin olmuş ya bu sıpa
Tesekkur ederiz mogami teyzemiz biz de mete kardesimizi cok sevdik masallah kuzuya valla nasil guzel bakmis ole :)

Kizlar buda benim Bora'm 2 aylik olduk. Asilarimizi da yaptirdik. Atesimiz cikmadi ama cok sancilandik. 2 ay asisina gitmeden once muhakkak calpol verin derim. Bu arada bi masallahinizi alirim. Allah isteyen herkese ama herkese gonlundekini versin dunyadaki en buyuk nimet evlatmis her gecen gun bu kadar artan tek sevgiymis. Boradan sevgiler :KK15::KK46:

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    66,6 KB · Görüntüleme: 65
Kizlar buda benim Bora'm 2 aylik olduk. Asilarimizi da yaptirdik. Atesimiz cikmadi ama cok sancilandik. 2 ay asisina gitmeden once muhakkak calpol verin derim. Bu arada bi masallahinizi alirim. Allah isteyen herkese ama herkese gonlundekini versin dunyadaki en buyuk nimet evlatmis her gecen gun bu kadar artan tek sevgiymis. Boradan sevgiler :KK15::KK46:
Anneeeeem maaşallah Bora paşaya çok datlu olmuş bu sıpa...onun o saçları ne öyle sen mi diktin kız :-)

selam kızlar bayağıdır giremiyorum ama takipteyim...maşallah kuzucuklar büyümüş bizede görmek nasip olur inşallah...bana gelince az kaldı bize de normalde 40 haftamız 9 martta doluyor ama drm tedaviyle olduğundan riske atmak istemediğinden bir hafta öncesi 2 marta 39. haftada alcak...güne karar verdik ama her türlü kararsızım normal doğumun risklerinden korkuyorum sezeryanda da sanki ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum hem vaktiyle değil...zaten kızlar pek beklemez deniliyor ama ne bileyim...daha fazla bekleyipte Allah korusun kakasını yeme durumu var...artık ben kendimi hiç düşünmüyorum tamamen bebişe odakalndım doğsunda diyorum en doğrusu neyse olsun deyip drma güveniyorum...birde son haftalar olduğu için kilo alımı da azaldı...yani herkesin dediği gibi son haftada kilo alır malır olayı yok yani demem o ki...çünkü bunu drmda öyle diyor son haftalarda haftada 50-100 alır bazen hiç almaz bazende bebeklerde zayıflar der...enteresan...dün 37+2 de 3021 gr olmuş kızcem... kaldı 11 gün...zaten 3.000-3500 arası doğar demişti...bizimkide doğsa doğsa 3200 belki anca...ama şükür herşey yolunda...sancıda çıkmıyo yani doğum sancıları ykmuş nstde...pek anlamıyorum ama inişli çıkışlı 40 ve 100 arası var yani...

Arda, Güney,Eren,Deniz, Rüzgar... Bunlar güzel hatta bende 2.de erkek olursa bunlardan düşünüyorum özellikle Arda yı
Hmm isimler güzel aslında ama ben biraz daha anlamı güzel isimlerden istiyorum aklımda kerem, Burak,Emir,Furkan isimleri var ama kararsız kaldık:/

Maşallah barekallah canım ben erkeğim diyor ;)) ya ne çabuk 2 ay oldu senin zaman nasıl geçiyor şaka gibi :eek:

Meraba kızlar okuduğum ve gördüğüm kadarıyla herkes iyi doğum yapanlar bebeği buyuyenler. ... bende okuyup çıkıyorum genelde kopmamaya çalışıyorum. Bizde bir foto ekleyelim ana-ogul; )))

Eklentiler

• 20160219_133513.jpg
    20160219_133513.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 47
bebeem bebeem kız sen napiosun?küçük adamın nasıl? Takip ediyorum ama.herseye cevap veremiyorum.oğluşun aynı sana benziyordu bu arada:)

selam kızlar bayağıdır giremiyorum ama takipteyim...maşallah kuzucuklar büyümüş bizede görmek nasip olur inşallah...bana gelince az kaldı bize de normalde 40 haftamız 9 martta doluyor ama drm tedaviyle olduğundan riske atmak istemediğinden bir hafta öncesi 2 marta 39. haftada alcak...güne karar verdik ama her türlü kararsızım normal doğumun risklerinden korkuyorum sezeryanda da sanki ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum hem vaktiyle değil...zaten kızlar pek beklemez deniliyor ama ne bileyim...daha fazla bekleyipte Allah korusun kakasını yeme durumu var...artık ben kendimi hiç düşünmüyorum tamamen bebişe odakalndım doğsunda diyorum en doğrusu neyse olsun deyip drma güveniyorum...birde son haftalar olduğu için kilo alımı da azaldı...yani herkesin dediği gibi son haftada kilo alır malır olayı yok yani demem o ki...çünkü bunu drmda öyle diyor son haftalarda haftada 50-100 alır bazen hiç almaz bazende bebeklerde zayıflar der...enteresan...dün 37+2 de 3021 gr olmuş kızcem... kaldı 11 gün...zaten 3.000-3500 arası doğar demişti...bizimkide doğsa doğsa 3200 belki anca...ama şükür herşey yolunda...sancıda çıkmıyo yani doğum sancıları ykmuş nstde...pek anlamıyorum ama inişli çıkışlı 40 ve 100 arası var yani...
Canim ertan hocayla devam ediyosun onun ultrason küçük çıkarıyo ölçümleri bana cuma 3200 dedi çocuk çarşamba 3.630 doğdu arkadaşım orda doğum yaptı yine aynı az söylemiş 600 gr fazla doğmuş bana o öyle dediğinde kendi Dr umda 3600 çıkmıştı ertan hoca ya danışmak için gitmiştim. .

bebeem bebeem kız sen napiosun?küçük adamın nasıl? Takip ediyorum ama.herseye cevap veremiyorum.oğluşun aynı sana benziyordu bu arada:)
Napim kuzum an itibariyle kucuk adam beni tekmeliyor bende enerjisi azalip uyur mu ki diye bakiyorum ama sanirim 11i bulacak uyumasi. Gece aglayip uyandi birkac kere dis mi yokluyo anlamadim bi :( ayyy ayni babasi diyen kv bile ayni sen demeye basladi :-) sen nasilsin kizin nasil isme karar veremedin hala sanirim. Biz ilkinde olmustuk oyle haftada bir isim degisiyorduk :)) ama simdi Alpere kardes yapsak arada dusunuyorum hicbirsey gelmiyor aklima :-/

Canim ertan hocayla devam ediyosun onun ultrason küçük çıkarıyo ölçümleri bana cuma 3200 dedi çocuk çarşamba 3.630 doğdu arkadaşım orda doğum yaptı yine aynı az söylemiş 600 gr fazla doğmuş bana o öyle dediğinde kendi Dr umda 3600 çıkmıştı ertan hoca ya danışmak için gitmiştim. .
anladım canım evet ertan hocaya devam ediyorum hala...zaten ertan beyde şey demiştri unlar yaklaşım fazla da olabilir ama haftasıyla uyumlu demişti...bende gülerek hocam yine iyi ben 2800 falan doğmuşum dedim:) minnak kızım bna çekecek belli...sizlerinde gözünüz aydın olsun bebişler yol katetti bile ne güzel...

Canım benim az kalmış doğuma hadi hayırlısı ile al kucağına Zehra fıstığını... Bu arada o kilo kaybetme olayı oluyor benim bi tanıdığım geçenlerde doğum yaptı bebiş son hafta kilo kaybetmişti... Ayrıca sezeryanı olursa haksızlık ederim diye düşünüp üzme kendini 39 itibariyle gelişimi tamamlanıyor zaten...sen şimdiden itibaren kendini rahat tut sütünü düşün boşa üzme kendini... 2martta kavuşuyorsun kızına bunu düşün kuzum dualarımız seninle

Back