Canım ben ayrıntılıyı yaptırdım bence sende yaptırmalısın olası bi organ sıkıntısını önceden bilip doğum sonrası bunun tedavisinin yapılması için önemli bu tarama ayrıca ultrason zarar verir kafasına girme ultrason ses dalgası ile yapılıyor bende araştırmıştım zararlı bi uygulama değil hem zararlı olsa yapılırmıydı kuzum Allah aşkına... Bu kadar evham yapma hatun azıcık rahat olmaya bak
Canım dilerim bir sonraki sefer son olur miniğin gelir rabbim hakkında hayırlısını versinKızlar benim beta bçg değerim düştü kimyasalmis. Şimdi değerin sifirlanmasini bekliyorum Allah bana dua eden etmeyen hepinizden razı olsun. Kolum kanadim kırık gibi. Tarifi hiç mümkün olmuyor yaşadıklarımın bu kaçıncı hayal kirikligim. Allahım kimseye yasatmasin yaşadıklarımı.
Daha ne tekmeler atacak o sana annesi kıpır kıpır olacak büyüdükçe ve onu hissetmek hayatının en değerli duygusu Rabbim kucağına almayı da nasip etsin canım benimAynen valla canım benim bir an önce kucagima almak istiyorum Hayırlısıyla. Gerçekten zor zamanlarda insan yanında birileri olsun istiyo. Doğum yapincada yanimdan ayırmaya niyetin yok annemi :) Bugün @hanife55 le konuştuk biraz. Hamileliği çok sevdim diyo bebiş dursun orda diyorum diyo. Sonrada kucagima alıp kokusunu cekemem gelsin gelsin diyo :) küçük küçük tekmecikler hissediyorum cok hoşuma gidiyor. Hanife daha şiddetli hissediyomus. Ne güzel duygular bunlar ya devamlı söylüyorum Rabbim tüm isteyenlere yasatsın İnşallah
mete ellerinden öper teyzesi yarın 1 aylık oluyoruz aşımız var kalça ölçümümüz var annelik yorucu ama şahane onun bir gülüşü ömre bedel... Sende doğa fıstığını kucağına sağlıkla al senden de alıcaz annelik yorumlarını
Canım Benimde randevu aldığım doktor profesör bi kadın televizyona flan çıkmış video ları var zaten fiyatıda baya pahalı 400 lira..Canım ben en pahalı hastahaneyi seçtim adama dedim organ ölçümüne geldim diye hemen baktı filan bilemedim sende çok ünlü özel bi doktora mi gitsen
Ahh mogişim elimde değil ki evham yapıyorum istemeden:) senin ne kadar sürmüştü ayrıntılı?Canım ben ayrıntılıyı yaptırdım bence sende yaptırmalısın olası bi organ sıkıntısını önceden bilip doğum sonrası bunun tedavisinin yapılması için önemli bu tarama ayrıca ultrason zarar verir kafasına girme ultrason ses dalgası ile yapılıyor bende araştırmıştım zararlı bi uygulama değil hem zararlı olsa yapılırmıydı kuzum Allah aşkına... Bu kadar evham yapma hatun azıcık rahat olmaya bak
Ben tip fakultesinde yaptirmistim canm bisorun cikkmadi yaptir sende
teşekkürler mogamicim. hayırlısı ve sağlıklısını dileyerek çıkmıştım yola. demek ki nasip değilmiş demek ki bir zamanı var. şimdi daha iyiyim canım.Canım dilerim bir sonraki sefer son olur miniğin gelir rabbim hakkında hayırlısını versin
Slm canim peki doktor bisey soyluyo mu neden tutmadigi hakkinda çok üzüldüm senin adına göre insallah en yakin zamanda gelir bebisin
tatlım benim çok sağol. hepinize teşekkür ediyorum ayrı ayrı. isyan etmiyorum çünkü demek ki zamanı var. belki daha kötü şeyler yaşamaktan kurtardı Allahım beni. uzunca bir süre dinlenmem gerek. sonra en güzelinden yapıcam bi taneCanm çok üzüldüm senin için duada etmiştim demek zamanı varmış ne olur üzme kendini zamanı gelince olacak ben buna çok inanirim herşeyin bir zamanı var biz ne yaparsak yapalım zamanı gelmeden olmuyo
Hakkında hayırlısı olsun canım hangi Dr ile devam ettin ankarada dasin di midoktorum henüz aramadı. 3-4 gün sonra arayacakmış. hiçbir bilgilendirme yok şimdi canım. sadece ben kendi kendimi yiyorum. ilkinde olumsuz olduğunda hocaya her türlü testi yapalım öyle başlayalım dedik gerek yok yüzde 70 şansın var dedinapalım kısmet böyleymiş kabullenip toparlanma zamanı canım çok sağol.
Mete yi görmemiz e kaldı on gün desene :) çok merak ediyorum ultrason da o kadar sempatikti ki sipan gerçekte nasıldır :) bizim kalça 2.ay hastane takvimleri de birbirini tutmuyo cuma gdcez biz de kalça ultrason u için asimiz da var :)mete ellerinden öper teyzesi yarın 1 aylık oluyoruz aşımız var kalça ölçümümüz var annelik yorucu ama şahane onun bir gülüşü ömre bedel... Sende doğa fıstığını kucağına sağlıkla al senden de alıcaz annelik yorumlarını
canım ankarada novaartta yaptırdım mehmet hocada. merkezden de doktordan da memnundum ama sonuç yine hüsranHakkında hayırlısı olsun canım hangi Dr ile devam ettin ankarada dasin di mi
Var bi zaman i demek ki canım şu ikiz Dr lar dan di mi ocanım ankarada novaartta yaptırdım mehmet hocada. merkezden de doktordan da memnundum ama sonuç yine hüsran
Evet canım en iyileri diye gittim. çok araştırdımVar bi zaman i demek ki canım şu ikiz Dr lar dan di mi o
Canım üzüldüm sonucunun böyle olmasına tüp bebek en başta psikolojik olarak zor bir süreç seni çok iyi anlıyorum rabbim hakkında hayırlısıni versin bende o merkezi arastirmistim tüp bebek yaptirirkencanım ankarada novaartta yaptırdım mehmet hocada. merkezden de doktordan da memnundum ama sonuç yine hüsran
Canım üzüldüm sonucunun böyle olmasına tüp bebek en başta psikolojik olarak zor bir süreç seni çok iyi anlıyorum rabbim hakkında hayırlısıni versin bende o merkezi arastirmistim tüp bebek yaptirirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?