• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

KIZLAR DETAYLI ULTRASONU YAPTIRMAYAN VAR MI YA DA HERKES YAPTIRDI MI? A afrodit26 @bebeem Mogami Mogami @mgul ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar cevap bekliyorum
Canım ben ayrıntılıyı yaptırdım bence sende yaptırmalısın olası bi organ sıkıntısını önceden bilip doğum sonrası bunun tedavisinin yapılması için önemli bu tarama ayrıca ultrason zarar verir kafasına girme ultrason ses dalgası ile yapılıyor bende araştırmıştım zararlı bi uygulama değil hem zararlı olsa yapılırmıydı kuzum Allah aşkına... Bu kadar evham yapma hatun azıcık rahat olmaya bak :KK66:

blummmm blummmm canım benim doğum hikayen çok güzel oh mis gibi olmuş bitmiş şimdi koklaşa koklaşa takılın Defne kuzusuyla

Kızlar benim beta bçg değerim düştü kimyasalmis. Şimdi değerin sifirlanmasini bekliyorum Allah bana dua eden etmeyen hepinizden razı olsun. Kolum kanadim kırık gibi. Tarifi hiç mümkün olmuyor yaşadıklarımın bu kaçıncı hayal kirikligim. Allahım kimseye yasatmasin yaşadıklarımı.
Canım dilerim bir sonraki sefer son olur miniğin gelir rabbim hakkında hayırlısını versin

Aynen valla canım benim bir an önce kucagima almak istiyorum Hayırlısıyla. Gerçekten zor zamanlarda insan yanında birileri olsun istiyo. Doğum yapincada yanimdan ayırmaya niyetin yok annemi :) Bugün @hanife55 le konuştuk biraz. Hamileliği çok sevdim diyo bebiş dursun orda diyorum diyo. Sonrada kucagima alıp kokusunu cekemem gelsin gelsin diyo :) küçük küçük tekmecikler hissediyorum cok hoşuma gidiyor. Hanife daha şiddetli hissediyomus. Ne güzel duygular bunlar ya devamlı söylüyorum Rabbim tüm isteyenlere yasatsın İnşallah :KK66:
Daha ne tekmeler atacak o sana annesi kıpır kıpır olacak büyüdükçe ve onu hissetmek hayatının en değerli duygusu Rabbim kucağına almayı da nasip etsin canım benim

Mogami Mogami canım az kaldı evet heyecan tavan yaptı bende son zamanlar zormuş gerçekten ☺️ Mete paşamız nasıl annelik nasıl gidiyor

@arsinli canım hayırlısı olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz canım ☺️
mete ellerinden öper teyzesi yarın 1 aylık oluyoruz aşımız var kalça ölçümümüz var annelik yorucu ama şahane onun bir gülüşü ömre bedel... Sende doğa fıstığını kucağına sağlıkla al senden de alıcaz annelik yorumlarını

Canım ben en pahalı hastahaneyi seçtim adama dedim organ ölçümüne geldim diye hemen baktı filan bilemedim sende çok ünlü özel bi doktora mi gitsen
Canım Benimde randevu aldığım doktor profesör bi kadın televizyona flan çıkmış video ları var zaten fiyatıda baya pahalı 400 lira..

Canım ben ayrıntılıyı yaptırdım bence sende yaptırmalısın olası bi organ sıkıntısını önceden bilip doğum sonrası bunun tedavisinin yapılması için önemli bu tarama ayrıca ultrason zarar verir kafasına girme ultrason ses dalgası ile yapılıyor bende araştırmıştım zararlı bi uygulama değil hem zararlı olsa yapılırmıydı kuzum Allah aşkına... Bu kadar evham yapma hatun azıcık rahat olmaya bak :KK66:
Ahh mogişim elimde değil ki evham yapıyorum istemeden:) senin ne kadar sürmüştü ayrıntılı?

Slm canim peki doktor bisey soyluyo mu neden tutmadigi hakkinda çok üzüldüm senin adına göre insallah en yakin zamanda gelir bebisin

doktorum henüz aramadı. 3-4 gün sonra arayacakmış. hiçbir bilgilendirme yok şimdi canım. sadece ben kendi kendimi yiyorum. ilkinde olumsuz olduğunda hocaya her türlü testi yapalım öyle başlayalım dedik gerek yok yüzde 70 şansın var dedi:( napalım kısmet böyleymiş kabullenip toparlanma zamanı canım çok sağol.

Canm çok üzüldüm senin için duada etmiştim demek zamanı varmış ne olur üzme kendini zamanı gelince olacak ben buna çok inanirim herşeyin bir zamanı var biz ne yaparsak yapalım zamanı gelmeden olmuyo
tatlım benim çok sağol. hepinize teşekkür ediyorum ayrı ayrı. isyan etmiyorum çünkü demek ki zamanı var. belki daha kötü şeyler yaşamaktan kurtardı Allahım beni. uzunca bir süre dinlenmem gerek. sonra en güzelinden yapıcam bi tane :D bunlar olmadı :) şaka bir yana zaman herşeyin ilacı diyorum. umarım herkesin hakkında hayırlısı olur..

Kızlar bebisi olanlar hayirli olsun rabbim saglikli kuxaginiza almayi nasip etsin insallah olmayanlar da benim gibi bekleyenlere de en kisa zaman da nasip etsin insallah size sorun sol gögsmde hassaslık dolgunluk damarlari görebiliyorm elleyince aci var neden olabilir acaba gebelik belirtisi mi bsska hastalik mi adetimi bekliyorum olduktan sonra dktora gitcem :(

Gullbike Gullbike canım ben yazmadan mogis yazmış zaten ultrason ses dalgası ve zararı yok şu elimizdeki telefon daha zararlı inan yaydığı radyasyon düşünülürse. . Ben iki kere yaptırdım ikisi de 15 20 dk sürdü parmaklarına kadar saydı , olası bi eksiklik falan olursa geliştirmek için yapilacak bişeler olabilir, hastane sürecinde sohbet ettiğim annelerin çoğu yaptırmamis keşke yaptirsaydik diyolar.. sen korkma yaptır sağlıkla gör minigini için rahat etsin. .

doktorum henüz aramadı. 3-4 gün sonra arayacakmış. hiçbir bilgilendirme yok şimdi canım. sadece ben kendi kendimi yiyorum. ilkinde olumsuz olduğunda hocaya her türlü testi yapalım öyle başlayalım dedik gerek yok yüzde 70 şansın var dedi:KK43: napalım kısmet böyleymiş kabullenip toparlanma zamanı canım çok sağol.
Hakkında hayırlısı olsun canım hangi Dr ile devam ettin ankarada dasin di mi

mete ellerinden öper teyzesi yarın 1 aylık oluyoruz aşımız var kalça ölçümümüz var annelik yorucu ama şahane onun bir gülüşü ömre bedel... Sende doğa fıstığını kucağına sağlıkla al senden de alıcaz annelik yorumlarını
Mete yi görmemiz e kaldı on gün desene :) çok merak ediyorum ultrason da o kadar sempatikti ki sipan gerçekte nasıldır :) bizim kalça 2.ay hastane takvimleri de birbirini tutmuyo cuma gdcez biz de kalça ultrason u için asimiz da var :)

canım ankarada novaartta yaptırdım mehmet hocada. merkezden de doktordan da memnundum ama sonuç yine hüsran:KK43:
Canım üzüldüm sonucunun böyle olmasına tüp bebek en başta psikolojik olarak zor bir süreç seni çok iyi anlıyorum rabbim hakkında hayırlısıni versin bende o merkezi arastirmistim tüp bebek yaptirirken

Canım üzüldüm sonucunun böyle olmasına tüp bebek en başta psikolojik olarak zor bir süreç seni çok iyi anlıyorum rabbim hakkında hayırlısıni versin bende o merkezi arastirmistim tüp bebek yaptirirken

sağol canım gerçekten çok zor Allah kimseye yaşatmasın. Senin ilk denemede mi tutmuştu benim 3. olacak.

Back