Kızlar canlar ben geldiiiiiiim müthiş güzel epiduralli normal doğum hikayem ile....sabah 8de uyandık dusa girdim cıkmak istemedim hiç 9da hastanedeydik annem kı kardeşim ve görümcem.odamıza cıktık hemşireler beni karıstırmıs sezeryana hazırlıyolarmıs dr geldi aa sezeryan değil ki normal dogum bu dedi :) onlara kalsam ameliyata alcaklar beni
neyse ebe geldi alttan acılma olması için ilaç verdi ve lavman yapıldı.cok az kasılmalarım oldu nstye baglandm ama bende acı yok neyse acılma 3.4 cm dediler 11.30da anestezi dr u geldi ve epiduralm yapıldı iğne hiç acımıyo sadece ilacı veririken bi yanma oldu o kadar.uyusmaya basladım ama kasılmaları hissettm karnmn sertligiden de anlıyodm her defasında.2 zamanı baktılar acılma aynı ebeler eyvaaah uzun sürck dediler herkes panikle bekliyo nolcak diye dr demiş suni sancı verin taktılar serumu 3 te yine acılma 3.4 cm
dr um geldi dogumhaneye gittik alttan baktı her sey yolunda suyunu patlatıcam bu arada epiduraln etkisi azaldı sancılarımı hissetmeye basladm ama kesinlikle dayanılmıcak gibi değildi 2. Doz yapıldı saat 16.30 da ebeler baktı acılma 7 cm ve dogumhaneye alındım orada bi kac ıkınmadan snra dr um geldi iğne yaptı ve kesi attı hiç hissetmedim bi ıkındım kızımın kafasınn cıktıını hissettim 2. Ikınmamda da tamamen cıktı saat 16.55 te defnem dünyaya geldi dr kordonu kesmeden gögsüme koydu öyle güzel bi duygu ki hayatımda böyle bi mutluluk yasamadım aglamaya başladm kızımı oksadım kordonu kesildiktn anra hemşire temizledi ve yine bebeişimi bana verdi öpüştük koklaştık kızımla :) dikişlerm atılırken kızımı giydirmelerini izledim cok keyifliydim ve duygusaldım gözyaşlarım hiç dinmedi doguma girerkende agladım
ama dogum sırasında hemşirelerle sohbet ettik gülüştük sancm geldiginde hadi tatlım ıkınıyoruz nefes al die hepp taktik verdiler sağolsunlar bi daha dogursam yine tercihim bu olur Allah herkesin evladını bagıslasın acılarını göstermesin inşallah