• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

doktorum henüz aramadı. 3-4 gün sonra arayacakmış. hiçbir bilgilendirme yok şimdi canım. sadece ben kendi kendimi yiyorum. ilkinde olumsuz olduğunda hocaya her türlü testi yapalım öyle başlayalım dedik gerek yok yüzde 70 şansın var dedi:KK43: napalım kısmet böyleymiş kabullenip toparlanma zamanı canım çok sağol.
Sen donmus larla yaptırmıstın demi benim doktorum neden tutmadigi na bir bakalım dedi iki ay ara verdi sonra sulu usg yapti orda polip gördü doktor tedavi sırasında olusmus dedi vücut tepki göstermiş dedi Aralikta polip alındı bide rahimden bir parça alıp biyopsi ye gonderdi çok şükür temiz cikti bu ay uzun protokol baslayacagim insallah ilk negatif ten sonra aslında bakılmali canim rahimde gebeliği engelleyecek biseymi var diye arastirilmali

Canim sen özel demi yoksa devlette mi yaptiriyosun üniversite hastaneleri herseyi araştırıp öyle tedaviye basliyolar canim

özeldeyim canım. ama hocalar gazi üniversitesinin hocaları. yani bir şekilde yönlendirirlerdi herhalde. hoş artık özele gidecek paramız da kalmadı. taze transfer de yaptırdım dondurulmuşla da.

özeldeyim canım. ama hocalar gazi üniversitesinin hocaları. yani bir şekilde yönlendirirlerdi herhalde. hoş artık özele gidecek paramız da kalmadı. taze transfer de yaptırdım dondurulmuşla da.
Cok zor canim hem maddi hem manevi allah yardimcimiz olsun canim cok üzüldüm senin adına

Dondurulmuş un kaldımi canim hayirlisi canim bebegin daha bekliyo canim aslinda istanbula gidebilirseniz orda çok iyi doktorlar var canim benim gibi imkanım olsa hiç düşünmem giderim canim
canım istanbulda bülent tıraş varmış ama şu an için maddi durumumuz el vermiyor malesef. orada sanırım farklı yöntemler uyguluyorlarmış.

canım istanbulda bülent tıraş varmış ama şu an için maddi durumumuz el vermiyor malesef. orada sanırım farklı yöntemler uyguluyorlarmış.
Evet istanbulda halil bey varmış tayfun bağış var bide bulent tras var canim bizimde olsa hiç düşünmeden giderdim ama paramiz yok canim adanadaki doktorum da çok iyi inşallah gerek kalmaz peki simdi siz ne yapacaksiniz canim nasıl bir yol izleyeceksiniz bisey soracagim ankarada bir yerde gebelik aşısı yapiliyo mus transferden once vuruluyosun rahim beyin gibi bebegi kabul ediyomus sen bunu duydun mu canim

Evet istanbulda halil bey varmış tayfun bağış var bide bulent tras var canim bizimde olsa hiç düşünmeden giderdim ama paramiz yok canim adanadaki doktorum da çok iyi inşallah gerek kalmaz peki simdi siz ne yapacaksiniz canim nasıl bir yol izleyeceksiniz bisey soracagim ankarada bir yerde gebelik aşısı yapiliyo mus transferden once vuruluyosun rahim beyin gibi bebegi kabul ediyomus sen bunu duydun mu canim

canım şu an ne yapacağım inan bilmiyorum. merkezden henüz aramadılar. bu yaptırdığım merkez de çok iyiydi. çok araştırmıştım. hoca da çok güveniyordu ama tutmadı. hoca gerçekten iyi niyetli onu sorgulamıyorum. sanırım onun da kendine göre istatistiği var ki bize yeni bir işlem ya da araştırma yapmadan 2. denedi. bence rahme ekstra bir işlem yapmak istemedi daha doğal yoluna bıraktı. ama olmayınca olmuyor işte. dediğin gebelik aşısını duydum canım. farklı merkezlerde farklı isimlerle geçiyor bağışıklığı güçlendiren bir serum da varmış. bu aşamada araştırma sürecine giricem. biraz zaman verip herşeyden sıyrılmak istiyorum. zaten hormonlarım anca düzelir. bu arada genetik menetik pıhtılaşma testlerini yaptırırım. valla yıldım zaten bebekten de soğudum. gelmeyecekse uğraştırmasın sıpa ya

Ahh mogişim elimde değil ki evham yapıyorum istemeden:) senin ne kadar sürmüştü ayrıntılı?
kuzum benim 40 dk sürmüştü... oğlumun yüzünü ilk kez orda net şekilde görmüştüm... evham yaparsan işin zor doğduktan sonra daha da artar bu durum gerek yok kuzum Allaha emanet yavrularımız böyle düşün rahat ol

Kızlar bebisi olanlar hayirli olsun rabbim saglikli kuxaginiza almayi nasip etsin insallah olmayanlar da benim gibi bekleyenlere de en kisa zaman da nasip etsin insallah size sorun sol gögsmde hassaslık dolgunluk damarlari görebiliyorm elleyince aci var neden olabilir acaba gebelik belirtisi mi bsska hastalik mi adetimi bekliyorum olduktan sonra dktora gitcem :KK43:
adet belirtisi de olabilir gebelikte canım en güzeli adeti beklemek dilerim mucizen gelmiştir...güzel dileklerin için de teşekkürler:KK52:

Mete yi görmemiz e kaldı on gün desene :) çok merak ediyorum ultrason da o kadar sempatikti ki sipan gerçekte nasıldır :) bizim kalça 2.ay hastane takvimleri de birbirini tutmuyo cuma gdcez biz de kalça ultrason u için asimiz da var :)
en şukelasından paylaşıcam foto balım şu 10 günde geçsin sözümü tutmuş olayım:KK49: kalça usg si cumartesi yapılacak bizim... bugün kontrolümüzü olduk kilomuz 4300 olmuş bir kilodan fazla kilo aldı sıpam boyumuzda 54,5 olmuş... sağlık ocağıda sarılık aşısını yaptı o da geçti gitti... Can paşa ne alemde betim tosuncuk olmuştur yesin onu teyzesi:KK200: sizin 2. ay aşısı yapılacak dimi... birde biz önümüzdeki ay göz muayenesi yaptırıcaz doktorumuz önerdi siz yaptırdınız mı?

Back