- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
allah sürekli yatakta yatmak zorunda olanların yardımcısı olsun rabbim kimseyi yatağa mahkum etmesin 2 gündür yatim fazla hareket etmim dedim ama sıkıntıdan patlladım ya cumartesi ehliyet sınavı var ona çalışım dedim ay cok bunaldım
Kızlar benim beta bçg değerim düştü kimyasalmis. Şimdi değerin sifirlanmasini bekliyorum Allah bana dua eden etmeyen hepinizden razı olsun. Kolum kanadim kırık gibi. Tarifi hiç mümkün olmuyor yaşadıklarımın bu kaçıncı hayal kirikligim. Allahım kimseye yasatmasin yaşadıklarımı.
Sağol canım benim hayırlısı Allahtan.Hayırlısı canım. Ne desek boş. Kendini yıpratmamaya çalış. En yakın zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur iinşallah.
valla öyle 2 günde öğrendim sağlığın değeriniAllah seninki gibi sebeplerle yatmak zorunda bıraksın sadece canım.
Canm çok üzüldüm senin için duada etmiştim demek zamanı varmış ne olur üzme kendini zamanı gelince olacak ben buna çok inanirim herşeyin bir zamanı var biz ne yaparsak yapalım zamanı gelmeden olmuyoKızlar benim beta bçg değerim düştü kimyasalmis. Şimdi değerin sifirlanmasini bekliyorum Allah bana dua eden etmeyen hepinizden razı olsun. Kolum kanadim kırık gibi. Tarifi hiç mümkün olmuyor yaşadıklarımın bu kaçıncı hayal kirikligim. Allahım kimseye yasatmasin yaşadıklarımı.
Slm canim peki doktor bisey soyluyo mu neden tutmadigi hakkinda çok üzüldüm senin adına göre insallah en yakin zamanda gelir bebisinKızlar benim beta bçg değerim düştü kimyasalmis. Şimdi değerin sifirlanmasini bekliyorum Allah bana dua eden etmeyen hepinizden razı olsun. Kolum kanadim kırık gibi. Tarifi hiç mümkün olmuyor yaşadıklarımın bu kaçıncı hayal kirikligim. Allahım kimseye yasatmasin yaşadıklarımı.
Sağlıkşa büyüsün minik defnemiz çok güzel bir doğum olmuş tatlım o an çok güzel benimde nisamı ilk gördüğüm an geldi aklımaKızlar canlar ben geldiiiiiiim müthiş güzel epiduralli normal doğum hikayem ile....sabah 8de uyandık dusa girdim cıkmak istemedim hiç 9da hastanedeydik annem kı kardeşim ve görümcem.odamıza cıktık hemşireler beni karıstırmıs sezeryana hazırlıyolarmıs dr geldi aa sezeryan değil ki normal dogum bu dedi :) onlara kalsam ameliyata alcaklar benineyse ebe geldi alttan acılma olması için ilaç verdi ve lavman yapıldı.cok az kasılmalarım oldu nstye baglandm ama bende acı yok neyse acılma 3.4 cm dediler 11.30da anestezi dr u geldi ve epiduralm yapıldı iğne hiç acımıyo sadece ilacı veririken bi yanma oldu o kadar.uyusmaya basladım ama kasılmaları hissettm karnmn sertligiden de anlıyodm her defasında.2 zamanı baktılar acılma aynı ebeler eyvaaah uzun sürck dediler herkes panikle bekliyo nolcak diye dr demiş suni sancı verin taktılar serumu 3 te yine acılma 3.4 cm dr um geldi dogumhaneye gittik alttan baktı her sey yolunda suyunu patlatıcam bu arada epiduraln etkisi azaldı sancılarımı hissetmeye basladm ama kesinlikle dayanılmıcak gibi değildi 2. Doz yapıldı saat 16.30 da ebeler baktı acılma 7 cm ve dogumhaneye alındım orada bi kac ıkınmadan snra dr um geldi iğne yaptı ve kesi attı hiç hissetmedim bi ıkındım kızımın kafasınn cıktıını hissettim 2. Ikınmamda da tamamen cıktı saat 16.55 te defnem dünyaya geldi dr kordonu kesmeden gögsüme koydu öyle güzel bi duygu ki hayatımda böyle bi mutluluk yasamadım aglamaya başladm kızımı oksadım kordonu kesildiktn anra hemşire temizledi ve yine bebeişimi bana verdi öpüştük koklaştık kızımla :) dikişlerm atılırken kızımı giydirmelerini izledim cok keyifliydim ve duygusaldım gözyaşlarım hiç dinmedi doguma girerkende agladım ama dogum sırasında hemşirelerle sohbet ettik gülüştük sancm geldiginde hadi tatlım ıkınıyoruz nefes al die hepp taktik verdiler sağolsunlar bi daha dogursam yine tercihim bu olur Allah herkesin evladını bagıslasın acılarını göstermesin inşallah
Canım gözün Aydın Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin defne prensesi kokla bol bol sıra biZde inşallah bende senin gibi hayırlısı ile kavuşurum doğamaKızlar herkese teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin evlat kokusu bambaskaymıs:) bu aralar pek giremiyorm nete tlfdaan girdim şimdi gecmişi okuyamadm inşallah herkes iyidir öpüyoruz teyzeleri sizleri
Canım ben özel deki doktoruma yaptırdım her zaman ki gibi sadece muayene ücreti odedim sadece .. 15dk surmuştur organlarına filan baktı o kadarKIZLAR DETAYLI ULTRASONU YAPTIRMAYAN VAR MI YA DA HERKES YAPTIRDI MI? A afrodit26bebeem Mogami Pamukprncess ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar cevap bekliyorum
KIZLAR DETAYLI ULTRASONU YAPTIRMAYAN VAR MI YA DA HERKES YAPTIRDI MI? A afrodit26bebeem Mogami Pamukprncess ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar cevap bekliyorum
Bende özel gidiyorum benim doktorum yapmıyo başka bi doktora randevu aldım aslında ama o 45 dk fln bakıyomus çok uzun geldi bana yaptırmadan diye düşünüyorum açıkçası kararsız kaldimCanım ben özel deki doktoruma yaptırdım her zaman ki gibi sadece muayene ücreti odedim sadece .. 15dk surmuştur organlarına filan baktı o kadar
Aynen canım bende Ultrasonun zararından korktuğum için yaptırmak istemiyorum herhangi bi sorunda gözükmüyor çok şükürBen yaptırmadım canim. Zaten normal ultrasona korka korka girdiğimden detayliya girmedim. Bi de 40 45dk günah bebege dedim.
Allah korusun bi sıkıntı da olsa mudahale edemiyorlar zaten. Babam diyo buz zamanimizda ne test vardi ne adam gibi ultrason sogdunuz buyudunuz. Az da onun gazina geldim :))Aynen canım bende Ultrasonun zararından korktuğum için yaptırmak istemiyorum herhangi bi sorunda gözükmüyor çok şükür
Ayy vallahi birileride bana gaz verse iyi olacak aslında eşim normal ultrasondan bile huylaniyo gitmeye oda gönüllü değil ne yapsam bilemedim:/Allah korusun bi sıkıntı da olsa mudahale edemiyorlar zaten. Babam diyo buz zamanimizda ne test vardi ne adam gibi ultrason sogdunuz buyudunuz. Az da onun gazina geldim :))
1 2 Hftan var arastir sorustur icine sineni yapAyy vallahi birileride bana gaz verse iyi olacak aslında eşim normal ultrasondan bile huylaniyo gitmeye oda gönüllü değil ne yapsam bilemedim:/
Canım ben en pahalı hastahaneyi seçtim adama dedim organ ölçümüne geldim diye hemen baktı filan bilemedim sende çok ünlü özel bi doktora mi gitsenBende özel gidiyorum benim doktorum yapmıyo başka bi doktora randevu aldım aslında ama o 45 dk fln bakıyomus çok uzun geldi bana yaptırmadan diye düşünüyorum açıkçası kararsız kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?