Beraber Anne Olma Yolunda

blummmm maşallah valla çok güzel geçmiş doğum, Allah size bağışlasn Defne yi darısı bize olsun .. Bende normal dusunuyorum ama epidurali hiç düşünmemistim

Allah seninki gibi sebeplerle yatmak zorunda bıraksın sadece canım.

Kızlar benim beta bçg değerim düştü kimyasalmis. Şimdi değerin sifirlanmasini bekliyorum Allah bana dua eden etmeyen hepinizden razı olsun. Kolum kanadim kırık gibi. Tarifi hiç mümkün olmuyor yaşadıklarımın bu kaçıncı hayal kirikligim. Allahım kimseye yasatmasin yaşadıklarımı.

Hayırlısı canım. Ne desek boş. Kendini yıpratmamaya çalış. En yakın zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur iinşallah.

Canm çok üzüldüm senin için duada etmiştim demek zamanı varmış ne olur üzme kendini zamanı gelince olacak ben buna çok inanirim herşeyin bir zamanı var biz ne yaparsak yapalım zamanı gelmeden olmuyo

Slm canim peki doktor bisey soyluyo mu neden tutmadigi hakkinda çok üzüldüm senin adına göre insallah en yakin zamanda gelir bebisin

Sağlıkşa büyüsün minik defnemiz çok güzel bir doğum olmuş tatlım o an çok güzel benimde nisamı ilk gördüğüm an geldi aklıma Allahım ömrünü bahtını güzel eylesin inşallah

Kızlar herkese teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin evlat kokusu bambaskaymıs:) bu aralar pek giremiyorm nete tlfdaan girdim şimdi gecmişi okuyamadm inşallah herkes iyidir öpüyoruz teyzeleri sizleri

Kızlar herkese teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin evlat kokusu bambaskaymıs:) bu aralar pek giremiyorm nete tlfdaan girdim şimdi gecmişi okuyamadm inşallah herkes iyidir öpüyoruz teyzeleri sizleri
Canım gözün Aydın Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin defne prensesi kokla bol bol sıra biZde inşallah bende senin gibi hayırlısı ile kavuşurum doğama

Canım ben özel deki doktoruma yaptırdım her zaman ki gibi sadece muayene ücreti odedim sadece .. 15dk surmuştur organlarına filan baktı o kadar
Bende özel gidiyorum benim doktorum yapmıyo başka bi doktora randevu aldım aslında ama o 45 dk fln bakıyomus çok uzun geldi bana yaptırmadan diye düşünüyorum açıkçası kararsız kaldim

Ben yaptırmadım canim. Zaten normal ultrasona korka korka girdiğimden detayliya girmedim. Bi de 40 45dk günah bebege dedim.
Aynen canım bende Ultrasonun zararından korktuğum için yaptırmak istemiyorum herhangi bi sorunda gözükmüyor çok şükür

Aynen canım bende Ultrasonun zararından korktuğum için yaptırmak istemiyorum herhangi bi sorunda gözükmüyor çok şükür
Allah korusun bi sıkıntı da olsa mudahale edemiyorlar zaten. Babam diyo buz zamanimizda ne test vardi ne adam gibi ultrason sogdunuz buyudunuz. Az da onun gazina geldim :))

Allah korusun bi sıkıntı da olsa mudahale edemiyorlar zaten. Babam diyo buz zamanimizda ne test vardi ne adam gibi ultrason sogdunuz buyudunuz. Az da onun gazina geldim :))
Ayy vallahi birileride bana gaz verse iyi olacak aslında eşim normal ultrasondan bile huylaniyo gitmeye oda gönüllü değil ne yapsam bilemedim:/

Bende özel gidiyorum benim doktorum yapmıyo başka bi doktora randevu aldım aslında ama o 45 dk fln bakıyomus çok uzun geldi bana yaptırmadan diye düşünüyorum açıkçası kararsız kaldim
Canım ben en pahalı hastahaneyi seçtim adama dedim organ ölçümüne geldim diye hemen baktı filan bilemedim sende çok ünlü özel bi doktora mi gitsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…