Insallah hayirli dogumlarimiz olur Defne hanimin gelmesini 4 gozle bekliyoruz kvler gelicek maalesef kafaya takmamaya calisiyorm bi sekilde gececek gunler napiim
Maalesef yawrum anlattim kocama seni anliyorm ama onlara gelmeyin diyemem dedi artik diyecek sozum yok onlar cekinmiyosa ben hic cekinemem ama suratimdan memnn olmadigimi anlayacaklardrben kendime etmis olcam onlara bisey olmucak o yuzden ben icimdn nasi geiyosa oyle davranicm doum esnasinda
Insallah canim bu sureci en az hasarla atlatirim ayyyy sutlerim giderse cok uzulurum o yuzden gormemezlikten gelcm bazi seyleri(insallah tabii) lohusalik farkli oluyo diyolar kizimla basbasa kalacagmz gunleri iple cekicm sanirim hatta urganlaAynen öyle hepsine katılıyorum bu daha başı daha doğduktan sonra kendi çocuğu gibi davranmalar yok süt az doymuyo demeleri altına banyosuna ortunmesine karismalar öyle şeyler yaşanıyor ki ama inan herkesinki aynı sorunlar sonra ne oluyor biliyor musun o kv let gidiyor sem yavrun la kalıyorsun üzüldü günde yanına zarar o yüzden sütünu azaltma canını hicc sıkma evladınla ilgilen dr böyle söyle dedi de ve açıkla
Insallah canim bu sureci en az hasarla atlatirim ayyyy sutlerim giderse cok uzulurum o yuzden gormemezlikten gelcm bazi seyleri(insallah tabii) lohusalik farkli oluyo diyolar kizimla basbasa kalacagmz gunleri iple cekicm sanirim hatta urganla
bakalim gorcez nasil bi surec :) destek mutlaka lazim bnm derdim kp ile cekinirim yannda ama napalim idare edicz bu haftaici gelirler kesinLogusa lik başka değil sadece evladıni paylaşmama ve cok pipiriklenmek elde değil böyle oluyor ama zamanla hepsi düzene giriyor ilk zamanlar öyle insana ihtiyaç oluyor ki tahmin edemezsin kv seni dinleyen saygı duyan biriyse kalsın destek olur
Himm 4 -5 gun ayni seyi verki alerjisi varmi yokmu ogrenirsin yavas yavas arttirirsinHımm bende bugün başladım vermeye az az yarım çay kaşığı yoğurt verdim mercimek kadar da yumurta sarısı. 5 ayı dolduracak canım Şubat'ın 2 sinde
Benim kizda 3 aylikken basladi damak kasimaya ama hala dis yok5 aylık olacak. Bizimde görünürde diş yok hala
ben çorba yediremedim birtürlü.yemedi.5 ayını bitirsin öyle başlıym tekrardan çorba vermeye diyorum... valla süper olduk. hepimizin bebişleride hemen hemen aynı zamanlarda doğdu.Canım dr günlük sütle yapılmış ev yoğurdu ve sebze corbasiyla başlayın diyor benımkıde mandalina seviyor ama kestim sonra sebze çorbası yemez diyorlar
canım 8. haftada anca belli olur...adetin geçti mi? benim 2 gün geciktiğinde değerim 894 tü ama bir tane miniğim oldugünaydın arkadaşlar . dün bhcg kan sonucum 580 çıktı 3 hafta 3 günlük gebeyim ..dr çok güzel dedi. acaba ikiz olma ihtimali olabilirmi yaa :)
Fıstık hatun maaşallah sana ve kızına...Sesin çıkmıyor doğum mu yaptın yoksa kız ses verKızlar 39. Haftaya merhaba dedik ve çarşıya cıkıyoruz kızımla:)
Çok şükür mogişim kalan arkadaşlarimizda en kısa zamanda hamiş kalırlar allahn izniyleListede ne kadar azalmışız yahu bir zamanlar bu listeyi düzenlemek ne zor olurdu...İnşallah kalan birkaç arkadaşımızda tez vakitte mucizelerine kavuşur
gecikti tabi cuma günü belli oldu gebe oılduğum dün 580 di .. napalım hayırlıs :) miniğine rabbim sağlık versin annesi :)canım 8. haftada anca belli olur...adetin geçti mi? benim 2 gün geciktiğinde değerim 894 tü ama bir tane miniğim oldu
Selam hatunlar nasılsınız keyifler nasıl? Hamişler bebişler nasıl bakayım büyüyor sıpalar gün geçtikçe tepikleri de güçleniyor... Benim gecem gündüzüm Mete... Annelik çok güzel ve bir o kadar yorucu ama herşeye bedel onun bir gülüşü gamzeli aşkım benim
nerisbebek canım benim maaşallah Yiğit paşamıza güzel güzel büyüyor topiğimizin yeni erkeği.. çok şükür azalmış şikayetlerin yavaş yavaş biter inşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?