• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Dusununce onada kiyamiyorm kv cekinmem ama kp den cekiniyorm

Canim nasip olursa ilk ercihim normal dogum o yuzden belli bi sure evde sanci cekmeyi planliyorm kvden degil ama kp den cekiniyorm kuzum tarih bellinolmasada onlar onumzdeki hafta gelmeyi planliyolarmis bakalim belki benm o arda sancilarim baslar stressiz geciririm o saatleri
Ayy tatlım normal doğum benimde hayalim inşallah sağlıklı olur geçer ve defne hanım 39.haftada kimbilir her an yol gorunuyor ona ;) ilk anınız güzel geçsin inşallah annesi,stressiz sakin bi şekilde

Günler su gibi akıp gidiyor oglusumla öğlen kalkıyoruz bez emzirme kahvaltı derken güne 3 te başlıyorum sonra supurge yemek vs rutin bi bakıyorum akşam olmuş herkesler nasıl sizi cok özledim

Gelcz diyolarmis nasil gelmeyin dermis el gibi taa dogum ocagi zaman mi gelceklermis allam ya kafayi yicem inlara gore hava hos tabii ben sancm olunca hemen hast gitmicem evde ilik suya oturmak istiyorm yuruyusler yapicm bilmiyorum ki basima ne gelck evde bi tane wc var o da banyoda komsuya giderlermis oyle diyo gece yarisi kim napsin onlari evinde bide ne dedi kocam sancn baslayinca annene gotururum ordan doguma gideriz akla bak yaaanapiim ben bu adami bogcam

Alem yaa ona da yazık aileler cok hevesli ama bizde hakliyiz erkekler doğumu bilmiyo benimki ne çabuk doğurdun diyo 9da sancılarım basladi 5 saat surdu 1.5 saatte suni sancı çektim olsun kolaydı diyo onlar anlamaz sen güzelce de ben rahat etmeliyim suyum vs evde gelirse utanirim ne olur doğum sonrası gelsinler de anlamasi lazım onlarında anlaması lazım allah gönlüne göre sıkılmadan bunaltmadan hayırlı doğumlar nasip etsin canim

Seninle ayni durumdayiz desene..bazen sıkıntıdan esime sariyorum

Aynen elifim ben ki bi gün dışarı çıkmadan bunalan ben şimdi bir hafta markete dahi gitmiyorum annem haftada bir gelince manav kasaba gidiyorum o kadar git gez diyo o zamanda içim çocuktan yana rahat etmiyo :( çok dengesiz haller ne yardan ne serden :-)

Aynen elifim ben ki bi gün dışarı çıkmadan bunalan ben şimdi bir hafta markete dahi gitmiyorum annem haftada bir gelince manav kasaba gidiyorum o kadar git gez diyo o zamanda içim çocuktan yana rahat etmiyo :KK43: çok dengesiz haller ne yardan ne serden :-)
Rabbim saglik sihhat versinde insaAllah gezmekten yorulacagimizda gunlerde olacak:-)

Zararını görmedim. Çokta seviyor bebişim.pişik yapıyormuş en çokta. Ama çok şükür öyle sorunumuz yok.

Canım dr günlük sütle yapılmış ev yoğurdu ve sebze corbasiyla başlayın diyor benımkıde mandalina seviyor ama kestim sonra sebze çorbası yemez diyorlar

Rabbim saglik sihhat versinde insaAllah gezmekten yorulacagimizda gunlerde olacak:-)

Amin en önemlisi o evet inşallah öyle olur deli gibi avm let vs gezmek istemiyorum sadece iki günde bir sokak cadde boyu yürüyüp hava almak istiyorum

Canim meraba nasılsın benim nasıl. Alissin diye ufak ufak birseyler vermeye başladın mi

Nenummm biz 4 ayı doldurdum allahın izniyle dr süt yetmeyince meyve suyu önerdi gaz sorunu olur diye ben istemedim diğer akrabamiza 6 ay bitince başlamasını istedi evde günlük sütle mayalanmis yoğurt vereceksin demiş ve de sebze çorbası meyve suyu posasiyla elma ve armut

Kizlaaar yardimci olucak varmi?
Bu gun reglimin 22.gunu
Reglimin 21.-22. Gunlerinde vucut isim 37.1-37 gosterdi .sizce bu hamilelik habercisimi,ovulasyonmu?

Nenummm biz 4 ayı doldurdum allahın izniyle dr süt yetmeyince meyve suyu önerdi gaz sorunu olur diye ben istemedim diğer akrabamiza 6 ay bitince başlamasını istedi evde günlük sütle mayalanmis yoğurt vereceksin demiş ve de sebze çorbası meyve suyu posasiyla elma ve armut
Kaygilim canım biz 5 ayı bitiriyoruz ben alissin diye azar azar tattiriyorum zaten ben yoğurdu evde kendim yapıyorum taze sütten. Bir de bütün çeşitleri bir anda karistirmamak gerekiyormuş günde iki cesiti geçmemesi lazımmış alerji yaparsa anlasilsin diye galiba

Kizlar nasilsiniz hamisler durumlar iyidir insaAllah blummmm blummmm az kalmis canini sikma hayirlisiyla kizini alacagin ani dusun guzel gozlum:) @betiboop gecmis olsun canim Rabbim butun yavrulari hastaliktan korusun opuyorum Can'imizi :21: Mogami Mogami metemiz daha iyidir insaAllah @se_ra hyb77 hyb77 nerelerdesiniz sizi goremiyorum Pamukprncess Pamukprncess um durumun iyidir insaAllah bebeem bebeem yarenim99 yarenim99 masaAllah bebislerinize ve diger kizlar hepinizi opuyorum :21:
Slm cnm biz buralardayız çok şükür iyiyiz pek yazamıyorum Okuyup çıkıyorum

Ayy tatlım normal doğum benimde hayalim inşallah sağlıklı olur geçer ve defne hanım 39.haftada kimbilir her an yol gorunuyor ona :KK66: ilk anınız güzel geçsin inşallah annesi,stressiz sakin bi şekilde
Insallah hayirli dogumlarimiz olur Defne hanimin gelmesini 4 gozle bekliyoruz kvler gelicek maalesef kafaya takmamaya calisiyorm bi sekilde gececek gunler napiim
Alem yaa ona da yazık aileler cok hevesli ama bizde hakliyiz erkekler doğumu bilmiyo benimki ne çabuk doğurdun diyo 9da sancılarım basladi 5 saat surdu 1.5 saatte suni sancı çektim olsun kolaydı diyo onlar anlamaz sen güzelce de ben rahat etmeliyim suyum vs evde gelirse utanirim ne olur doğum sonrası gelsinler de anlamasi lazım onlarında anlaması lazım allah gönlüne göre sıkılmadan bunaltmadan hayırlı doğumlar nasip etsin canim
Maalesef yawrum anlattim kocama seni anliyorm ama onlara gelmeyin diyemem dedi artik diyecek sozum yok onlar cekinmiyosa ben hic cekinemem ama suratimdan memnn olmadigimi anlayacaklardr :( ben kendime etmis olcam onlara bisey olmucak o yuzden ben icimdn nasi geiyosa oyle davranicm doum esnasinda

Kaygilim canım biz 5 ayı bitiriyoruz ben alissin diye azar azar tattiriyorum zaten ben yoğurdu evde kendim yapıyorum taze sütten. Bir de bütün çeşitleri bir anda karistirmamak gerekiyormuş günde iki cesiti geçmemesi lazımmış alerji yaparsa anlasilsin diye galiba

Evet en mantıklısı ama süt pastorize olmalı sanırım bende bakkalin günlük sutunu istemesemde dr a sorup dediği gibi yapacagim

Back