• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Insallah hayirli dogumlarimiz olur Defne hanimin gelmesini 4 gozle bekliyoruz kvler gelicek maalesef kafaya takmamaya calisiyorm bi sekilde gececek gunler napiim

Maalesef yawrum anlattim kocama seni anliyorm ama onlara gelmeyin diyemem dedi artik diyecek sozum yok onlar cekinmiyosa ben hic cekinemem ama suratimdan memnn olmadigimi anlayacaklardr :KK43: ben kendime etmis olcam onlara bisey olmucak o yuzden ben icimdn nasi geiyosa oyle davranicm doum esnasinda

Aynen öyle hepsine katılıyorum bu daha başı daha doğduktan sonra kendi çocuğu gibi davranmalar yok süt az doymuyo demeleri altına banyosuna ortunmesine karismalar öyle şeyler yaşanıyor ki ama inan herkesinki aynı sorunlar sonra ne oluyor biliyor musun o kv let gidiyor sem yavrun la kalıyorsun üzüldü günde yanına zarar o yüzden sütünu azaltma canını hicc sıkma evladınla ilgilen dr böyle söyle dedi de ve açıkla

Aynen öyle hepsine katılıyorum bu daha başı daha doğduktan sonra kendi çocuğu gibi davranmalar yok süt az doymuyo demeleri altına banyosuna ortunmesine karismalar öyle şeyler yaşanıyor ki ama inan herkesinki aynı sorunlar sonra ne oluyor biliyor musun o kv let gidiyor sem yavrun la kalıyorsun üzüldü günde yanına zarar o yüzden sütünu azaltma canını hicc sıkma evladınla ilgilen dr böyle söyle dedi de ve açıkla
Insallah canim bu sureci en az hasarla atlatirim ayyyy sutlerim giderse cok uzulurum o yuzden gormemezlikten gelcm bazi seyleri(insallah tabii) lohusalik farkli oluyo diyolar kizimla basbasa kalacagmz gunleri iple cekicm sanirim hatta urganla :P

Insallah canim bu sureci en az hasarla atlatirim ayyyy sutlerim giderse cok uzulurum o yuzden gormemezlikten gelcm bazi seyleri(insallah tabii) lohusalik farkli oluyo diyolar kizimla basbasa kalacagmz gunleri iple cekicm sanirim hatta urganla :p

Logusa lik başka değil sadece evladıni paylaşmama ve cok pipiriklenmek elde değil böyle oluyor ama zamanla hepsi düzene giriyor ilk zamanlar öyle insana ihtiyaç oluyor ki tahmin edemezsin kv seni dinleyen saygı duyan biriyse kalsın destek olur

Logusa lik başka değil sadece evladıni paylaşmama ve cok pipiriklenmek elde değil böyle oluyor ama zamanla hepsi düzene giriyor ilk zamanlar öyle insana ihtiyaç oluyor ki tahmin edemezsin kv seni dinleyen saygı duyan biriyse kalsın destek olur
bakalim gorcez nasil bi surec :) destek mutlaka lazim bnm derdim kp ile cekinirim yannda ama napalim idare edicz bu haftaici gelirler kesin

Hımm bende bugün başladım vermeye az az yarım çay kaşığı yoğurt verdim mercimek kadar da yumurta sarısı. 5 ayı dolduracak canım Şubat'ın 2 sinde
Himm 4 -5 gun ayni seyi verki alerjisi varmi yokmu ogrenirsin yavas yavas arttirirsin

Canım dr günlük sütle yapılmış ev yoğurdu ve sebze corbasiyla başlayın diyor benımkıde mandalina seviyor ama kestim sonra sebze çorbası yemez diyorlar
ben çorba yediremedim birtürlü.yemedi.5 ayını bitirsin öyle başlıym tekrardan çorba vermeye diyorum... valla süper olduk. hepimizin bebişleride hemen hemen aynı zamanlarda doğdu.

günaydın arkadaşlar . dün bhcg kan sonucum 580 çıktı 3 hafta 3 günlük gebeyim ..dr çok güzel dedi. acaba ikiz olma ihtimali olabilirmi yaa :)

Selam hatunlar nasılsınız keyifler nasıl? Hamişler bebişler nasıl bakayım büyüyor sıpalar gün geçtikçe tepikleri de güçleniyor... Benim gecem gündüzüm Mete... Annelik çok güzel ve bir o kadar yorucu ama herşeye bedel onun bir gülüşü gamzeli aşkım benim

@betiboop canım benim çok çok geçmiş olsun umarım çıkmışsınızdır hastaneden benim eşimde boğaz enfeksiyonu geçirdi evde maskeyle dolaştırdım adamı çok şükür atlattı...güzel haberlerini bekliyorum
ayse4255 ayse4255 kuzum atlatmışsın kan yamasıyla çok şükür artık ikincide genel en güzeli senin için

E elf21 canım biz iyiyiz kuzumla sen nasılsın bakalım Ali paşa nasıl?
nerisbebek nerisbebek canım benim maaşallah Yiğit paşamıza güzel güzel büyüyor topiğimizin yeni erkeği... çok şükür azalmış şikayetlerin yavaş yavaş biter inşallah kuzum

Siyetem Siyetem balım benim yarın kontrolün var dimi haber ver...inşallah birsürü yumoş vardır dualarımdasın bitanem umarım biri yada ikisi tutar sonra gelsin minik mucizeler

cnntrm cnntrm canım inşallah en hayırlı zamanda gelir sıpan... listeye devam ediyorum evet hemen eklerim canım benim
lulus_k lulus_k sweet42 sweet42 huuuuuu hatunlar napıyonuz ses verin

MINIKKUS1 MINIKKUS1 kuzum nasılsın bayadır görünmüyordun Demir bey çok meşgul ediyor annesini desene...büyüdü dimi sıpa

günaydın arkadaşlar . dün bhcg kan sonucum 580 çıktı 3 hafta 3 günlük gebeyim ..dr çok güzel dedi. acaba ikiz olma ihtimali olabilirmi yaa :)
canım 8. haftada anca belli olur...adetin geçti mi? benim 2 gün geciktiğinde değerim 894 tü ama bir tane miniğim oldu

CİNSİYET TABLOMUZ

DOĞAN MELEKLER :KK200:

Maysu--------------> Kız :nazar: ---------- Asya Nil :KK46:
Sweet42 -------------> Kız:nazar: -------- Nisa :KK46:
Maleficent_bs ------> Erkek:nazar: ----- Bora :KK46:
Betiboop -------------> Erkek:nazar: ----- Can :KK46:
Lulus_k --------------> Erkek:nazar: ----- Kaan :KK46:

Mogami --------------> Erkek:nazar: ------ Mete :KK46:
Ayse4255 ------------> Erkek:nazar: ------ Ömer Berke :KK46:

BEKLENEN MELEKLER:KK200:

Blummm ------------> Kız:nazar: ------ Defne
Burculu --------------> Kız:nazar: ----- Doğa
Se_ra -----------------> Kız:nazar: ----- Zehra

Mgul ------------------> Erkek :nazar: ------ Mehmet Çınar
Hanife55 -------------> Erkek :nazar: ------ ?????
Hyb77 -----------------> Erkek :nazar: ------ ?????

Lillyyy ----------------> :nazar:
Gullbike --------------> Erkek :nazar: ------- ?????
Susslich --------------> Kız :nazar: ---------- ?????
Nerisbebek -----------> Erkek :nazar: ------- Yiğit İsa

OCAK:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hanfendi ---------------> 2. mucizesine hamiş :nazar::anneadayı:
Meleğim66 -------------> 2. mucizesine hamiş :nazar::anneadayı:

Friendly8584 ---------> 4 Ocak -------> 21. Deneme ------- :KK43:
Arsinli ------------------> 21 Ocak ------> 22. Deneme ------ :KK43:

ŞUBAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Cnntrm -----------------> 24 Şubat -------> 2. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Listede ne kadar azalmışız yahu bir zamanlar bu listeyi düzenlemek ne zor olurdu...İnşallah kalan birkaç arkadaşımızda tez vakitte mucizelerine kavuşur
Çok şükür mogişim kalan arkadaşlarimizda en kısa zamanda hamiş kalırlar allahn izniyle

canım 8. haftada anca belli olur...adetin geçti mi? benim 2 gün geciktiğinde değerim 894 tü ama bir tane miniğim oldu
gecikti tabi cuma günü belli oldu gebe oılduğum dün 580 di .. napalım hayırlıs :) miniğine rabbim sağlık versin annesi :)

Mogami Mogami evet canım yarın sabah a randevu aldım kasıklarım kaç gündür bbatışıyordu ama bugün den ses yok valla umarım geç kalmamışım dır doktor az çok ne yaptığını biliyordur herhalde uzayan akıntım dun vardı bugün yok bi garip geldi bana ama yarın belli olur artık

Canım benim inşallah bizde sağlıklı sıhhatli bi şekilde alırız meleklerimizi kucaklarimiza. Ne mutlu sen şimdi keyfini çıkar oğluşun meteyle günlerin :KK66: evet topigin yeni erkeki yiğit İsa :) çok sukurki duzeliyorum inanki kimsenin yaşamasını istemedigim şeyleri yaşadım. Doktorum bunları yaşadigin için uzulebilirsin ama seni motive edecek tek şey bunları yaşayanların bebekleri daha sıkı tutunur annelerine dedi. Çok sıkı tutunmuş sana dedi. O yüzden cok mutlu oluyodum gerçekten. Hastanede vakit geçmiyor... Arada ben motive olayım diye ultrasonla bebeğime bakiyoduk. Doktorumu çok seviyorum beni bu zor zamanlarimda hep motive etti beni hiç yalnız bırakmadı ve tabiki eşimle annelerimm... Annem abimin oğluna baktığı için benimle çok ilgilenemedi. Ben aylardır kayinvalidemde kalıyorum. Bana öyle iyi baktiki anlatamam. Sanki bebek olan bendim yani o derece. Hala da ilgileniyo benimle birbirimize çok alıştık aannemden yakın oldu bana Allah ondan razı olsun. İnsan zor zamanlarda belli ediyor kendini gerçekten. Herkese böyle kayinvalideler nasip etsin Rabbim :KK66:
Selam hatunlar nasılsınız keyifler nasıl? Hamişler bebişler nasıl bakayım büyüyor sıpalar gün geçtikçe tepikleri de güçleniyor... Benim gecem gündüzüm Mete... Annelik çok güzel ve bir o kadar yorucu ama herşeye bedel onun bir gülüşü gamzeli aşkım benim
nerisbebek nerisbebek canım benim maaşallah Yiğit paşamıza güzel güzel büyüyor topiğimizin yeni erkeği.. çok şükür azalmış şikayetlerin yavaş yavaş biter inşallah kuzum

Back