Beraber Anne Olma Yolunda

Ayy tatlım normal doğum benimde hayalim inşallah sağlıklı olur geçer ve defne hanım 39.haftada kimbilir her an yol gorunuyor ona ilk anınız güzel geçsin inşallah annesi,stressiz sakin bi şekilde

Ali paşamız ne alemde annesi, bizde de ödem kilo sıkıntısı var, aman sağlığımiz da iyi ya buna değer sen nasılsın
Rabbim yardimcin olaun canim hamislik hem guzel hemde zor :) ali pasa iyi aglamayla herseyini hallettiriyor bize

Günler su gibi akıp gidiyor oglusumla öğlen kalkıyoruz bez emzirme kahvaltı derken güne 3 te başlıyorum sonra supurge yemek vs rutin bi bakıyorum akşam olmuş herkesler nasıl sizi cok özledim

Alem yaa ona da yazık aileler cok hevesli ama bizde hakliyiz erkekler doğumu bilmiyo benimki ne çabuk doğurdun diyo 9da sancılarım basladi 5 saat surdu 1.5 saatte suni sancı çektim olsun kolaydı diyo onlar anlamaz sen güzelce de ben rahat etmeliyim suyum vs evde gelirse utanirim ne olur doğum sonrası gelsinler de anlamasi lazım onlarında anlaması lazım allah gönlüne göre sıkılmadan bunaltmadan hayırlı doğumlar nasip etsin canim

Seninle ayni durumdayiz desene..bazen sıkıntıdan esime sariyorum

Aynen elifim ben ki bi gün dışarı çıkmadan bunalan ben şimdi bir hafta markete dahi gitmiyorum annem haftada bir gelince manav kasaba gidiyorum o kadar git gez diyo o zamanda içim çocuktan yana rahat etmiyo çok dengesiz haller ne yardan ne serden

Rabbim saglik sihhat versinde insaAllah gezmekten yorulacagimizda gunlerde olacak

Zararını görmedim. Çokta seviyor bebişim.pişik yapıyormuş en çokta. Ama çok şükür öyle sorunumuz yok.

Canım dr günlük sütle yapılmış ev yoğurdu ve sebze corbasiyla başlayın diyor benımkıde mandalina seviyor ama kestim sonra sebze çorbası yemez diyorlar

Rabbim saglik sihhat versinde insaAllah gezmekten yorulacagimizda gunlerde olacak

Amin en önemlisi o evet inşallah öyle olur deli gibi avm let vs gezmek istemiyorum sadece iki günde bir sokak cadde boyu yürüyüp hava almak istiyorum

Canim meraba nasılsın benim nasıl. Alissin diye ufak ufak birseyler vermeye başladın mi

Nenummm biz 4 ayı doldurdum allahın izniyle dr süt yetmeyince meyve suyu önerdi gaz sorunu olur diye ben istemedim diğer akrabamiza 6 ay bitince başlamasını istedi evde günlük sütle mayalanmis yoğurt vereceksin demiş ve de sebze çorbası meyve suyu posasiyla elma ve armut

Kizlaaar yardimci olucak varmi?
Bu gun reglimin 22.gunu
Reglimin 21.-22. Gunlerinde vucut isim 37.1-37 gosterdi .sizce bu hamilelik habercisimi,ovulasyonmu?

Kaygilim canım biz 5 ayı bitiriyoruz ben alissin diye azar azar tattiriyorum zaten ben yoğurdu evde kendim yapıyorum taze sütten. Bir de bütün çeşitleri bir anda karistirmamak gerekiyormuş günde iki cesiti geçmemesi lazımmış alerji yaparsa anlasilsin diye galiba

Slm cnm biz buralardayız çok şükür iyiyiz pek yazamıyorum Okuyup çıkıyorum

Ayy tatlım normal doğum benimde hayalim inşallah sağlıklı olur geçer ve defne hanım 39.haftada kimbilir her an yol gorunuyor ona ilk anınız güzel geçsin inşallah annesi,stressiz sakin bi şekilde
Insallah hayirli dogumlarimiz olur Defne hanimin gelmesini 4 gozle bekliyoruz kvler gelicek maalesef kafaya takmamaya calisiyorm bi sekilde gececek gunler napiim
Maalesef yawrum anlattim kocama seni anliyorm ama onlara gelmeyin diyemem dedi artik diyecek sozum yok onlar cekinmiyosa ben hic cekinemem ama suratimdan memnn olmadigimi anlayacaklardr ben kendime etmis olcam onlara bisey olmucak o yuzden ben icimdn nasi geiyosa oyle davranicm doum esnasinda

Evet en mantıklısı ama süt pastorize olmalı sanırım bende bakkalin günlük sutunu istemesemde dr a sorup dediği gibi yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…