- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
Seninki ayni sen :) benimkide ayni baba :) gozleride benzemez bana hic zannetmiyorumBende gözler babaya benzesin dedim ama evir cevir anca kardesim ve ben :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninki ayni sen :) benimkide ayni baba :) gozleride benzemez bana hic zannetmiyorumBende gözler babaya benzesin dedim ama evir cevir anca kardesim ve ben :))
Canim düşünme simdi bunu sakin kafayla sonra konusursun esinle anlat cekincelerini. Benim dogum süresince esim yanimdaydi bir de 18 yasinda gorumcem. Bazen kas goz yaptim gorumceme cikti acilmaya bakilacagi zaman mesela. Ama kv kp falan olsa evet sıkıntı olabilirdi :-/Kizlar moralim bozuk....daha once esimle konustuk normal dogum yapacaksam annen ve baban biz ne zaman hastaneye gidicz o zaman haber verirsin hast gelirler 1 sa mesefedeler zaten simdi telefinla konustuk gelme muhabbeti yapiyolar ya bu adam beni takmiyo mu anlamiyo mu gelin mi dedi annelerine ya ben evde sanci cekerken k yannda utanirim niye anlayisla karsilanmiyorum kafayi yicem ne diim ben simdi bu adama sylesem kavga cikacak
Gelcz diyolarmis nasil gelmeyin dermis el gibi taa dogum ocagi zaman mi gelceklermis allam ya kafayi yicem inlara gore hava hos tabii ben sancm olunca hemen hast gitmicem evde ilik suya oturmak istiyorm yuruyusler yapicm bilmiyorum ki basima ne gelck evde bi tane wc var o da banyoda komsuya giderlermis oyle diyo gece yarisi kim napsin onlari evinde bide ne dedi kocam sancn baslayinca annene gotururum ordan doguma gideriz akla bak yaaanapiim ben bu adami bogcamCanim düşünme simdi bunu sakin kafayla sonra konusursun esinle anlat cekincelerini. Benim dogum süresince esim yanimdaydi bir de 18 yasinda gorumcem. Bazen kas goz yaptim gorumceme cikti acilmaya bakilacagi zaman mesela. Ama kv kp falan olsa evet sıkıntı olabilirdi :-/
Gelcz diyolarmis nasil gelmeyin dermis el gibi taa dogum ocagi zaman mi gelceklermis allam ya kafayi yicem inlara gore hava hos tabii ben sancm olunca hemen hast gitmicem evde ilik suya oturmak istiyorm yuruyusler yapicm bilmiyorum ki basima ne gelck evde bi tane wc var o da banyoda komsuya giderlermis oyle diyo gece yarisi kim napsin onlari evinde bide ne dedi kocam sancn baslayinca annene gotururum ordan doguma gideriz akla bak yaaanapiim ben bu adami bogcam
Hic sanmiyorum canim en iyisi ben yavas yavas buna kendimi hazirlayayimBaklisin ne diyeyim insallah birseyler dank eder de gelmezler
Bende cok kasmistim kendimi ben dofum yaptim geldiler. Hastanedeki ikinci gecemde onlar evde kaldi yemek yaptilar eve geldim bir iki saat sonra gittiler. Stresim yanima kar kaldi. Insallah senin de boşa ciksin sikintin.Hic sanmiyorum canim en iyisi ben yavas yavas buna kendimi hazirlayayim
Ahhh bu erkekler hep böylemi vallah bunların geneli bu bizimkide böyle vallah halbuki utanır insan çok haklisin a gelse anlat ailemi istemiyor musun muhabbetleri giriyorlar hemen boşver ca ya sıkma canını canım bu halde belki gelmezlerKizlar moralim bozuk....daha once esimle konustuk normal dogum yapacaksam annen ve baban biz ne zaman hastaneye gidicz o zaman haber verirsin hast gelirler 1 sa mesefedeler zaten simdi telefinla konustuk gelme muhabbeti yapiyolar ya bu adam beni takmiyo mu anlamiyo mu gelin mi dedi annelerine ya ben evde sanci cekerken k yannda utanirim niye anlayisla karsilanmiyorum kafayi yicem ne diim ben simdi bu adama sylesem kavga cikacak
CİNSİYET TABLOMUZ
DOĞAN MELEKLER
Zzzzynpppp-------> Erkek ------- Abdullah Emir
Okosale ------------> Kız ---------- Bahar
Maysu--------------> Kız ---------- Asya Nil
Sweet42 -------------> Kız -------- Nisa
Maleficent_bs ------> Erkek ----- Bora
Betiboop -------------> Erkek ----- Can
Lulus_k --------------> Erkek ----- Kaan
Mogami --------------> Erkek ------ Mete
BEKLENEN MELEKLER
Ayse4255 ------------> Erkek ------ Ömer Berke
Blummm ------------> Kız ------ Defne
Burculu --------------> Kız ----- Doğa
Se_ra -----------------> Kız ----- Zehra
Mgul ------------------> Erkek ------ Mehmet Çınar
Hanife55 -------------> Erkek ------ ?????
Hyb77 -----------------> Erkek ------ ?????
Lillyyy ---------------->
Gullbike --------------> Erkek ------- ?????
Susslich --------------> Kız ---------- ?????
Nerisbebek ----------->
Canim daha dun gibiydi hamisligin masaAllah nasilda zaman gecmis kazasiz belasiz kucagina al insaAllahAh mogamicim çok zor bir hamilelik geçirdim. Sürekli hastanede yattım. Hiç bişey yiyemedim. Sadece serumla beslendiğim zamanlar oldu. Hayat durdu bana resmen. Ama herşeye rağmen bunların bigün geçeceğine inanarak ve bebegimin bana sımsıkı tutundugunu bilerek sabrettim. Onun varlığı beni hep mutlu etti. Şimdi daha iyiyim çok şükür. Eskiye oranla daha az istifar ediyorum. Buralara hiç uğrayamadim. Benim de bir oğlusum oluyo. Allah izin verirse de ismi Yiğit İsa olacak. Sende yavrucuguna kavusmussun gözün aydın. Rabbim tüm anlarını gorebilecegin hayırlı ömürler versin hem sana hem mucizene doya doya yasa inşallah he güzel anını.. Sağlıkla sihhatle büyütmeyi nasip etsin Rabbim
Canim daha dun gibiydi hamisligin masaAllah nasilda zaman gecmis kazasiz belasiz kucagina al insaAllah
Elhamdülillah iyiyiz canim hastalik korkusundan ve soguklardan dolayi disari pek cikamiyoruz bu biraz canimi sıkıyor evde otur otur bunaldim:)Hiç sorma elifcim ya zaman çok çabuk geçiyor gerçekten. İlk zamanlar bana hemen ggeçmedi ama sşimdi çok şükür daha ggüzel ve daha hızlı geçiyor. Bu arada amin canım inşallah sen nnasılsın tatlım?
Elhamdülillah iyiyiz canim hastalik korkusundan ve soguklardan dolayi disari pek cikamiyoruz bu biraz canimi sıkıyor evde otur otur bunaldim:)
Benmkiler mumkun degil gitmezler hemen mevlutude yapicm 15 gun snra ama kalmak isticek canlari biliyorm insallah sikinti yaptigim gibi olmazBende cok kasmistim kendimi ben dofum yaptim geldiler. Hastanedeki ikinci gecemde onlar evde kaldi yemek yaptilar eve geldim bir iki saat sonra gittiler. Stresim yanima kar kaldi. Insallah senin de boşa ciksin sikintin.
Esime dedim beni mi anlamiyosun yoksa gelcz diyolar bisey mi diyemiyosn ben seni anliyorm ama gelmeyin nasil derim seni anlamasam hastaneye kimse gelmesin demem diyo hastaneye giderken gelmeyin dicek beyefendi simdi diyemiyoAhhh bu erkekler hep böylemi vallah bunların geneli bu bizimkide böyle vallah halbuki utanır insan çok haklisin a gelse anlat ailemi istemiyor musun muhabbetleri giriyorlar hemen boşver ca ya sıkma canını canım bu halde belki gelmezler
Ayyy saogl elifim sizleere anlatiyorm rahatliyorm kiracidan para alip gelceklermis belki alamazlar bende o arda dogururum :)Kizlar nasilsiniz hamisler durumlar iyidir insaAllah blummmm az kalmis canini sikma hayirlisiyla kizini alacagin ani dusun guzel gozlum:) @betiboop gecmis olsun canim Rabbim butun yavrulari hastaliktan korusun opuyorum Can'imizi Mogami metemiz daha iyidir insaAllah se_ra hyb77 nerelerdesiniz sizi goremiyorum Pamukprncess um durumun iyidir insaAllah bebeem yarenim99 masaAllah bebislerinize ve diger kizlar hepinizi opuyorum
O zaman hiç eşine yüklenme oda.arada. kaliyo kz günah bak diyemiyorum demiş onlarin düşünmesi lazım dusunmiyolarsada yapacak birsey yok ben kaynanam ve annemin yaninda yarım saat sancı cektim o an insan ne dediğini bilmiyo kaynanam halen anlatır durur sen şöyle bağırdın böyle dedin diye yani seni cok iyi anliyorum canm ama yapacakbirsey yok insallah kendileri düşünceli davranırlarBenmkiler mumkun degil gitmezler hemen mevlutude yapicm 15 gun snra ama kalmak isticek canlari biliyorm insallah sikinti yaptigim gibi olmaz
Esime dedim beni mi anlamiyosun yoksa gelcz diyolar bisey mi diyemiyosn ben seni anliyorm ama gelmeyin nasil derim seni anlamasam hastaneye kimse gelmesin demem diyo hastaneye giderken gelmeyin dicek beyefendi simdi diyemiyo
Ayyy saogl elifim sizleere anlatiyorm rahatliyorm kiracidan para alip gelceklermis belki alamazlar bende o arda dogururum :)
Iyıyım kızz :) kızla ugrasıyorum 15 tatıl yapıyorum cok sukur dınlenıyorum kızısımla tum gun vakıt gecırıyorum :)Rahis kiz nasilsin gorusemedik bayadir:)
Ali paşamız ne alemde annesi, bizde de ödem kilo sıkıntısı var, aman sağlığımiz da iyi ya buna değer sen nasılsınKizlar nasilsiniz hamisler durumlar iyidir insaAllah blummmm az kalmis canini sikma hayirlisiyla kizini alacagin ani dusun guzel gozlum:) @betiboop gecmis olsun canim Rabbim butun yavrulari hastaliktan korusun opuyorum Can'imizi Mogami metemiz daha iyidir insaAllah se_ra hyb77 nerelerdesiniz sizi goremiyorum Pamukprncess um durumun iyidir insaAllah bebeem yarenim99 masaAllah bebislerinize ve diger kizlar hepinizi opuyorum
Dusununce onada kiyamiyorm kv cekinmem ama kp den cekiniyormO zaman hiç eşine yüklenme oda.arada. kaliyo kz günah bak diyemiyorum demiş onlarin düşünmesi lazım dusunmiyolarsada yapacak birsey yok ben kaynanam ve annemin yaninda yarım saat sancı cektim o an insan ne dediğini bilmiyo kaynanam halen anlatır durur sen şöyle bağırdın böyle dedin diye yani seni cok iyi anliyorum canm ama yapacakbirsey yok insallah kendileri düşünceli davranırlar
Canim nasip olursa ilk ercihim normal dogum o yuzden belli bi sure evde sanci cekmeyi planliyorm kvden degil ama kp den cekiniyorm kuzum tarih bellinolmasada onlar onumzdeki hafta gelmeyi planliyolarmis bakalim belki benm o arda sancilarim baslar stressiz geciririm o saatleriblummmm yanı kötü niyetten değil bu seni çok iyi anlıyorum bi de sezeryan değil miydi senin, öyle hatırlıyorum, yanı desen ki aniden suyu azalmış da beni almışlar diye rahatça atlatirsin doğumu stressiz yoksa dediğine gore baya kalabalık cümbür cemaat olacaksınız.. Haber vermeyin net tarihi bence