• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Sorma fistigim. . Can hasta bronşit oldu hastane de yatiyoruz dört gündür ,küçük olduğu için ağızdan antibiyotik alamiyo , bu yüzden de damar yolundan veriyolar , Günlerimiz hastanede geçiyo kuzumla

ayy kıyamam geçmiş olsun canım. bu sene çok hastalık var zaten olan minnaklara oluyor. inşallah çabucak iyileşir.

Hadi geçmiş. Olsin cNim.anlatsanaa nasıl oldi ? Çok sevindim kurtulmana şimdi bebisinle vakit geçirme zamanı, bel ağrısı bende pek olmadı sadece iğne yerini hissediyordum dokununca balım ağrımadi yani
sagol canim.. valla serumlar etki etneyince kan yamasi yapildi ameliyathanede cok kisa surdu oturdum kolumdan kan aldilar kocaman bi enjektorle belime lokal anestezi yapti zaten hissetmedim hic sadece ilk bisey yaptilar o zaman biraz acidi sonra 5 dkda bitti zaten odaya aldilar 1 saat yattim sonra kalktim gecmis cok ilginc ama hic gecmeyecek sanmistim dogumdan beri o kadar cok agladimki hep o agriyla yasayacam sanmistim ama cok sukur kurtuldum dunden beri iyiyim bol bol bebisimle ilgileniyorum.. bel agrisida islem yapilan yer acidi biraz hala aciyo ama cok hafif bandaji duruyo hala yarin cikaracam insallah o acida gecer baskada problem yok cok sukur.. bi daha spinal e tovbe :)

Sorma fistigim. . Can hasta bronşit oldu hastane de yatiyoruz dört gündür ,küçük olduğu için ağızdan antibiyotik alamiyo , bu yüzden de damar yolundan veriyolar , Günlerimiz hastanede geçiyo kuzumla
geçmiş olsun. Rabbim tez vakitte şifa versin yavruna

Ama cok sekerdir ya dusunuyorum da :) o saclar dokulmeden babayla cek resmini bol bol :) bizde anneyi iseyip pisman olup poz takiniyoruz :-)Eki Görüntüle 1755318
kız yerim ben bunu... maşa ALLAH suphanallah.....buda benim papatyam... diş çıkarıyo. huysuzlanıyor. senin paşanın damaklarıda çok kaşınıyormu

Eklentiler

• 12552980_575129092651689_8781406428432102433_n.jpg
    12552980_575129092651689_8781406428432102433_n.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 49
kız yerim ben bunu... maşa ALLAH suphanallah.....buda benim papatyam... diş çıkarıyo. huysuzlanıyor. senin paşanın damaklarıda çok kaşınıyormu
Oyy yavruma masallah masallah. Gozleri cok guzel kiz Allah nazardan saklasin :) bizimki buldugunu adzina goturuyor ama fisten degil sanirim derdi oyun. Kucuk su şişesi ile kanka bu ara isiriyor sıkıyor ses cikariyor ya hosuna gidiyor sanirim. Dusunce zirliyoruz pesinden ama dis kasiyiciyi pek sevmedi nedense.

Geçmiş olsun cnm kısa zamanda iyileşir inşaallah can oğluşun.

Oyy yavruma masallah masallah. Gozleri cok guzel kiz Allah nazardan saklasin :) bizimki buldugunu adzina goturuyor ama fisten degil sanirim derdi oyun. Kucuk su şişesi ile kanka bu ara isiriyor sıkıyor ses cikariyor ya hosuna gidiyor sanirim. Dusunce zirliyoruz pesinden ama dis kasiyiciyi pek sevmedi nedense.
diş çıkarıyo bebeem... şimdiden başlamış. bakalım bizim diş ne zaman çıkacak

diş çıkarıyo bebeem... şimdiden başlamış. bakalım bizim diş ne zaman çıkacak
Görünürde hic birşey yok aslinda ama anne babaya benzer dis hikayesi diyorlar esimde bende 6.ayda cikarmisiz bakalim kaldi 1 ay her an pirtlayabilir. Gerci ne kadar gec o kadar iyi de.

Ben yarin aldirayim onu bi en iyisi. Yanaklari da kirmiziydi o da alerjidenmis meger :-/ cok teşekkür ederim ya icim rahatladi :) insallah gelir gecer birşeydir pirincten degildir. Cocuklar pilav delisi oluyorlar malum :)
Bebem canım okudum da geçmiş olsun bebisine. Sen ek gıdaya başladın mi yoksa senin mi süt ürünlerini kısmen gerekiyor. Bizimki de 5 ayı bitirecek bende alissin diye bugün mercimek kadar yumurta sarısı verdim yarım çay kaşığı kadar yoğurt verdim. Yedi maşallah okuyunca tedirgin oldum inşallah öyle birşey olmaz. Zaten herseyi karistirmamak gerekiyormuş günde iki çeşit verip bir iki gün denemek lazımmış oyle

Back