Beraber Anne Olma Yolunda

Canım korkma onun için benim 9 yada 10. Haftada vardı kanama alanı istirahat ve vajinal fitille geçti çok şükür yorma kendini bol bol dinlen dua et

Korkma canım. Doktorun dediğini harfiyen yap.kuzenimde vardı böyle bu durum. Onun ki biraz uzun sürdü. 3 ay boyunca o da benim gibi yataktan çıkmadı. Daha sonra kanama alanı yavaş yavaş kayboldu.çalışıyorsun sanırım. Doktordan rapor isteseydin keske

Dua edin canım 10 gün rapor yazdı. Progestan günde 2 defa 1 coraspin 1 folbiol kullanmaya devam et dedi.

Canım korkma onun için benim 9 yada 10. Haftada vardı kanama alanı istirahat ve vajinal fitille geçti çok şükür yorma kendini bol bol dinlen dua et
Senin kesenin üstündemiydi altındamıydı canım? Benim kesenin üstünde.. inşallah geçer inşallah.

Canim dinlenmene bak sakin bunu kafana takma haftaya kalp atisinida duyunca daha iyi olcaksin

Senin kesenin üstündemiydi altındamıydı canım? Benim kesenin üstünde.. inşallah geçer inşallah.
Canım haftana uyumlu çıkmasına sevindim hiç morelini bozma benimde kanama alanım vardı hemde keseden büyüktü yatarak drun dediklerini uygulayarak ve uzun süre gitmedi ama sonra birden yok olarak bizi şaşarttı içini ferah tut

İnşallah benimde öyle olur. Senin kaçıncı haftadaydı ve kesenin hangi tarafındaydi? Benim kesenin epey üstünde dedi internetten okudum kesenin üstünde olunca çok tehlikeliymiş. Sen de progestan mı kullandın?

Keseye oldukça yakındı kalp atışını duymamıştım daha progestan kullandım bide proluton depot die bi iğne yapıldı haftada 1 belki kalp atışından sonra Dr sanada verir canm içini ferah tut moral önemli

İnşallah bigün bende burdan iyileştim kanamam yokmuş kalp atışlarınıda duydum diye yazarım. Allah büyük Allaha emanet. Seninde son günlerin sağlıkla al yavrunu kucağına inşallah.

Dua edin canım 10 gün rapor yazdı. Progestan günde 2 defa 1 coraspin 1 folbiol kullanmaya devam et dedi.
Dualarim da sizi de ekliyorum canım. Bende çok kanama yaşadım biliyorsun.hep allahıma sığındım.bundan önceki kaybım da çok aglamistim.ama şimdi ki gebeliğimde diyorum ki;allahım ben ne yaparsam yapayım bu bebeğin yaşayacak ömrü varsa sıkıntı olmayacak diye kendimi rahatlattım. Şimdi de içim o kadar rahat ki.kanaman olabilir korkma sen yine de.ben ayağa kalktığım anda kanama başlıyordu. Yattığın yerden kalkma,yastık koy ayağının altına. Allahın izniyle hiç bişiy olmaz:) senin bebisin sapasağlam bağlanacak sana:)

İmşallah S susslich iyi düşünmeye çalışıyorum ayaklarımın altına yadtık koydum yatıyorum. Allah hepinizden razı olsun canım beni rahatlattın ilk şoku atlatmamı sağladınız sağol. Sen de sağol Burculu sağol blummmm

Kızım 16+5 günlük oldu ama şimdiden annesini kocaman gösteriyor. 9.ayima kadar nasıl olcam bilmiyorum.şimdiye kadar 2 kilo aldım ama sanki 5 kilo almış gibiyim.siz ne durumdasin iz kizlar

Canim benim korkma tabi dua ederiz dr u dinle yat dinlen canim

Cok tatli gobusun minigin erkenden gostermis kendini benim gobekte erkenden cikmisti 13 kilo ile doguma gittim

Cok tatli gobusun minigin erkenden gostermis kendini benim gobekte erkenden cikmisti 13 kilo ile doguma gittim
13 kilo ile kurtarirsam ne ala:) normalde de çok zayıf bi kizcegiz değildim zaten.top gibi yuvarlanirim diye korkuyorum:))) teşekkür ederim canım. Senin bebisin ne kadarlık oldu simdi

İnşallah bigün bende burdan iyileştim kanamam yokmuş kalp atışlarınıda duydum diye yazarım. Allah büyük Allaha emanet. Seninde son günlerin sağlıkla al yavrunu kucağına inşallah.
Canım Allah razı olsun.inşallah sende sabırlı ol dua et bol bol Rabbim seninde bu günlerini göstersin neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ben her hafta dra gidiyordum nolur diyordum 1 aya çıkmasın kontroller 15 e çıkartmıştı merak rahatlayacaksın diyordu o zaman ayda 1 geliceksin diyordu inşallah canm sende rahatlayacaksın içini kalbini daraltma ye iç yat herşeyin iyi olacağını düşün dua oku

Înşallah yatıyorum geldiğimden beri canım wc ve yemek haricinde kalkmicam rabbim nasip etmiştir inşallah.

Masallah sana ve bebisine kilo alimin iyi bence ben 12 kilo aldim snde ck kilo almazsin bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…