Beraber Anne Olma Yolunda

13 kilo ile kurtarirsam ne ala:) normalde de çok zayıf bi kizcegiz değildim zaten.top gibi yuvarlanirim diye korkuyorum:))) teşekkür ederim canım. Senin bebisin ne kadarlık oldu simdi
Saglikla hayirlisiyla kucagina alda kilo onemli degil verirsin canim benim kizim 5 bucuk aylik oldu teyzesi

Masallah sana ve bebisine kilo alimin iyi bence ben 12 kilo aldim snde ck kilo almazsin bnce
Saol:) 12 kilo gayet sağlıklı olmuş. Doktorumda 15 kiloya kadar normal dedi.ben normalde ekmek çok yemezdim.ekmeğe dadandım bu aralar.azaltmam lazım :) seninde son haftalarin,nasıl gidiyor hamilelik

Saglikla hayirlisiyla kucagina alda kilo onemli degil verirsin canim benim kizim 5 bucuk aylik oldu teyzesi
Maşallah kuzucuguna.kocaman olmuş :) ne tatlı olmuştur şimdi. Tadından yenmez o şimdi. Ay o günler gelse de bende sevsem hayirlisiyla kizimi

Saol:) 12 kilo gayet sağlıklı olmuş. Doktorumda 15 kiloya kadar normal dedi.ben normalde ekmek çok yemezdim.ekmeğe dadandım bu aralar.azaltmam lazım :) seninde son haftalarin,nasıl gidiyor hamilelik
Bende ekmek cok yiyiyorm en cok kahvaltıda et sebze hrpsini tüketiyorm bnmde boyum kısa hamilelikte hep yuvarlancam sanmıstm ama korktugum gibi olmadı bebişim ve göbüşm buyudu sadece :) ealla son zamanlar zormus agrılarm oluyo ama şükür bugünümüze

Allahım o minnie li tshirt unu sevsinler.ne güzel tostoparlak bi göbüş:) masallahh. göbüş daha dusmemis.zamanında gelcek bebegin galoba
Evet gobus hala yukarida zamaninda gelecekse benim daha var baya zor zamanlarima yandikkk

Aynen bende kahvaltıda çok tüketiyorum ekmeği. Beyaz ekmek sevmiyorum.3 koca dilim tambugday ya da koy ekmeği yiyorum. Öyle hamurisi,tatlı yeme gibi bi durumum yok.bende senin gibi olurum insallah:) az kaldı,bu zor günlerinde geçecek yerini acayip bi mutluluk saracak.sizin yerinize kendimi koyup ben heyecan yapıyorum resmen:) saglikla kucağına al yavrunu insallah

Sana bakan var mi canim
Eşim yardımcı oluyo sağolsun canım. Ailemle aynı şehirde değiliz onlara söylemedik henüz gebeliğimi. Annemi çağırayım diye düşündüm sonra vazgeçtim çünkü evde olduğunda benimde içim rahat etmez ayaklanırım mutlaka. Eşim 8-5 çalışıyo eşim destek olacak canım.

Ben hem beyaz ekmegi hem koy ekmegi yiyiyorum :) seninde gececek gunlerin 20. Haftadan snra hemen geciyo insallah hepimiz hayirlisiyla kucagimiza alalim :)

Aman kuzum dikkat et iyi bari esin erken geliyomus ama baktin olmuyo anneni cagir

Canım allah bagıslazın gozunuz aydın. Cok cokkk sevındımmm

Canm çok sevindim darısı kalp atışına insallah canm ben kizimda da öyle bir durum yasadm kanama alani vardi bu doguma kadar ara sıra leke gorerek devam etti ama dinlen bol bol ben ilk bir ay hep yataktaydm rabbim korusun minigini

Canım benim de seni aradı gözlerim inşallah benim de sonum senin gibi olur sağlıkla kavuşurum bebeğime. Kesenin üsttaraflarında dedi. Araştırdığım kadarıyla kesenin üstünde olması tehlikeliymiş kesenin altında olduğunda genelde keseye zarar vermezmiş. Sen yarın mı salı mı gideceksin dr a?

Canım bende bütün gun nete giremedim sinir oldum hatta bi ara komşuya gidip senin durumuna bakmayi bile düşündüm esim geldi onun telefonunu kaptm.hemen insallah ca benim içim çok rahat senden yana insallah sağlıkla kucağına alırsın minigini ben yarin gidemiyorum eşim salı gidelim dedi birkac günden birsey olmaz insallah canm rapor aldn mi kac gün dinleneceksin canm

Salı git canım eşin doğru diyo. Evet canım 10 gün rapor yazdı sürekli yatıyorum bol su içip sadece wc ye kalkıyorum. İnşallah dediğin gibi olur canım Allaha emanetler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…