• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Salı git canım eşin doğru diyo. Evet canım 10 gün rapor yazdı sürekli yatıyorum bol su içip sadece wc ye kalkıyorum. İnşallah dediğin gibi olur canım Allaha emanetler.
İnşallah salı kalp atışını da diyebilirim canm sana tavsiyelerin ekşi şeyler kafein turu maydanoz bunları tüketme bir süre Rabbim miniklerimizi bize bağışlasn

kızlar pek sık yazamıyorum topiğe takip ettiğim çok yer olduğu için ama düzenli okuyorum bu haberi size de vereyim istedim sanırım hamileyim. testim ekte :KK200::KK200:

friendlyfriendly friendlyfriendly sen güzel güzel dinlen haftaya daha güzel haberlerle döneceksin inşallah. yalnız senin bebiş doğduğunda popoya bir ısırık hakediyor bence:KK66:
Hayırlısı olsun canım

kızlar pek sık yazamıyorum topiğe takip ettiğim çok yer olduğu için ama düzenli okuyorum bu haberi size de vereyim istedim sanırım hamileyim. testim ekte :KK200::KK200:

friendlyfriendly friendlyfriendly sen güzel güzel dinlen haftaya daha güzel haberlerle döneceksin inşallah. yalnız senin bebiş doğduğunda popoya bir ısırık hakediyor bence:KK66:
Canım gözün aydın çok sevindim kan testi yaptın mı

Hayırlısı olsun canım

teşekkürler:KK68:

Canım gözün aydın çok sevindim kan testi yaptın mı

yok canım ya birkaç saat önce yaptım testi. regle en az 6 gün var hiçbir şey çıkmasını beklemiyordum. bir yaptım testi kabak gibi çıktı:KK48: buharlaşma çizgisidir şimdi silinir diye bekledim hatta. ama silinmedi:KK48: fotoğrafta silik elimde çok daha belirgin çizgi. ve eşimin haberi yok:KK48::KK48:

İnşallah salı kalp atışını da diyebilirim canm sana tavsiyelerin ekşi şeyler kafein turu maydanoz bunları tüketme bir süre Rabbim miniklerimizi bize bağışlasn
İnşallah duyacaksın canım. Ben de çarşamba gidicem. O gün duymamız gerek dedi dr. Yok canım dikkat ediyorum tüketmiyorum sağol.

Canım öncelikle hayırlı olsun gözünaydın çok sevindim. Hemde ne ısırık canım ahh bi doğsa sıpam 3 yıldır annene ettiğine bak dicem muhtemelen o da basar çığlığı:)

Şaka bi yana korkuyorum canım Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.

Gözünaydın canim:) istiyordun zaten dimi.e o yakışıklıya bi kardes lazimdi:)

Oyy yerım sızııı. Keyfını sur bugunlerın. En guzel gunlerrr
Nerelerdesin sen canim nasilsin:) bu gunlerinde tadi agrilardan agirliktan pek surulmuyo :)
Oyyy maşallah size:KK200::anneadayı: az kaldı blummm sıra sana geliyooo çok heyecanlı:KK49:
Evet canim az kaldi ayseden sonra sira bana ve burcuya geliyo bakalim bizim dogum hikayelerimiz nasil olacak :)

Ayyyy cok sevindim kardes geliyo demek hadi hayirlisi olsun :)

teşekkürler:KK68:

yok canım ya birkaç saat önce yaptım testi. regle en az 6 gün var hiçbir şey çıkmasını beklemiyordum. bir yaptım testi kabak gibi çıktı:KK48: buharlaşma çizgisidir şimdi silinir diye bekledim hatta. ama silinmedi:KK48: fotoğrafta silik elimde çok daha belirgin çizgi. ve eşimin haberi yok:KK48::KK48:
Kardeş candır gözün aydın inşallah sağlıklı bir bebiş gelmiştir :)

Selam kızlar nasılsınız ? Kaç gündür yogunluktan giremiyodum napıyosunuz bakalım ? :KK39:

Mogami Mogami cnm doğum yapmışsın okudum aklım hep sendeydi çok şükür sende oğluşunda sağlıklı masallah kilosu da çok iyi :nazar: Allah ım analı babalı büyütsün ömrü güzel olsun gözünaydın cnm :KK15: darısı basımıza inş. Umarım anneliğin de çok güzel geçecek taze anne :21:

friendlyfriendly friendlyfriendly cnm keseyi görmüşsün kanama var yazmısssın bol bol dinlen cnm hiçbişey yapma Allah ın izniyle geçer bu defa hersey güzel olacak buna inan :KK36: tekrar gözünaydınn.

Kızlar ayrıntılı ultrasonum güzel geçti çok şükür oğluşum gayet sağlıklı organlarını pipiye kadar inceledik :KK70:

ama bnde idrar yollarında enfeksiyon çıktı ve et balık yiyemediğimden midir nedir b12 vitaminim düşük çıktı enfeksiyon ve b12 için ilaca basladım. Hayırlısı artık inş düzelir.

Gözünaydın canım ayrıntılı saglıkla geçmiş. Evet canım ultrasonda kanama alanı çıktı dr kanaman başlayabilir rahim bu kanı emedebilir dedi yatıyorum 24 saattir. İnşallah çarşaba gittiğimde kalp atışını görürüm ve kanama alanı yok olmuş olur. Dua et canım.

Selam kızlar nasılsınız ? Kaç gündür yogunluktan giremiyodum napıyosunuz bakalım ? :KK39:

Mogami Mogami cnm doğum yapmışsın okudum aklım hep sendeydi çok şükür sende oğluşunda sağlıklı masallah kilosu da çok iyi :nazar: Allah ım analı babalı büyütsün ömrü güzel olsun gözünaydın cnm :KK15: darısı basımıza inş. Umarım anneliğin de çok güzel geçecek taze anne :21:

friendlyfriendly friendlyfriendly cnm keseyi görmüşsün kanama var yazmısssın bol bol dinlen cnm hiçbişey yapma Allah ın izniyle geçer bu defa hersey güzel olacak buna inan :KK36: tekrar gözünaydınn.

Kızlar ayrıntılı ultrasonum güzel geçti çok şükür oğluşum gayet sağlıklı organlarını pipiye kadar inceledik :KK70:

ama bnde idrar yollarında enfeksiyon çıktı ve et balık yiyemediğimden midir nedir b12 vitaminim düşük çıktı enfeksiyon ve b12 için ilaca basladım. Hayırlısı artık inş düzelir.
Canım benim o birçok kişide çıkıyor bende de hep düşük düzeyde halen var bol su iç diyor doktor bende öyle yapıyorum :KK15: sık sık çamaşır değiştir filan

Gözünaydın canım ayrıntılı saglıkla geçmiş. Evet canım ultrasonda kanama alanı çıktı dr kanaman başlayabilir rahim bu kanı emedebilir dedi yatıyorum 24 saattir. İnşallah çarşaba gittiğimde kalp atışını görürüm ve kanama alanı yok olmuş olur. Dua et canım.
İnşallah her şey yolunda olacak annesi sen ayakları havaya dik yat bebişin seninle olsun inşallah

Canım öncelikle hayırlı olsun gözünaydın çok sevindim. Hemde ne ısırık canım ahh bi doğsa sıpam 3 yıldır annene ettiğine bak dicem muhtemelen o da basar çığlığı:)

Şaka bi yana korkuyorum canım Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.

amin canım kavuşacaksın Allahın izniyle. sen yüreğini ferah tut.

Gözünaydın canim:) istiyordun zaten dimi.e o yakışıklıya bi kardes lazimdi:)

evet canım istiyordum daha abinin de babanın da haberi yok o ayrı :))

Nerelerdesin sen canim nasilsin:) bu gunlerinde tadi agrilardan agirliktan pek surulmuyo :)

Evet canim az kaldi ayseden sonra sira bana ve burcuya geliyo bakalim bizim dogum hikayelerimiz nasil olacak :)

Ayyyy cok sevindim kardes geliyo demek hadi hayirlisi olsun :)

geliyor çok şükür canım teşekkür ederim :)

Kardeş candır gözün aydın inşallah sağlıklı bir bebiş gelmiştir :)

amin canım umarım sağlıklıdır. reglime daha 5 gün var çok erken öğrendim. şimdi en ufak ağrıda tedirgin oluyorum Allahım esirgesin

Ayyy mogişimmm çevrimiçi hemen yaz bana nasılsın bebiş nasıl kavusmaniz nasıldı ;)

Ayyyyy kuzum hayirli haberlerini aldik ya cok sevindim gozunaydin saglikla mutlulukla buyut evladini insallah opuyorm kocaman seni ve Mete pasayi :)
Sağol bitanem darısı başına olsun az kaldı sana da :KK15:
Oh şükür iyisiniz canım. Allahım güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin.sen mete paşayla ilgilen bol bol.bizim yerimize de öpüp kokla bol bol:)
Sağol canım benim öper koklarım teyzesi darısı başına inşallah:KK15:
Ayyy mogişim şükür kavuşturana çok merak ettik seni gözün aydın canm Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin en k9sa zamanda doğum hikâyenin bekliyoruz mete paşayı öp yerime
Seni yirim ben nasıl da merak etmişsin beni kıyamam yaa valla gözlerim doldu:KK200::KK200: Allah razı olsun bitanem darısı ikinci kez başına olsun minnak mercimeğini seveyim senin:KK15::KK15::KK15::KK15:
Her fırsatta girip baktım senden haber var mi diye, şükür iyi haberini verdin canım. Allah hic ayirmssin sizi Mete ile, hayırlı güzel bi omur sursun inşallah :)
Hatun teşekkür ederim çok şükür bende atlattım şu doğum faslını hayırlısıyla...Amin cümlemize inşallah:KK15:
Canim guzel haberlerini aldik ya merak ettim surekli haber varmi diye girdim sukur iyiymissin rabbim saglikla hayirlisiyla buyutmeyi nasip etsin basta az gelir sut canim emdikce cogalir bol sutun olsun insallah
Bitanem yaa çok teşekkür ederim azcık geç yazabildim o yüzden ama çok şükür aldım kucağıma...Sütüm artmaya başldı evet ama daha istediğim ayarda değil süt arttırıcı çaylar kullanmaya devam ediyorum :KK15:
Çok teşekkür ederim kuzum :KK15:
Mogami Mogami mmm çok şükür kavuşturana güzel ömrü olsun mete beyin, sağlıklı guzel:KK68: silikon uç ise yaramıştır sanırım :KK66: seni çok merak etmiştim teyzenden haber var mi:KK28: hadi ikinci yazışmayi bekliyoruz
Canım benim sağolasın çok şükür doğdu... silikon uç lazım ve daha bi çok şey lazım yazıcam birazdan... teyzemde benden birgün sonra doğum yaptı 30 haftalık ve şuan küvezde minik sıpa bi sıkıntı yok ama çok şükür :KK15:
gozun aydin canim saglikla buyusun insallah baya merak etmistik sana kurtuldun coj sukur sira bana geldi baya korkmaya basladim bende spinal sezeryan rahat dedin bende dusunmeye basladim yine ayrintilari alirim senden kendine dikkat et simdilik canim sutunde emdikce cogalir insallah
Kuzum Allah razı olsun darısı başına olsun az kaldı sana da 21 ine ne kaldı...Spinal rahat gerçekten yazıcam birazdan ayrıntılı :KK15:
Kızlar nasılsınız? Mogamim güle güle büyüt.
Teşekkür ederim canım benim :KK15:
Tebrikler canım Allah uzun sağlıklı ömür nasip etsin en kısa zamanda iyileşirsin inşallah ❤️❤️❤️Metemizi çok öp annesi boş bol sıvı al emzirmeye çalış tatlım emdikçe inio süy
Kuzum çok teşekkürler... öperim teyzesi... sıvı alıyorum çokça...artmayada başladı nihayet:KK15:
Canım allah sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı büyütsun gözün aydin metemiz gelmiş süt zamanla artacak ondan hiccc sıkıntı yapma ve bol su iç cubuk tarçınla kaynatılmış komposto lar siyah üzüm suyu kemik suyu çorbası iç ucum hicc yoktu çektikce büyüyecek ve emecek mamayi şimdilik ver birde silikon ucunda emdiğinden emin ol benimki tükürük yapmış emiyo sanmıştım aç kalmıştı ilk gunler
Kaygılıııııım canım benim çok teşekkürler Rabbim korusun evlatlarımızı...tavsiye için teşekkürler annem komposto yapıyor bende bol sıvı ve süt erttırıcı çaylar içiyorum artmaya başladı...silikon uçtaki o tükürük olayı benimde başıma geldi ama artık süt doluyo şükür:KK15:
oohh haberi aldık sonunda gözün aydın olsun vatana millete hayırlı bir evlat olsun Mete miz inşallah sanada cok geçmiş olsun canım benim sütünü hiiç merak etme zamanla artacaktır öncelikle stresten uzak durup bolbol uyumalısın her öğünde yeşillikli salata özelikle dere otu yemeye çalış canım humana da alabilirsiniz oda iyi geliyo vee tavuk eti cok güzel süt yapıyo bizzat ben denedim . mama takviyesi yaptığın cok iyi olmuş tatlım ben onu bilmiyordum kimsede hastanede bişey demedi yavrum sarılıktan küvezde yattı en iyisi aç kalmaması 30 cc de olsa vermeye çalış :) cok öptüm seni ve minik kuzunu dünyaya hoşgelmiş:)
Canım benim çook teşekkür ederim sütüm artmaya başladı devamlı sağıyorum elimle pompayla her türlü... mama takviyesi yapıyorum kuzum hergün her gece 30 cc veriyorum artı anne sütü... bizimde sarılık riskimiz var bakalım inşallah atlatırız...bizde seni öperiz teyzesi:KK15:
canım gözun aydın cok sevındım kavustun mıs kokuluna
Kuzum çok teşekkür ederim:KK15::KK15:
Kızlar bizde kontrolden geldik çok şükür bi sıkıntımız yok dörtlü için kan verdik haftaya alicaz sonucu bu arada cinsiyetimizide öğrendik oğluşum olacakmış:KK200: bizden haberler böyle

Mogami Mogami canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Canım teşekkür ederim bitanem seninde gözün aydın oğluş geliyormuş sağlıkla hayırla gelsin:KK15:
Mogami Mogami canım benim allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın maşallah saglikla kucağına almissin allahım büyütmeyi de nasip etsin inşallah senide mete bebeğinde opuyorum:KK15::KK46::KK36::KK36:
Mogami Mogami dogurmuşsun canım hayurlı olsun mis kokulun Rabbim size bagıslasın :21:
Canım benim çook teşekkür ederim amin inşallah:KK15:
Canım allah bagıslazın gozunuz aydın. Cok cokkk sevındımmm
Kuzum sağolasın amin inşallah:KK15:

Canım benim ççooook teşekkür ederim çok şükür aldım kucağıma darısı başına olsun inşallah ayrıntılında güzel geçmiş çok şükür:KK15:

Back