Yok artik takmiyorm canim dun aksamdi o sinirli halim kabullenememem annem evde biraz temizlik yaotik ayyy yrulmusum nette takilayim azcik :) sen minnak bebise iyice alismissin ne guzel bak gor sey cok guzel olacak :)Canm boşver niye bu kadar takıyosun gerçekten oluyo böyle şeyler ve sanırım yakın arkadaş olunca insan daha bi bozuluyo takılma hiç sen mesafe koyunca anlicak oda hatasını sen bebişine odaklan çünkü prensesin gelmesine çok az kaldı o mutluluğu düşün hazrlıklar8nla ilgilenen kafan dağılır vallah moralim bozulduğu an ben şimdiden nete girip yeni bebişe kıyafet falan bakıyorum çok iyi enerji geliyo o an
Amin canım inşallah ikili testi yaptırmıştık değerler normaldi dörtlü de farklı şeyler bakıliyo dedi doktor o yüzden yaptırdım aslında yaptırmayı düşünmüyodum..Ca
Canım bir ogluşmu geliyo maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikili üçlü testlerini yapmışmıydn onlarda sonuç normal sınırlardamıydı
Hah şöyle canm değmez hiç yavrunun senin karnındaki son günlerini doya doya yaşayın her anı vallah bazen özlüyo insan hamilelik günlerini :)Yok artik takmiyorm canim dun aksamdi o sinirli halim kabullenememem annem evde biraz temizlik yaotik ayyy yrulmusum nette takilayim azcik :) sen minnak bebise iyice alismissin ne guzel bak gor sey cok guzel olacak :)
Hayrlı olsun hamileliğin canm değerin çok iyi çıkmış renge 3 gün kala bu arada aynı sıkıntı bende de var gaz problemi metopolizma alt üst olmuş sanki doktorum noal bi durum dediSevgili arkadaşlar geçen hafta hamile olduğumu öğrendim. Reglé 3 gün kala hcg degerim 178.4 geldi. Umuyorum ki normaldir. Bugün tam 4 hafta olmus oldu. Yalnız belimde felaket ağrı ve gaz sancısı yaşıyorum. Şişlik cabası. Sizler de bu ve benzeri sıkıntılar yaşadınız mi? Ve bir öneriniz olur mu?
O duyguyu bir an önce hissetmeyi istiyorum.şimdi hissettigim şey bebeğim mi anlamıyorum ki:) 4.ayi doldurduk.bakalım yavaştan hissetmeye başlayacak myim?çok hareketli bi bebeğim var.böyle olmaya devam ederse kesin hissederimAyyyyy maşallah miniğine ya ilk gebelikte geç hissetmen çok normal ben kızımda 5 aydan sonra hissettim gerçekten çoook güzel bi duygu çok
Benim hiç bi önerim olamayacak canım. Çünkü ne yaptıysam bende o gaz sancisindan kurtulamadım.gaz ağrısından uyuyamadim günler oldu.o şişkinlik gaz ilk 2 ay gibi cok fazla oldu bende.hamileligin de hayırlı olsun canim:)Sevgili arkadaşlar geçen hafta hamile olduğumu öğrendim. Reglé 3 gün kala hcg degerim 178.4 geldi. Umuyorum ki normaldir. Bugün tam 4 hafta olmus oldu. Yalnız belimde felaket ağrı ve gaz sancısı yaşıyorum. Şişlik cabası. Sizler de bu ve benzeri sıkıntılar yaşadınız mi? Ve bir öneriniz olur mu?
Sekerim senin ozlemene kalmadi dimi :) ayyy kesin ozlucm tekmelerini ozlucem en cokta :)Hah şöyle canm değmez hiç yavrunun senin karnındaki son günlerini doya doya yaşayın her anı vallah bazen özlüyo insan hamilelik günlerini :)
Canim benim dr gerek gormedi ben her kontrolde ayrintili her yerine bakiyorm dedi bende gerek gormedimKızlar bişey sorucam detaylı ultrasonu yaptırmis miydiniz?
Kızlar ben bu minik sürprize baya alıştm galiba sabah ne oldu biliyomusunuz ben uyuyordum kızımda beşiğinde uyuyo bazen ben uyurken uyanıp beşiğinde oynuyor ben uyurken uyanmış beşikte tatlı tatlı sesler çıkarıyor bende uyku sersemi yataktan öyle bi fırladm ki aha zeynep uyanmış kardeşini uyandıracak diyeay gittim hemen sonra kendime geldim daha doğmadığı yeni bebiş dedim çok güldüm bu halime ya
Evet canm çok şükür inşallah Rabbim gönlüne göre versin ne zaman gideceksin doktora canmhanfendi25 canım ne de çabuk kabullendin maaşallah benim hayalimde 2.çocuğu hemen yapmak Allah nasip ederse. Ne mutlu sana.
Saat kaçta randovun canm kaç haftallsn Acep kalp atışını duyarmısın yoksa erken mi ben daha gitmedim eşim haftaya salı gidelim diyo doktor perşembe gel dedi karar veremedmKızlar iyi akşamlar yarın sabah dr randevum var. Dualarınızı bekliyorum. İnşallah yarın iyi haberlerle gelicem. Muayene zamanı çok heyecanlanıyorum saatler geçmiyo sanki.. Aslında hiç böyle olmak istemiyorum..
Yarın sabah 9.30da canım randevum. Yarın 5+3 olucam inşallah. Kalp atışı duyulmaz ama kese artik net gözükmeli diye düşünüyorum. Kalp atışı için 2 hafta bekler sanırım.Saat
Saat kaçta randovun canm kaç haftallsn Acep kalp atışını duyarmısın yoksa erken mi ben daha gitmedim eşim haftaya salı gidelim diyo doktor perşembe gel dedi karar veremedm
Aslında işin doğrusu iki kez muane parası vermek istemiyoruz muhtemelen perşembe kalp atışını duyulmaz diye düşünüyorum git iki hafta sonra gel der bakalmYarın sabah 9.30da canım randevum. Yarın 5+3 olucam inşallah. Kalp atışı duyulmaz ama kese artik net gözükmeli diye düşünüyorum. Kalp atışı için 2 hafta bekler sanırım.
İstersen salı git içinden nasıl geliyosa canım.. Aslında dr nasıl istediyse öyle yapmalıyız.
Canım Allah razı olsun Allah dualarımızı kabul etsin. Persembe gitsen 10 gün süreyle ücretsiz olmuyor mu muayane?Aslında işin doğrusu iki kez muane parası vermek istemiyoruz muhtemelen perşembe kalp atışını duyulmaz diye düşünüyorum git iki hafta sonra gel der bakalm
canm mutlaka haber ver bize vallah ben çok merak ederim hayırlı haberlerle dön dualarm seninle
ben yaptirmistim canim bence yaptir benim bebegimin sol bobreginde genisleme goruldu her muayenede takibi yapiliyo doguncada takip altina alinacak bakilmazsa bi bobregini kaybedebilir bile demisti doktorum baktir sende en azindan icin rahat eder insallah bi sorun yokturKızlar bişey sorucam detaylı ultrasonu yaptırmis miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?