- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Çıktığında yazıcam canımAaa birazdan çıkar heyecanla bekliyoruz sonucunu canm
Rabbime şükürler olsun canım senin için çok dua ettim Rabbim kabul etti dualarımızı artk kendinde miniğinede rahat bir nefes aldr çok sevindim senin adına canm benim yaa823 çıktı kızlar rabbime şükürler olsun. ßu 2 gün kendimide sizide üzdüm hakkınızı helal edin. Allah hepinizden razı olsun. Cuma günü yine güzel bi değerle gelicem Allahın izniyle.
Ben uzulmedim Allah biliyor ya :) hatta degeri cok iyiymis ikiz oluyomus diye de gecti icimden :) hadi gözümüz aydin :)823 çıktı kızlar rabbime şükürler olsun. ßu 2 gün kendimide sizide üzdüm hakkınızı helal edin. Allah hepinizden razı olsun. Cuma günü yine güzel bi değerle gelicem Allahın izniyle.
Bak vallah maşallah benden iyi benim bat 1 ocak senin benden sonrası senin değerler süper bence benimkidene göre artık hamileliğin tadını çıkart eşine naz yap biraz hamile olduğunu hissettirhanfendi25 823 çıktı Allahıma şükürler olsun
Rabbime şükürler olsun canım senin için çok dua ettim Rabbim kabul etti dualarımızı artk kendinde miniğinede rahat bir nefes aldr çok sevindim senin adına canm benim yaa
AhhBen uzulmedim Allah biliyor ya :) hatta degeri cok iyiymis ikiz oluyomus diye de gecti icimden :) hadi gözümüz aydin :)
Ikimizinde iyi insallah. Ben günde 2 progestan 1 coraspin 1 folbiol içmeye devam ediyorumBak vallah maşallah benden iyi benim bat 1 ocak senin benden sonrası senin değerler süper bence benimkidene göre artık hamileliğin tadını çıkart eşine naz yap biraz hamile olduğunu hissettir
Biz sana dedik ama dinlemiyosunki ısrarla kötü şey aklına getirip duruyosun.bak bu defa 2 ye katlanmış artık güzel şeyler aklına getir cnm.823 çıktı kızlar rabbime şükürler olsun. ßu 2 gün kendimide sizide üzdüm hakkınızı helal edin. Allah hepinizden razı olsun. Cuma günü yine güzel bi değerle gelicem Allahın izniyle.
Dediniz canım ama işte durmuyoki içim. SagolBiz sana dedik ama dinlemiyosunki ısrarla kötü şey aklına getirip duruyosun.bak bu defa 2 ye katlanmış artık güzel şeyler aklına getir cnm.
Insan bi olumsuzlukla karsilasinca hep oyle olacak saniyor da ondan. Ama mevlam büyük iste ummadik zamanda güldürüyor insanin yüzünü :) Allah daha güzel haberler nasip etsin :)Ahhbebeem ahh şu 2 günü zehir ettim kendime sonucu 823 gòrünce şok oldum. Hıç beklemiyomuşum meğer.. sagol canım hep destek oldunuz.
İçime kötü bişey doğmuyor senin için ilk günden beri hep iyi şeyler geliyo inşaallah keseyi kalp atışını ve hatırlısıyla kucagına aldıgın günleride duyacagız senden inşaallah.Dediniz canım ama işte durmuyoki içim. Sagolhyb77 bu sürede yazdıklarınızla desteğinizle rahat olmaya çalıştım
Evet canım o kadar kötüye odaklaniyosunki òncekiler gibi sonuçlanacak diyosun. Sığıncak dal arıyosun. Rabbim büyük. İnşallah daha iyi haberlerle gelicem.Insan bi olumsuzlukla karsilasinca hep oyle olacak saniyor da ondan. Ama mevlam büyük iste ummadik zamanda güldürüyor insanin yüzünü :) Allah daha güzel haberler nasip etsin :)
Ohhh annesi sen cumaya keseyi görcen küçük aşkın orda filizlenip boy atacak inşallah
Insallah canım. O günleri rabbim sana da bana da her isteyene yaşatsın. Şükür bugünümüze bin şükür.İçime kötü bişey doğmuyor senin için ilk günden beri hep iyi şeyler geliyo inşaallah keseyi kalp atışını ve hatırlısıyla kucagına aldıgın günleride duyacagız senden inşaallah.
InsallahOhhh annesi sen cumaya keseyi görcen küçük aşkın orda filizlenip boy atacak inşallahgelsin topigin en son model üyesi
Canım geçen hafta gittiğimde ters pozisyonda dedi böyle giderse sezeryan dedi bakalım dönmesini bekliyorum hanfendininNormal canım, bende de olurdu. Kizin çıkış yollarını yokluyor demekki :) ne diyor doktor canım doğum için?
İnşaallah cnm Çook şükür Rabbime daha güzel günler yaşatır inşaallah bize ve tüm isteyenlereInsallah canım. O günleri rabbim sana da bana da her isteyene yaşatsın. Şükür bugünümüze bin şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?