Beraber Anne Olma Yolunda

Maşallah canm zaman ne çabuk geçiyor kocaman kz oldular

hyb77 nasılsın canım? Hamilelik nasıl gidiyor?bi sıkıntı yoktur inşallah.
Teşekkürler cnm iyiyim.Bebişten kıpırtılar hissediyorum bu hafta başladı bugünde ilk defa o bahsettikleri balık gibi kaydı yı yaşadım.çok degişik bir duygu gerçekten.Burda yılbaşı tatili vardı eşim gündüzleri evde oldugu için geç uyuyup grç uyanmalarımız hat safhada.okul başlıyo pazartesi nasıl adapte olcam bilmiyorum.ayın 15 inde muayenem var bakalım nasıl gelişmeler olcak.Sen nasılsn cnm ögrendinmi cinsiyeti nasıl geçiyo.

Maaşallah yavruna canım çok tatlı. Ne de güzel yaratıyor mevlam şükür.

İnsallah canım. İnşallah akşam 10 gibi iyi haberlerle dönücem

Naslsn balum akşamları yine yalancı sancılar oluyomu ayy bende bir baş ağrısı anlayamadım yanı çok kafamada takmıyorum bu sürpriz hamileliği ama yinede sanki sıkıntıdan ağrıyan bi baş ağrısı cekiyorum

blummmm nasılsn cNm geçmiş olsun sıra bize geliyor heyecan varmı
Iyiyim canim sukur bebisim iyi o yuzden agrilari gormezden gelmeye calisiyorum dusununce cok az kaldi diyorm ama normalde sanki dogurmucakmisim gibi geliyo sanki hep icimde kalcak :) sen nasilsin?

Aksam iyidim canim agrim olmadigindan uyudum hamileleigin ilk zamanlarinda bas agrisi oluyo diye biliyorm bu bir belirti olabilir kizcen napiyo

Iyiyim canim sukur bebisim iyi o yuzden agrilari gormezden gelmeye calisiyorum dusununce cok az kaldi diyorm ama normalde sanki dogurmucakmisim gibi geliyo sanki hep icimde kalcak :) sen nasilsin?
Şükür canm bizde iyiyiz kızım için hiç bir ağrıya kaptırmıyorum kendimi ayağımı düzeltmeye çalışıyorum duygular karışıyor Zaman yaklaştıkça

İyiyim bende canim minigimde iyi sukur cuma gunu haberlerini bwkliyoruz minik pasana kavusuyorsun rabbim kolay dogum nasip etsin agrisiz sizisiz insallah

W wuslt umm beni unutmuşsun sen özledim nasılsın bakalım
Unuturmuyum seni gulum iyiyim sukur sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik fotonu gordum cok tatli olmus gobusun oyy senin minigini sevsinler bende ozledim kizdan firsat buldukca girmeye calisiyorum

W wuslt tesekkur ederim :) deneyimli anne soyle hadi gece uyumayan bebeğe naapilir

blummmm hic dogurmicam sanıyorsun son ana dek ama sonuç kaçınılmaz bi an içerde, bi an karşında olacak pitircigin :)

Canim ben bisey yapmadim aslinda benimkide gunduz hic uyumaz toplasan 1 sat 1 bucuk saat anca uyur gece 10 akadar gece acikinca uyanir emzirip geri yatiriyorum bende gunduz ne yaptiysam uyumadi lulus_k yardimci olamadim canim kusura bakma

Canim ben bisey yapmadim aslinda benimkide gunduz hic uyumaz toplasan 1 sat 1 bucuk saat anca uyur gece 10 akadar gece acikinca uyanir emzirip geri yatiriyorum bende gunduz ne yaptiysam uyumadi lulus_k yardimci olamadim canim kusura bakma

Huyları da turlu turlu bu bidiklarin demek kii :)

lulus_k canım nasılsın paşam nasıl

Canim gündüz Uykucu, gece gazlı Kaan paşam. Kimyon, rezene ne bulduysam iciyorum :) senin kizin nasılmış, ne zaman kontrolünü? Yeni haberler bekliyoruz kizimizdan

Huyları da turlu turlu bu bidiklarin demek kii :)

Canim gündüz Uykucu, gece gazlı Kaan paşam. Kimyon, rezene ne bulduysam iciyorum :) senin kizin nasılmış, ne zaman kontrolünü? Yeni haberler bekliyoruz kizimizdan
Yerim ben o Kaan paşamı paşa damadım benim Benim kızım iyiydi en son geçen hafta kontrol olduk haftaya tekrar kontrol var ama bu hafta çok sertleşme var normalmi sence

Aksam iyidim canim agrim olmadigindan uyudum hamileleigin ilk zamanlarinda bas agrisi oluyo diye biliyorm bu bir belirti olabilir kizcen napiyo
Evet kızımda da böyle baş ağrılarım vardı Rabbim yardımcımz olsun kızımda çok iyi teyzesi hızla büyüyo

Yerim ben o Kaan paşamı paşa damadım benim Benim kızım iyiydi en son geçen hafta kontrol olduk haftaya tekrar kontrol var ama bu hafta çok sertleşme var normalmi sence
Normal canım, bende de olurdu. Kizin çıkış yollarını yokluyor demekki :) ne diyor doktor canım doğum için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…