- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Maşallah canm zaman ne çabuk geçiyor kocaman kz oldularİyi akşamlar kızlar Nasılsıniz?friendlyfriendly canim dualarimdasin inşallah güzel çıkacak sonucun hakkında hayırlısı olsun lulus_k ve @betiboop evlatlarını zi sağlıkla huzurla büyütün inşallah bizde 5. Aya girdik kızımla maşallah diyin kuzuma
Kzlar doktora gittik doktorum biraz şaşrdı ama olsun dedi eskiler hep böyle doğurmuş dedi keseyi görmek için değer 5000 olması lazm dedi cumartesi 97 olan degerimi değerlendirdi tekrar bakalm dedi test yaptk çıkınça aricakmış
Teşekkürler cnm iyiyim.Bebişten kıpırtılar hissediyorum bu hafta başladı bugünde ilk defa o bahsettikleri balık gibi kaydı yı yaşadım.çok degişik bir duygu gerçekten.Burda yılbaşı tatili vardı eşim gündüzleri evde oldugu için geç uyuyup grç uyanmalarımız hat safhada.okul başlıyo pazartesi nasıl adapte olcam bilmiyorum.ayın 15 inde muayenem var bakalım nasıl gelişmeler olcak.Sen nasılsn cnm ögrendinmi cinsiyeti nasıl geçiyo.hyb77 nasılsın canım? Hamilelik nasıl gidiyor?bi sıkıntı yoktur inşallah.
Maaşallah yavruna canım çok tatlı. Ne de güzel yaratıyor mevlam şükür.İyi akşamlar kızlar Nasılsıniz?friendlyfriendly canim dualarimdasin inşallah güzel çıkacak sonucun hakkında hayırlısı olsun lulus_k ve @betiboop evlatlarını zi sağlıkla huzurla büyütün inşallah bizde 5. Aya girdik kızımla maşallah diyin kuzuma
Naslsn balum akşamları yine yalancı sancılar oluyomu ayy bende bir baş ağrısı anlayamadım yanı çok kafamada takmıyorum bu sürpriz hamileliği ama yinede sanki sıkıntıdan ağrıyan bi baş ağrısı cekiyorumKuzucum gribi atlattim gibi biraz burnm tikali ama agrilarim var bende uyuyamiyorm artik karnm agriyo sn gunler zormus at gibi yuruyen ben artik kaplumbaga gibiyim yolda dinlenme ihtiyaci duyuyorm 40 haftalari bulmasin istiyorum 38de gelsin benm sipa :) ayyyy cuma gunu guzel haberlerini alicz insallah cok heyecanli Mete pasamizi 4 gozle bekliyoruz :)
masallah canim topac bu kiz :)
Iyiyim canim sukur bebisim iyi o yuzden agrilari gormezden gelmeye calisiyorum dusununce cok az kaldi diyorm ama normalde sanki dogurmucakmisim gibi geliyo sanki hep icimde kalcak :) sen nasilsin?blummmm nasılsn cNm geçmiş olsun sıra bize geliyor heyecan varmı
Aksam iyidim canim agrim olmadigindan uyudum hamileleigin ilk zamanlarinda bas agrisi oluyo diye biliyorm bu bir belirti olabilir kizcen napiyoNaslsn balum akşamları yine yalancı sancılar oluyomu ayy bende bir baş ağrısı anlayamadım yanı çok kafamada takmıyorum bu sürpriz hamileliği ama yinede sanki sıkıntıdan ağrıyan bi baş ağrısı cekiyorum
Şükür canm bizde iyiyiz kızım için hiç bir ağrıya kaptırmıyorum kendimi ayağımı düzeltmeye çalışıyorum duygular karışıyor Zaman yaklaştıkçaIyiyim canim sukur bebisim iyi o yuzden agrilari gormezden gelmeye calisiyorum dusununce cok az kaldi diyorm ama normalde sanki dogurmucakmisim gibi geliyo sanki hep icimde kalcak :) sen nasilsin?
İyiyim bende canim minigimde iyi sukur cuma gunu haberlerini bwkliyoruz minik pasana kavusuyorsun rabbim kolay dogum nasip etsin agrisiz sizisiz insallahSağol kuzum benim inşallah seninde ayrıntılı güzel geçer bol bol izle minnoşunu hasret gider
Balııııım nasıl geçsin işte sabırsız bir halde 8 ini bekliyorum geceleri artık 5-6 yastıkla yatmaya başladım uyuyamıyorum mete bey hala aşağı inmediğinden ayakları ile kaburgamı zorluyo...Bedenimin rahatlamasını dört gözle bekliyorum
sen hasta olmuşsun sanırım aman kuzum bol bol dinlen sıcak tut kendini bak son kontrolde bi tane teyzeyle konuştum kızı doğumdaydı kız doğuma 3 gün kala grip olmuş mecburen antibiyotik vermiş doktor... hep böyle aksilikler olur son dakika ondan dolayı soğan gibi kat kat giyin
Geliyor kuzum nihayet bitiyor hamilelik serüveni çok şükürAmin bitanem...Sen nasılsın?
Wuslt balım sağol bitanem inşallah seninki gibi benim doğumda rahat geçer artık olsun bitsin miniğimle bir an önce evime geleyim istiyorum... Sen nasılsın minnak nasıl?
Bitanem amin inşallah kolay olur... sabırsızlık çok var... Minnakımın adı Mete olacak teyzesi...2.ler için dediğin gibi herşey hali hazırda olacak zaten ben kıyafetleri de hep unisex aldım oğlanın iki tane mavi zıbını var sadece başkada mavi bişey almadım ama hadiye olarak geldi yine maviler... eee sen ne zaman istiyorsun 2. yi
Unuturmuyum seni gulum iyiyim sukur sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik fotonu gordum cok tatli olmus gobusun oyy senin minigini sevsinler bende ozledim kizdan firsat buldukca girmeye calisiyorum
Masallah cok tatli rabbim nazarlardan korusunİyi akşamlar kızlar Nasılsıniz?friendlyfriendly canim dualarimdasin inşallah güzel çıkacak sonucun hakkında hayırlısı olsun lulus_k ve @betiboop evlatlarını zi sağlıkla huzurla büyütün inşallah bizde 5. Aya girdik kızımla maşallah diyin kuzuma
Canim ben bisey yapmadim aslinda benimkide gunduz hic uyumaz toplasan 1 sat 1 bucuk saat anca uyur gece 10 akadar gece acikinca uyanir emzirip geri yatiriyorum bende gunduz ne yaptiysam uyumadilulus_k yardimci olamadim canim kusura bakma
lulus_k canım nasılsın paşam nasıl
Yerim ben o Kaan paşamı paşa damadım benimHuyları da turlu turlu bu bidiklarin demek kii :)
Canim gündüz Uykucu, gece gazlı Kaan paşam. Kimyon, rezene ne bulduysam iciyorum :) senin kizin nasılmış, ne zaman kontrolünü? Yeni haberler bekliyoruz kizimizdan
Evet kızımda da böyle baş ağrılarım vardı Rabbim yardımcımz olsun kızımda çok iyi teyzesi hızla büyüyoAksam iyidim canim agrim olmadigindan uyudum hamileleigin ilk zamanlarinda bas agrisi oluyo diye biliyorm bu bir belirti olabilir kizcen napiyo
Normal canım, bende de olurdu. Kizin çıkış yollarını yokluyor demekki :) ne diyor doktor canım doğum için?Yerim ben o Kaan paşamı paşa damadım benimBenim kızım iyiydi en son geçen hafta kontrol olduk haftaya tekrar kontrol var ama bu hafta çok sertleşme var normalmi sence
Verdim 9 da canım. Dualarınızı eksik etmeyin.friendlyfriendly canm yaptn mı testi
Aaa birazdan çıkar heyecanla bekliyoruz sonucunu canmVerdim 9 da canım. Dualarınızı eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?