Beraber Anne Olma Yolunda

Ahh şu erkekler yok mu hepsi aynı canm takma boşver hamileliğin tad8no çıkartma maşallah göbisede tam ayına göre çok çıkmş bence doğumdan sonra kilo problemi yaşamicaksn
İnşallah hanfendim ama +10 kilo çok değil mi siz nasılsınız bakım annesi bebiş kaç aylik oldu yeni gebelik nasıl gidiyo takvim koymamissin

canım ana kucağı olarak ben casual marka almıştım coookkkkk memnun kaldım sırtı kademe kademe önce yatıyordu artık oturtuyorum emniyet kemerini takıp müzik ve titreşim var müzik bizim işimize yaramadı ama titreşim uyuturken işe yarıyor oyuncaklarıda var:)pusetten cok daha rahat

Aman moğisim sağlıkla gelsin de cinsiyet önemli değil ayy dur bende bakım bi o bloga merak ettim ßimdi benim durumunda olan insanları gördükçe moral buluyorun

İnşallah hanfendim ama +10 kilo çok değil mi siz nasılsınız bakım annesi bebiş kaç aylik oldu yeni gebelik nasıl gidiyo takvim koymamissin
10 kilo mu aldn ben son aylarda pek almamıştm belki sende daha almazsn 3 kilo Alsan ,13 tamlasan süper olur bebiş 6 ayı dolduracak bizim minnakta 5 haftalk takvim koymadm becrremedim kalp atıßını diyim uğraşırm

Amin bitanem... hediye olayı çok zevkli gerçi daha konu komşudan gelmeye başlamadı benim hostes arkadaşım dünyanın dört bi yanından alıyor onlar var şimdilik...iki battaniye koydum valize penye...bir tane de kundak battaniye var...üst baş çok koydum hastane çıkışı hariç iki takım alt üst koydum 3 tane uzun kol zıbın 3 tane kısa kol... şapkası çorabı patiği, tek alt, ağız mendili falan... kendime de çok kalın bi sabahlığım var bildiğin koyun postu onu koydum mümkün değil üşümem onunla pijama aldım hırkada aldım yine... valiz zor kapandı şimdi ikinci için o ilklerdeki endişelerimiz kalmaz nasılsa bir tane miniğimiz var diye 2. de daha bi rahat oluruz... senin de çok bekletmeyecek bence heyecanla bekliyorum 2. hamilelik haberini

Aman moğisim sağlıkla gelsin de cinsiyet önemli değil ayy dur bende bakım bi o bloga merak ettim ßimdi benim durumunda olan insanları gördükçe moral buluyorun
amin canım benim inşallah gönlüne göre olur...sen bak o bloga ben çok faydasını gördüm kadın müthiş yaa

ben aldım kuzum daha 3 aylıktı aldığımda hatta ben baby plus marka aldım çok beğendim hatta...benimki de kademeli olarak yatıyo kalkıyo minik bi beşik gibi üstelik ama müzikli titreşimli bişey değil bak resmi bu

Eklentiler

• 10387560_10153399232494020_871552812393808803_n.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 38
  • 11752051_10153399232114020_2219843220902112007_n.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 78
kıyafet seçimlerin harika canım cok iyi etmişsin üşümesin kuzucuğun :) hem de değişik değişik resim çekersiniz hatıra kalır :) aynen endişemiz yok cok şükür acelemiz de yok ne zaman gelirse minik kuzum aslında biz daha da gec düşünürdük ama eşim varikoselden ameliyat oldugu için geciktirmeyelim dedik tekrarlayabilir yada yas ilerleyince artabilir vs. olmasın diye.

ayyy cok güzelmiş bu da cok beğendim 3 -4 ay sürekli bunun içinde yatırırsın kesin :)

ayy iyi sevindim bende acaba çok mu koydum diyordum... en iyisini düşünmüşsünüz korunmayınca size sürpriz olacak ne güzel yaa bende ikincinin plansız olmasını isterdim... Allahım gönlünüze göre versin bitanem... Ana kucağının beşik gibi olmasına çarpıldım zaten...milleti yatak odama doluşturmama gerek kalmaz hem de ben yemek yaparken ya da ders çalışırken o da yanımda uyur taşırım çocuğu oda oda

yok cnm cok olsa bile nolcak bak yegenim biraz su yutmus doğumda kusup kusup durdu yavrum sürekli üstünü değişmek zorunda kaldık :) ana kucağıyla biz balkonda bile oturuyorduk oğlumla komşuya falan gitmişliği bile var rahat ediyo bebeler:)) şimdi ilgi odağımız yürüteçle mama sandalyesi:)

kıyamam ona... bende bol bol koydum... yaza doğru mama sandalyemizi de alırız artık... en son kanguru aldık çok araştırdım en sağlıklısını bulabilmek için neyseki onu da hallettim yazın oğlumu kucağıma iliştirip gezicem

ayy inşalllah canım Allahım olmayan herkese nasip etsin anne olmayı herseyden daha güzel tüm sevgilerden daha da üstün artık arkamdan ağlıyo benimki sabahları

ayy inşalllah canım Allahım olmayan herkese nasip etsin anne olmayı herseyden daha güzel tüm sevgilerden daha da üstün artık arkamdan ağlıyo benimki sabahları
Amin kuzum bundan güzel dua olmaz... Öperim seni hatun

İnşallah mogamim. Hep hayırlı zamanda sağlıklı evlat istiyorum. Rabbim müjdelemiştir inşallah.

İyi akşamlar kızlar Nasılsıniz? friendlyfriendly canim dualarimdasin inşallah güzel çıkacak sonucun hakkında hayırlısı olsun lulus_k ve @betiboop evlatlarını zi sağlıkla huzurla büyütün inşallah bizde 5. Aya girdik kızımla maşallah diyin kuzuma

Eklentiler

• 20151229_125051.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 65
Kuzucum gribi atlattim gibi biraz burnm tikali ama agrilarim var bende uyuyamiyorm artik karnm agriyo sn gunler zormus at gibi yuruyen ben artik kaplumbaga gibiyim yolda dinlenme ihtiyaci duyuyorm 40 haftalari bulmasin istiyorum 38de gelsin benm sipa :) ayyyy cuma gunu guzel haberlerini alicz insallah cok heyecanli Mete pasamizi 4 gozle bekliyoruz :)
masallah canim topac bu kiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…