- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
İnşallah hanfendim ama +10 kilo çok değil miAhh şu erkekler yok mu hepsi aynı canm takma boşver hamileliğin tad8no çıkartma maşallah göbisede tam ayına göre çok çıkmş bence doğumdan sonra kilo problemi yaşamicaksn
canım ana kucağı olarak ben casual marka almıştım coookkkkk memnun kaldım sırtı kademe kademe önce yatıyordu artık oturtuyorum emniyet kemerini takıp müzik ve titreşim var müzik bizim işimize yaramadı ama titreşim uyuturken işe yarıyor oyuncaklarıda var:)pusetten cok daha rahatanneeeeem yesinler orda yatıp büyüyen sıpayıErkeklerdeki çene kadında yok aslında değiştir kuzum okulunu sevmediysen orayı... aç internetten keçeden yapılan süslere bak istersen meşgul olur kafan hem keyiflenirsin ya da alışveriş yap netten miniğin için...ana kucağı işini ne yaptın sen?... Sabahki ağrı 10 dk. sürdü geçti benli yalancı sancıydı bilmiyorum ki arkadaşında da yalancı sancılar başlamış olabilir.... Eşim elim ayağım oldu resmen...bazen kendimi küçük çocuk gibi hissediyorum pijamamı falan giydirip yatağa yatırıyor birde öpücük hah tamam çocuğunu yatıran ebeveyn gibi oldu adam diyorum
Aman moğisim sağlıkla gelsin de cinsiyet önemli değil ayy dur bende bakım bi o bloga merak ettim ßimdi benim durumunda olan insanları gördükçe moral buluyorunben ne desem tersi çıkarama bence bu defa da kızın olacak gibi iki kız kardeş ne güzel olur...bende hep iki kızım bir oğlum olsun istedim...erkeği çıkardık aradan sıra kıza geldi Mete beyi alalım kucağımıza sonra abi de olur benim küçük erkeğim inşallah... Benim sezeryan olduğundan 2 yıl mecburen bekleyeceğim ama senin için çok şahane oldu bak face de oyuncu anne diye bir blog var takip et...kadının ikizleri var 4,5 yaşında ve 3 yaşında da bir kızı... çok şahane bir kadın enerjisi hiç bitmiyor hem iş hayatı hem ev hayatını çok iyi idare ediyor bir de yazar ayrıca ben kitaplarını alıcam...öyle güzel etkinlik tavsiyelerinde bulunuyorki ben şimdiden meteyle oynayabileceğim bir sürü oyun önerisi kaydettim... onun ikizlerinden birinin adı da mete... kesinlikle bak o bloga kuzum
10 kilo mu aldn ben son aylarda pek almamıştm belki sende daha almazsn 3 kilo Alsan ,13 tamlasan süper olur bebiş 6 ayı dolduracak bizim minnakta 5 haftalk takvim koymadm becrremedim kalp atıßını diyim uğraşırmİnşallah hanfendim ama +10 kilo çok değil misiz nasılsınız bakım annesi bebiş kaç aylik oldu yeni gebelik nasıl gidiyo takvim koymamissin
Amin bitanem... hediye olayı çok zevkli gerçi daha konu komşudan gelmeye başlamadı benim hostes arkadaşım dünyanın dört bi yanından alıyor onlar var şimdilik...iki battaniye koydum valize penye...bir tane de kundak battaniye var...üst baş çok koydum hastane çıkışı hariç iki takım alt üst koydum 3 tane uzun kol zıbın 3 tane kısa kol... şapkası çorabı patiği, tek alt, ağız mendili falan... kendime de çok kalın bi sabahlığım var bildiğin koyun postu onu koydum mümkün değil üşümem onunlaoyyy canım benim yerim ben onu cok güzel ismi Allahım uzun ömürler versin minnağına :) ayyy o kadar cok hediye geliyor ki doğumdan sonra sadece hastane cıkışı bile alsan yeter diyebilrim :) bu hafta yegenim oldu odanın okadar sıcak olmasına rağmen doğumdan hemen sonra bebişi cok zor ısıttık ablamı da öyle yanına mutlaka iki bebe battaniyesi ve birkaç kat giysi al kendinede çorap fln al canım ameliyathanede üşümüş olursun cıkınca giydiriverirler hemen. ben artık korunmayı düşünmüyorum kuzucuğum memeyi 2-3 aydan sonra hiç istemedi 5, ayda tamamen bıraktı zaten tüm çabalarıma rağmen .o yüzden bahar gibi hamile kalırsam sonbahar kış bebişi olur bu defa inşallah arayı cok açmak istemiyoruz ..
amin canım benim inşallah gönlüne göre olur...sen bak o bloga ben çok faydasını gördüm kadın müthiş yaaAman moğisim sağlıkla gelsin de cinsiyet önemli değil ayy dur bende bakım bi o bloga merak ettim ßimdi benim durumunda olan insanları gördükçe moral buluyorun
ben aldım kuzum daha 3 aylıktı aldığımda hattacanım ana kucağı olarak ben casual marka almıştım coookkkkk memnun kaldım sırtı kademe kademe önce yatıyordu artık oturtuyorum emniyet kemerini takıp müzik ve titreşim var müzik bizim işimize yaramadı ama titreşim uyuturken işe yarıyor oyuncaklarıda var:)pusetten cok daha rahat
kıyafet seçimlerin harika canım cok iyi etmişsin üşümesin kuzucuğun :) hem de değişik değişik resim çekersiniz hatıra kalır :) aynen endişemiz yok cok şükür acelemiz de yok ne zaman gelirse minik kuzum aslında biz daha da gec düşünürdük ama eşim varikoselden ameliyat oldugu için geciktirmeyelim dedik tekrarlayabilir yada yas ilerleyince artabilir vs. olmasın diye.Amin bitanem... hediye olayı çok zevkli gerçi daha konu komşudan gelmeye başlamadı benim hostes arkadaşım dünyanın dört bi yanından alıyor onlar var şimdilik...iki battaniye koydum valize penye...bir tane de kundak battaniye var...üst baş çok koydum hastane çıkışı hariç iki takım alt üst koydum 3 tane uzun kol zıbın 3 tane kısa kol... şapkası çorabı patiği, tek alt, ağız mendili falan... kendime de çok kalın bi sabahlığım var bildiğin koyun postu onu koydum mümkün değil üşümem onunlapijama aldım hırkada aldım yine... valiz zor kapandı şimdi ikinci için o ilklerdeki endişelerimiz kalmaz nasılsa bir tane miniğimiz var diye 2. de daha bi rahat oluruz... senin de çok bekletmeyecek bence heyecanla bekliyorum 2. hamilelik haberini
ayyy cok güzelmiş bu da cok beğendim 3 -4 ay sürekli bunun içinde yatırırsın kesin :)ben aldım kuzum daha 3 aylıktı aldığımda hattaben baby plus marka aldım çok beğendim hatta...benimki de kademeli olarak yatıyo kalkıyo minik bi beşik gibi üstelik ama müzikli titreşimli bişey değil bak resmi bu
ayy iyi sevindim bende acaba çok mu koydum diyordum... en iyisini düşünmüşsünüz korunmayınca size sürpriz olacak ne güzel yaa bende ikincinin plansız olmasını isterdim... Allahım gönlünüze göre versin bitanem... Ana kucağının beşik gibi olmasına çarpıldım zaten...milleti yatak odama doluşturmama gerek kalmaz hem de ben yemek yaparken ya da ders çalışırken o da yanımda uyur taşırım çocuğu oda odakıyafet seçimlerin harika canım cok iyi etmişsin üşümesin kuzucuğun :) hem de değişik değişik resim çekersiniz hatıra kalır :) aynen endişemiz yok cok şükür acelemiz de yok ne zaman gelirse minik kuzum aslında biz daha da gec düşünürdük ama eşim varikoselden ameliyat oldugu için geciktirmeyelim dedik tekrarlayabilir yada yas ilerleyince artabilir vs. olmasın diye.
yok cnm cok olsa bile nolcak bak yegenim biraz su yutmus doğumda kusup kusup durdu yavrum sürekli üstünü değişmek zorunda kaldık :) ana kucağıyla biz balkonda bile oturuyorduk oğlumla komşuya falan gitmişliği bile var rahat ediyo bebeler:)) şimdi ilgi odağımız yürüteçle mama sandalyesi:)ayy iyi sevindim bende acaba çok mu koydum diyordum... en iyisini düşünmüşsünüz korunmayınca size sürpriz olacak ne güzel yaa bende ikincinin plansız olmasını isterdim... Allahım gönlünüze göre versin bitanem... Ana kucağının beşik gibi olmasına çarpıldım zaten...milleti yatak odama doluşturmama gerek kalmaz hem de ben yemek yaparken ya da ders çalışırken o da yanımda uyur taşırım çocuğu oda oda
kıyamam ona... bende bol bol koydum... yaza doğru mama sandalyemizi de alırız artık... en son kanguru aldık çok araştırdım en sağlıklısını bulabilmek için neyseki onu da hallettim yazın oğlumu kucağıma iliştirip gezicemyok cnm cok olsa bile nolcak bak yegenim biraz su yutmus doğumda kusup kusup durdu yavrum sürekli üstünü değişmek zorunda kaldık :) ana kucağıyla biz balkonda bile oturuyorduk oğlumla komşuya falan gitmişliği bile var rahat ediyo bebeler:)) şimdi ilgi odağımız yürüteçle mama sandalyesi:)
ayy inşalllah canım Allahım olmayan herkese nasip etsin anne olmayı herseyden daha güzel tüm sevgilerden daha da üstün artık arkamdan ağlıyo benimki sabahlarıkıyamam ona... bende bol bol koydum... yaza doğru mama sandalyemizi de alırız artık... en son kanguru aldık çok araştırdım en sağlıklısını bulabilmek için neyseki onu da hallettim yazın oğlumu kucağıma iliştirip gezicem
Amin kuzum bundan güzel dua olmaz... Öperim seni hatunayy inşalllah canım Allahım olmayan herkese nasip etsin anne olmayı herseyden daha güzel tüm sevgilerden daha da üstün artık arkamdan ağlıyo benimki sabahları
bende sizi öptüm hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlımmAmin kuzum bundan güzel dua olmaz... Öperim seni hatun
İnşallah mogamim. Hep hayırlı zamanda sağlıklı evlat istiyorum. Rabbim müjdelemiştir inşallah.Sağlıklı bir gebelik değillerdi kuzum şükret ki vücudun düşürdü onları....Bak benim arkadaşımda iki kez düşük yaptı üçüncüde sağlıklı bi bebişe kavuştu yani olabiliyor böyle durumlar önemli olan sağlıklı hayırlı olması... Sen hamile kalmak için değil sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik için dua et bitanem eğer sağlıklı başlamadıysa da düşmesi en hayırlısı...İnşallah güzel haberlerini alacağız akşam içini ferah tut kuzum
Kuzucum gribi atlattim gibi biraz burnm tikali ama agrilarim var bende uyuyamiyorm artik karnm agriyo sn gunler zormus at gibi yuruyen ben artik kaplumbaga gibiyim yolda dinlenme ihtiyaci duyuyorm 40 haftalari bulmasin istiyorum 38de gelsin benm sipa :) ayyyy cuma gunu guzel haberlerini alicz insallah cok heyecanli Mete pasamizi 4 gozle bekliyoruz :)Sağol kuzum benim inşallah seninde ayrıntılı güzel geçer bol bol izle minnoşunu hasret gider
Balııııım nasıl geçsin işte sabırsız bir halde 8 ini bekliyorum geceleri artık 5-6 yastıkla yatmaya başladım uyuyamıyorum mete bey hala aşağı inmediğinden ayakları ile kaburgamı zorluyo...Bedenimin rahatlamasını dört gözle bekliyorum
sen hasta olmuşsun sanırım aman kuzum bol bol dinlen sıcak tut kendini bak son kontrolde bi tane teyzeyle konuştum kızı doğumdaydı kız doğuma 3 gün kala grip olmuş mecburen antibiyotik vermiş doktor... hep böyle aksilikler olur son dakika ondan dolayı soğan gibi kat kat giyin
Geliyor kuzum nihayet bitiyor hamilelik serüveni çok şükürAmin bitanem...Sen nasılsın?
Wuslt balım sağol bitanem inşallah seninki gibi benim doğumda rahat geçer artık olsun bitsin miniğimle bir an önce evime geleyim istiyorum... Sen nasılsın minnak nasıl?
Bitanem amin inşallah kolay olur... sabırsızlık çok var... Minnakımın adı Mete olacak teyzesi...2.ler için dediğin gibi herşey hali hazırda olacak zaten ben kıyafetleri de hep unisex aldım oğlanın iki tane mavi zıbını var sadece başkada mavi bişey almadım ama hadiye olarak geldi yine maviler... eee sen ne zaman istiyorsun 2. yi
masallah canim topac bu kiz :)İyi akşamlar kızlar Nasılsıniz?friendlyfriendly canim dualarimdasin inşallah güzel çıkacak sonucun hakkında hayırlısı olsun lulus_k ve @betiboop evlatlarını zi sağlıkla huzurla büyütün inşallah bizde 5. Aya girdik kızımla maşallah diyin kuzuma
Maşallah kuzuyaİyi akşamlar kızlar Nasılsıniz?friendlyfriendly canim dualarimdasin inşallah güzel çıkacak sonucun hakkında hayırlısı olsun lulus_k ve @betiboop evlatlarını zi sağlıkla huzurla büyütün inşallah bizde 5. Aya girdik kızımla maşallah diyin kuzuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?