Beraber Anne Olma Yolunda

Alttan al cnm yutulandan pek fayda yok.Bana özeldeki dojtorum alttan al hızlı etki eder yutulandan daha faydalı alttan alınan direk etki eder dedi.ilk günden başlattı kutu birene kadar alttan aldım.Burdaki doktorumda hamileler alttan alır sakın hap olarak içme dedi.Hamilelige haxırlananlar hormonunu yükseltmek için hap olarak alırmış.Şuan bile alttan alıyorum.alttan da kullanılan şekildeyse alttan al doktora sormaya bile gerek yok.Doktora gitme konusunda bişey diyemeyecegim cnm

hem de ne beklemek canım gece gündüz hayalini kurdum
benim de gözlerimi doldurdun şimdi
Canm ya üzül diye söylemedim ben hamileyim ve hiç sevinemiyorum ondan böyle için doldu kusura bakma senide üzdüm ama seni çok iyi anlıyorum çünkü kızımda bende böyleydi öyle özenirdimki çoçuklsrı allahm banada nasip et diyodum demek zamanı varmış seninde zamanı ne zaman sa o zaman gelicek sonra belki benimki gibi ard arda enne olmayı nasip edr allah inşallah

Canım bilmiyorum kapsül hap şeklinde benimki sadece ağızdan alınıyo sanırım. Ben de cok kararsizim hastaneye gidip gitmemekte. Eşimi daha fazla yıpratmamak adına gitmem muhtemelen bilmiyorum.

inşallah canım
rabbim en başta hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin
demekki senin nasibinde de böyle olması varmış
bence şanslısın ikisi bir arada büyür
eminim doğunca düşüncelerin 180 derece değişecek
teyzemin kızı da 3. çocuğuna hiç istemediği bir anda tak diye hamile kaldı hiç sevinemedi aldırmayı düşündü
doğurduktan sonra iyiki doğurmuşum dedi

Ayyy gerçekten mi ne kadar arayla hamile kaldı sağlıkla doğum yaptımı

Böyle hikâyeler duyunca moral buluyorum canm çok sağol
rica ederim ne demek
ve bu aile maddi durumu son derece yerinde olan bir aile düşün yani çocuklarına dadı bakıyor vs.
sırf gezmekten tozmaktan geri kalıcak diye istemiyordu
allahtan kıymadı bebeğine
şimdi en zekisi, akıllısı tatlısı o biliyormusun çocuklarının içinde :)

Ayy gerçekten mi iyiki kıymamış bebeğine inşallah benim evladmda sağlıkla doğar inşallah dua edin bana birbirimize yaptığımız dualar daha makbulmuş

Canım bilmiyorum kapsül hap şeklinde benimki sadece ağızdan alınıyo sanırım. Ben de cok kararsizim hastaneye gidip gitmemekte. Eşimi daha fazla yıpratmamak adına gitmem muhtemelen bilmiyorum.
Kapsüller alttan alınıyo benimkide kapsül çünkü onlar iki şekildede kullanılıyo.Doktora hiç gitmediysen git.Ben reglim 3 gün geçince gitmiştim kese yeni oluşmaya başlamış net bişey yok demişti deger 1022 deyken cnm.

Hıç gitmedim canım. Cumaya aldım 2 gün kaldı.

Bende de adete 1 hafta kala hafif bi lekelenme olmuştu.hafif kahverengiye donuktu benim ki.bi de bariz bi şekilde iştahım açılmıştı. Ama hiç hamileyim diye konduramamistim kendime.insallah gelmiştir bebisin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…