Amin canim cocuklara bisey olmasin ya kiyamiyorm hasta cocuk gorunceDikkat et canim bol bol dinlen rabbim tez zaman da sifa versin tesekkur ederim canim rabbim dermansiz dert vermesin
Cuma sabah dr a gidicem canım o süreye kadar kanda baktirmam zaten tekrartabi hayırlısı canım ya bir daha ne zaman gideceksin hiç kandan baktırmasan da kese için beklesen zor mu olur senin için . inşallah güzel haberler verirsin buraya
hadi bakalım haberlerini bekliyoruz:)Ayyy inşallah canm eminim bende ilerde bu günleri hatorlip güleceğim ve çoçuklarını anlatacağım bu akşam doktoruma gidecem bakalk görünecekmi bizim minik süpriz
en iyisi canım ya inşallah güzel haberler verirsin cuma günüCuma sabah dr a gidicem canım o süreye kadar kanda baktirmam zaten tekrar
Hamileymişsin cnm çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah kolaylık verir hiç üzme sakın kendini tatlımmYanı çok güzel özetledi ama bu dönem kafam öyle karışıkki aslında icimdeki minigede çok üzülüyorum kızımda hamile oldugumu öğrendiğimde havalara ucmustum şımdiyse ne sevinç ne moral vallah bu miniğimede için gidiyo keşke bende yazn hamile kalsaydm çok iyi olurdu en azından kzım daha büyük olurdu şimdi çok erken oldu çok Rabbim güç versin eski günlerimi düşünüyorum bir zamanlar çoçuk yok diye aglayanda ben şimdi var diye ağlayan da sonra tövbe ediyorum yanı anlicagın duygularım çok karışk çoooook
Bebem naslsn canm mide bulantılarım uyutmuyo beni
Dimi ama.Benim ilk seferde 2 katından fazla yükselmişti.sonra cahil bi doktor bu değer çok artmış riskli gözüküyor dedi.sonra bi kanamam oldu ve ardından degerim 2 katından daha da az artmaya devam etti.ilk önce panikledim bu tutarsız artışa ama şimdi hersey yolunda çok şükür.hep kötü düşünüyorsun ama olmaz ki böyle. Üzme bebisini
Birgün durup diger gün baktırdıgında 2 ye katlaması gerekiyo diyorlarya.Ben pazartesi ve cuma baktırdım sadece yani 2 defa ikiye katlaması lazımdı benimki 1 defa ikiye katlamış 600 geçmişti.Yani benimkide azar azar artmış.hyb77 bak değer 1200 üstündeyse zaten min. 3 günde iki katına çıkarmış.senin artış normal canım
Canım keşke dediğin gibi olsa. Cuma sabahı nasi gelecek bilmiyorum.Birgün durup diger gün baktırdıgında 2 ye katlaması gerekiyo diyorlarya.Ben pazartesi ve cuma baktırdım sadece yani 2 defa ikiye katlaması lazımdı benimki 1 defa ikiye katlamış 600 geçmişti.Yani benimkide azar azar artmış.
Aynı şeyi söylüyorum ama kendini üzmekten başka bişey yapmıyo.Doktorum illaki iki katına çıkacak diye bişiy yok,değer yüzde 60 katlasa tamam demişti. İki katı gibi düşünme canım. Panik leme Hemen
canım az önce lavaboda peçeteye açık pembe bir akıntı geldi, çiğ yumurta akı gibi renksiz ve kokusuz bir akıntıyla birlikteRabbim gönlüne göre versin canm benim
Canım benim içime senin hakkında nedense kötü bişey doğmuyo sen istedigin kadar kötü düşün ben bir okadar iyi olacak diyorum kendini ve bizi de üzüyosn kötü düşünerek orda bir bebiş var ve sen onu da üzüyosun.Ben bunları seni teselli etmek için asla yazmıyorum gerçekten içimden geçeni yazıyorum.Eger kötü şeyler hissetsem bir teselli mesajı yazarım bırakırım ama sana öyle yapmıyorum farkındaysan ısrarla relax olmanı söylüyorum.Progestan ını günde 3 defa alttan almayı unutma kalp atışına kadarda kanla ugraşma.Sağ elini karnına koy ve dua et kulhuvallahu ahat ı okusan bile olur.Canım keşke dediğin gibi olsa. Cuma sabahı nasi gelecek bilmiyorum.
Bende böyle birşey olmamıştı inşallah döllenmeden dolayı gelmiştir canm inşallah hamilesin dırcanım az önce lavaboda peçeteye açık pembe bir akıntı geldi, çiğ yumurta akı gibi renksiz ve kokusuz bir akıntıyla birlikte
adetime 8 gün var
ay inşallah canım yaBende böyle birşey olmamıştı inşallah döllenmeden dolayı gelmiştir canm inşallah hamilesin dır
Ayyy inşallah gelmiştir minigin umutlandrmak istemem ama döllenmeden dolayı pembe akıntı gelmiş olabilir canm Rabbim gönlüne göre versinay inşallah canım ya
başka bir peçeteyle tekrar sildim yine pembe akıntıyı gördüm
adetime 8 gün var, adet başlangıcı olması imkansız yani
sol kasığımda da batma var bugün
çok umutlandım yaaa
Allah razı olsun canim çok iyisin. Hepiniz çok iyisiniz. Rabbim inşallah senin gönlünden geçeni nasip eder bana. Duamı okuyorum Allah kabul etsin. Progestanı ağızdan vermişti dr. Günde 2 tane içiyorum. Cuma mutlaka sorucam dr a alttan alayımmı diye. Ne ağrı ne lekelenme hicbisey yok. Dış gebelikmi acaba diyorum ama sonra teselli ediyorum kendimi lekelenmem ve ağrım olmadığı için.Canım benim içime senin hakkında nedense kötü bişey doğmuyo sen istedigin kadar kötü düşün ben bir okadar iyi olacak diyorum kendini ve bizi de üzüyosn kötü düşünerek orda bir bebiş var ve sen onu da üzüyosun.Ben bunları seni teselli etmek için asla yazmıyorum gerçekten içimden geçeni yazıyorum.Eger kötü şeyler hissetsem bir teselli mesajı yazarım bırakırım ama sana öyle yapmıyorum farkındaysan ısrarla relax olmanı söylüyorum.Progestan ını günde 3 defa alttan almayı unutma kalp atışına kadarda kanla ugraşma.Sağ elini karnına koy ve dua et kulhuvallahu ahat ı okusan bile olur.
sağol canım allah razı olsunAyyy inşallah gelmiştir minigin umutlandrmak istemem ama döllenmeden dolayı pembe akıntı gelmiş olabilir canm Rabbim gönlüne göre versin
Canm adet günün dün dü demi bence korkmamalsn ve cumaya kadar bekleme çünkü bu belirsizlik seni çok üzüyo anladığım kadarıyla bence git en azından rahatlatan bu belirsizlikten kurtuluşun canm bende 8 de gidecem bu akşamAllah razı olsun canim çok iyisin. Hepiniz çok iyisiniz. Rabbim inşallah senin gönlünden geçeni nasip eder bana. Duamı okuyorum Allah kabul etsin. Progestanı ağızdan vermişti dr. Günde 2 tane içiyorum. Cuma mutlaka sorucam dr a alttan alayımmı diye. Ne ağrı ne lekelenme hicbisey yok. Dış gebelikmi acaba diyorum ama sonra teselli ediyorum kendimi lekelenmem ve ağrım olmadığı için.
Acaba diyorum Ankarada kadın doğum hastanesi aciline mi gitsem bu akşam. Aslında gidip canımı iyice sıkmak istemiyorum. Gidiyim mi sence?
Canm yasağol canım allah razı olsun
dün gece uyurken dizimi göğsüme çekeyim dedim, her zaman rahat rahat çekebilen ben, bu kez sol tarafımdaki dolgunluk yüzünden çekemedim iyi mi?
sağ tarafımda aynı şeyi denedim, onu çok rahat çektim
gece sağ ayağımın altı alev alev yanıyordu
bu sabah da hayatımda ilk defa zeytin görmüşcesine zeytine saldırdım :)
Evet bat dündü canım. İyi haberlerle gel inşallahCanm adet günün dün dü demi bence korkmamalsn ve cumaya kadar bekleme çünkü bu belirsizlik seni çok üzüyo anladığım kadarıyla bence git en azından rahatlatan bu belirsizlikten kurtuluşun canm bende 8 de gidecem bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?