Beraber Anne Olma Yolunda

Hamileymişsin cnm çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah kolaylık verir hiç üzme sakın kendini tatlımm

Ayva tuzlu cubuk maden suyu stokla canim. Aklimdaydin sende bugün doktora gidecektin sanki. Gündüz firsat buldukca saril kizina uyu :) alperle yatip yuvarlaniyoruz şu an bizde uyku saati geldi tospanin.
Bebem naslsn canm mide bulantılarım uyutmuyo beni

Dimi ama.

hyb77 bak değer 1200 üstündeyse zaten min. 3 günde iki katına çıkarmış.senin artış normal canım
Birgün durup diger gün baktırdıgında 2 ye katlaması gerekiyo diyorlarya.Ben pazartesi ve cuma baktırdım sadece yani 2 defa ikiye katlaması lazımdı benimki 1 defa ikiye katlamış 600 geçmişti.Yani benimkide azar azar artmış.

Canım keşke dediğin gibi olsa. Cuma sabahı nasi gelecek bilmiyorum.

Doktorum illaki iki katına çıkacak diye bişiy yok,değer yüzde 60 katlasa tamam demişti. İki katı gibi düşünme canım. Panik leme Hemen
Aynı şeyi söylüyorum ama kendini üzmekten başka bişey yapmıyo.

Canım keşke dediğin gibi olsa. Cuma sabahı nasi gelecek bilmiyorum.
Canım benim içime senin hakkında nedense kötü bişey doğmuyo sen istedigin kadar kötü düşün ben bir okadar iyi olacak diyorum kendini ve bizi de üzüyosn kötü düşünerek orda bir bebiş var ve sen onu da üzüyosun.Ben bunları seni teselli etmek için asla yazmıyorum gerçekten içimden geçeni yazıyorum.Eger kötü şeyler hissetsem bir teselli mesajı yazarım bırakırım ama sana öyle yapmıyorum farkındaysan ısrarla relax olmanı söylüyorum.Progestan ını günde 3 defa alttan almayı unutma kalp atışına kadarda kanla ugraşma.Sağ elini karnına koy ve dua et kulhuvallahu ahat ı okusan bile olur.

canım az önce lavaboda peçeteye açık pembe bir akıntı geldi, çiğ yumurta akı gibi renksiz ve kokusuz bir akıntıyla birlikte
adetime 8 gün var
Bende böyle birşey olmamıştı inşallah döllenmeden dolayı gelmiştir canm inşallah hamilesin dır

Bende böyle birşey olmamıştı inşallah döllenmeden dolayı gelmiştir canm inşallah hamilesin dır
ay inşallah canım ya
başka bir peçeteyle tekrar sildim yine pembe akıntıyı gördüm
adetime 8 gün var, adet başlangıcı olması imkansız yani
sol kasığımda da batma var bugün
çok umutlandım yaaa

Ayyy inşallah gelmiştir minigin umutlandrmak istemem ama döllenmeden dolayı pembe akıntı gelmiş olabilir canm Rabbim gönlüne göre versin

Allah razı olsun canim çok iyisin. Hepiniz çok iyisiniz. Rabbim inşallah senin gönlünden geçeni nasip eder bana. Duamı okuyorum Allah kabul etsin. Progestanı ağızdan vermişti dr. Günde 2 tane içiyorum. Cuma mutlaka sorucam dr a alttan alayımmı diye. Ne ağrı ne lekelenme hicbisey yok. Dış gebelikmi acaba diyorum ama sonra teselli ediyorum kendimi lekelenmem ve ağrım olmadığı için.

Acaba diyorum Ankarada kadın doğum hastanesi aciline mi gitsem bu akşam. Aslında gidip canımı iyice sıkmak istemiyorum. Gidiyim mi sence?

Ayyy inşallah gelmiştir minigin umutlandrmak istemem ama döllenmeden dolayı pembe akıntı gelmiş olabilir canm Rabbim gönlüne göre versin
sağol canım allah razı olsun
dün gece uyurken dizimi göğsüme çekeyim dedim, her zaman rahat rahat çekebilen ben, bu kez sol tarafımdaki dolgunluk yüzünden çekemedim iyi mi?
sağ tarafımda aynı şeyi denedim, onu çok rahat çektim
gece sağ ayağımın altı alev alev yanıyordu
bu sabah da hayatımda ilk defa zeytin görmüşcesine zeytine saldırdım :)

Canm adet günün dün dü demi bence korkmamalsn ve cumaya kadar bekleme çünkü bu belirsizlik seni çok üzüyo anladığım kadarıyla bence git en azından rahatlatan bu belirsizlikten kurtuluşun canm bende 8 de gidecem bu akşam

Canm ya kusura bakma çok duygulandm hamileysen miniğin çok şanslı olacak çünkü onu sabırsızlıkla bekleyen bir annesi var

Evet bat dündü canım. İyi haberlerle gel inşallah hanfendi25

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…