Beraber Anne Olma Yolunda

Bende de adete 1 hafta kala hafif bi lekelenme olmuştu.hafif kahverengiye donuktu benim ki.bi de bariz bi şekilde iştahım açılmıştı. Ama hiç hamileyim diye konduramamistim kendime.insallah gelmiştir bebisin:)
inşallah canım ya teşekkür ederim:)

Kzlar doktora gittik doktorum biraz şaşrdı ama olsun dedi eskiler hep böyle doğurmuş dedi keseyi görmek için değer 5000 olması lazm dedi cumartesi 97 olan degerimi değerlendirdi tekrar bakalm dedi test yaptk çıkınça aricakmış

Ayy gerçekten mi iyiki kıymamış bebeğine inşallah benim evladmda sağlıkla doğar inşallah dua edin bana birbirimize yaptığımız dualar daha makbulmuş
canım sen normal doğum mu yapmıştın normal doğumlarda zaten arayı acıp acmamanın pek önemi olmuyor . ameliyatlarda beklenmesi iyi oluyor diyor dr. ama sezaryende bile ard arda doğum yapan tanıdıklarım var

canım sen normal doğum mu yapmıştın normal doğumlarda zaten arayı acıp acmamanın pek önemi olmuyor . ameliyatlarda beklenmesi iyi oluyor diyor dr. ama sezaryende bile ard arda doğum yapan tanıdıklarım var
Evet ca normal doğum ama çok zordu benim acımdan o yüzden doktoruma anlattım çok zor geçti benim açıdan bu sezeryan olsun dedim dedi hayr aksi bir durum olmadığı sürece sezeryan yapmam zor olan ilk doğum sen onu yaparak o açıları çekerek ikinci doğumuna yatırım yaptn neden bu avantajı kullanmayalmki dedi evet normal doğum olmasına ayrı bi sevindi gerçi dediğin gibi şimdikilerin nlsezeryandan sonra bile kalıyorlar bir arkadaşının arkadaşı kucağında 8 aylık bebek karnında ki 5 aylık yanı sezeryan olmasına rağmen 3 ay sonra hamile kalmış senin normalmiydi canm

benimde normaldi canım aynen senin dedğin gibi cok cok zordu aklıma gelince bile vahşet gibi hatırlıyorum zaten benim acılma tam olmadan almışlardı bebeğin kalp atışı yavasladı diye cok ta bastırdılar hem kesi hem yırtık derken pişman olmuştum normal doğurduğuma ama ikincide epidural düşünüyorum inşallah acılman 4-5 cm olduğunda epidural yapıyorlar ondan sonra ne sancı ne ağrı ohh

Evet canm benimde tek tesellim epidural bende istiyorum çünkü doğum anım benimde çok kötüydü epidural istemiştim doktordan ama açılman çok olduğu için olmaz artk dedi herhalde 4 5 santimi geçmeden yapılmalı demi

galiba oyle canım acılma olmadığındada yapmıyorlar 4 cm falan olması lazım diye biliyorum önceden anestezi uzmanıyla görüşür yaptırırsın inşallah benim ilk bebekte eşim istemedi bel ağrısı olur diye bu kadar sancı cektin artık bir doğurmak kaldı dedi:) öyle olmuyor ama

Kızlar bu akşam 9 gibi tekrar kan vericem. 10:00 gibi çıkar sonuç.

Dua eder misiniz bana? İnşallah değerim sağlıkla artmıştır. Üzülmekten alamıyorum kendimi.
Canim inşallah hayırlı ve güzel sonuçlarla gelirsin ama benim içimde sana dair hiç bir sıkıntı kötü his yok

aminn cnm aminnn . Ben ayrıntılıya gittiğimde senin bebişin kucağında olacak. Sağlıkla inş ya darısı basımıza öpüyorum seni de kıpırdağını daaa
Sağol kuzum benim inşallah seninde ayrıntılı güzel geçer bol bol izle minnoşunu hasret gider
Amin canim insallah az kaldi nasil geciyo son gunlerin
Balııııım nasıl geçsin işte sabırsız bir halde 8 ini bekliyorum geceleri artık 5-6 yastıkla yatmaya başladım uyuyamıyorum mete bey hala aşağı inmediğinden ayakları ile kaburgamı zorluyo...Bedenimin rahatlamasını dört gözle bekliyorum
sen hasta olmuşsun sanırım aman kuzum bol bol dinlen sıcak tut kendini bak son kontrolde bi tane teyzeyle konuştum kızı doğumdaydı kız doğuma 3 gün kala grip olmuş mecburen antibiyotik vermiş doktor... hep böyle aksilikler olur son dakika ondan dolayı soğan gibi kat kat giyin
Mogamim cuma günü geliyormuş meleğin kazasız belasız hayırlısıyla melegine kavusursun insaAllah
Geliyor kuzum nihayet bitiyor hamilelik serüveni çok şükürAmin bitanem...Sen nasılsın?
Wuslt balım sağol bitanem inşallah seninki gibi benim doğumda rahat geçer artık olsun bitsin miniğimle bir an önce evime geleyim istiyorum... Sen nasılsın minnak nasıl?
ayy maşallah cok az kalmış yaa simdi sende bir heyecan bir sabırsızlık vardır ki bilirim:) Allahım kolay ve de hayırlı doğumlar nasip etsin canım benim ismini düşündünüz mü yaramazın:)

Bitanem amin inşallah kolay olur... sabırsızlık çok var... Minnakımın adı Mete olacak teyzesi...2.ler için dediğin gibi herşey hali hazırda olacak zaten ben kıyafetleri de hep unisex aldım oğlanın iki tane mavi zıbını var sadece başkada mavi bişey almadım ama hadiye olarak geldi yine maviler... eee sen ne zaman istiyorsun 2. yi

Kızlar bu akşam 9 gibi tekrar kan vericem. 10:00 gibi çıkar sonuç.

Dua eder misiniz bana? İnşallah değerim sağlıkla artmıştır. Üzülmekten alamıyorum kendimi.
İnşallah güzel haberlerle geleceksin kuzum... Önceki artışında bence gayet iyi...boşuna üzülmüşüm diye yine kendine kızacaksın

Pamukprncess balım bu sabah tartının piliyle oynadım çalıştı bende tartıldım... doğuma 72 ile gidiyorum...hamile kaldığım kilo 56 idi... eski halime dönmek için 16 kilo fazlam var..8 kilo doğum ve ödem olarak gitse kalan 8 kilo da yaza kadar gider sanırım

Mogami canım öyle olsun dile benden ne dilersen:))

Artışım 2 kat degil 1.5 kat olmuş. 600kusur olması gerekirken 432 az değilmi gerçekten.

Rabbim sana da kolay dogumlar nasip etsin. Saglikla gelsin bebeğin.

Çok heyecanlıyım çook.

Doğumda rahat 10 kilo gider diyorlar mogiş bence 16kilo süper inş benim de öyle olur sizde gelişmeler var mı ayy metecik artık gelmek üzere annesine, teyzelrine

Canım artış olması önemli bende de iki kat artmadığı oldu en son kacken kaç oldu, doktor a gittin mi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…