- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
EvetCanım Arkadaşım sen kendini boşu boşuna yıpratıyosun ilk önce gögsüne taktın şimdide idrar testlerine başladın sırf kendini yıpratıyosun.at artık kafandaki olumsuz düşünce ve kuşkuları ve şuna inandır artık kendini Sen Hamilesinnnn Hamilesinnn Hamilesinnnnnnnnn..
Evettt işte bunu duymak istiyorum senden.Bizim bebişlerimiz yeni yılın bebişiii :)) Yeni yılınız hepimize kutlu olsun arkadaşlarEvethyb77 hamileyim şükür bugunden sonra olumsuzluk yok
Çok iyi canım. Boş yere kuruntu yaptın görüyor musun?kendini de bebegini de üzme artık ama.sakın öyle idrar testi yapıpta aklını karıştırma. Çok sevindim canim yaKızlar değerim 154 çıktı şükürler olsun.
Salı gece 10.30 da 80 di bugün öğlen 1 de 154 cikti. 1.5 günde iki katina yaklasmis iyi degil mi?
Canm tebrik ederim çok sevindim kat kat artsın inşallah sağlıkla gelsin miniğinKızlar değerim 154 çıktı şükürler olsun.
Salı gece 10.30 da 80 di bugün öğlen 1 de 154 cikti. 1.5 günde iki katina yaklasmis iyi degil mi?
İnşallah canım değerin güzel arttığına göre Allah ın izniyle hersey yolundadır.Cinsiyet henüz belli değil canım ayın 11 nde randevum var o zaman belli olurCanım çok mutluyum insallah sagliklidir. 1 aydir girmiyodum senin cinsiyet belli oldu mu?
2016 bizim yılımız olacak insallah.Evettt işte bunu duymak istiyorum senden.Bizim bebişlerimiz yeni yılın bebişiii :)) Yeni yılınız hepimize kutlu olsun arkadaşlar
Tesekkur ederimCanm tebrik ederim çok sevindim kat kat artsın inşallah sağlıkla gelsin miniğin
Ayy cok guzelfriendlyfriendly hadi hayırlı olsun yeniyila güzel bir beraberlikle giriyorsun bebisinle inşallah sağlıklı kavusacaksaniz
Insallahİnşallah canım değerin güzel arttığına göre Allah ın izniyle hersey yolundadır.Cinsiyet henüz belli değil canım ayın 11 nde randevum var o zaman belli olur
Amin canim insallah saglikla devam ederHerkese mutlu yıllar kızlar!!!
friendlyfriendly 2016'ya çok güzel bir haberle giriyorsun. Tüm yılın böyle güzel geçsin canım
Ben 4-5 tane falan koydum sanırım çok koymadım çünkü evimiz hastaneye 10 dk zaten o kadarına bile gerek kalmadı ama al sen yine de bulunsun yanınızda zararı yokkuzum sağol bilgiler için tecrübeli annebenim göğüs ucu çok olmadığından muhtemelen tutamayacak o yüzden silikon göğüs ucu aldım kuzum...yara olmasın diye yine arada kremliyorum ama doğumdan sonra da olursa kendi sütümü sürerim zeytinyağı aklımda sonra bi de krem alırım... benim doğum sezeryan olacak ama pijama götürüyorum ben sadece...daha evvel ki yum. kisti ameliyatımda da sezeryan kesiğim oldu o zamanda pijamalıydım çok zorlanmadım o yüzden gecelik giymeyeceğim zaten rahatta edemem...bebiş için kaç bez koymuştun çantana ben 12 tane koydum
İnşallah canımInsallahGullbike 11inde haberini bekliyoruz canim sagligiyla gelsin insallah
Amiiin cümlemize inşaallahEki Görüntüle 1732602 mutlu yıllar hatunlar...2016 ya doğum yapacaklara sağlıklı bebişler nasip eylesin...olmayanlara da rabbim versin kısa zamanda...tehlikeleri olanlara şifa versin rabbim...bebişlerini büyüten annelere de güzel günler versin...
Canim sana cevap yazdım mi bilemedim kafa bi dünya malum uykusuz geceler :)anladım kuzum bende içerdeki birine telefon vermeyi düşünüyorum çektirmek için ama yaparlar mı bilmiyorum...Can nasıl bakalım
Canım masaAllah cok güzel degerin hayırlısıyla kucagına alırsın inşaAllahKızlar değerim 154 çıktı şükürler olsun.
Gayet iyi canm hadi gozun aydin tekrar :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?