Beraber Anne Olma Yolunda

Oyyy canm dogdu mu pasa hadi gozun aydin nasil gidiyo annislik :)

büyümüştür o annesi tabi senin sürekli gözünün önünde pek farkedememen normal gaz için bende araştırırken iki markaya denk geldim biri sab simblex biri de nurse harveys...kullananlar memnun kalmışlar canım...birde afrodit şeyden bahsediyordu hergün bir kaç bardak kimyonlu su içiyormuş o iyi gelmiş...sor istersen...yediklerine çok dikkat et aman...Metem haftaya bu vakitler inşallah doğmuş olacak darısı tüm doğum bekleyenlerin başına olsun
Sen de hep eşimin dediklerini diyosun Mogami:) o da at gitsin dedi yok arabaya indircem dedim:)
Aynı burçmuyuz acep bilemedim
Ben 4-5 tane falan koydum sanırım çok koymadım çünkü evimiz hastaneye 10 dk zaten o kadarına bile gerek kalmadı ama al sen yine de bulunsun yanınızda zararı yok
Aslında benim evde hastaneye çok yakın ama ne bileyim koymuşken bol olsun dedim...biberon pompa kıyafetler havlu o bu derken kocaman bi çanta oldu zaten
Oyyy yesin teyzesi o boncuğu maaşallah bitaneme...sende gündüz uyumaya çalış canım sonuçta sen minnak Can a lazımsın annesi...çay kahve falan içme aman çocukta cin gibi olur uyutmaz bak

Yeni yılın ilk gününden selamlar hatunlar umarım güzel bi akşam geçirmişsinizdir

Pamukprncess balım sabah tartıya çıktım amma velakin pili bitmiş herhalde yıla kötü başlamıyım diye tartım ince davrandı ama fotomu çektim blummmm yılın ilk gününden 38. hafta biterken göbüş şekil A daki gibi

Eklentiler

• IMG_5791.JPG
    43,8 KB · Görüntüleme: 61
Canim ya masallah son 7 gün tadini cikar :)

Gayet fit gorunuyorsun, bebiş var sankim bi tek bence cikmana gerek yok zaten tamda bugün acaba göbüş fotosu istesem mi mogiş ten dedim yeminlen yaa bu kadar olur çok iyi gordum seni maşallah size

Flas magduru kuzu :)
Yesinler seni maaşallah mis kokuluya Allah nazarlardan saklasın canım benim Kız bu fıstık aynı sana benziyorözellikle son fotodaki halini çok benzettim

Gayet fit gorunuyorsun, bebiş var sankim bi tek bence cikmana gerek yok zaten tamda bugün acaba göbüş fotosu istesem mi mogiş ten dedim yeminlen yaa bu kadar olur çok iyi gordum seni maşallah size
kalbin temiz bacım aslında yan durduğumdan öyle görünmüşüm yoksa az buz kilo almadım yüzüm yuvarlaklaştı olmayan popom artık var hemde fazlasıyla sonracığıma bacaklarım kalınlaştı...tabi bi de bu işin ödem kısmı var o da iyice şiş gösteriyor ama doğumdan sonra atıyormuşsun ödemi...eşimde sağolsun benle birlikte kilo aldı şimdi doğumdan sonra ikimiz birden rejime giriyoruz neyseki bu kadar kiloya rağmen göbek çok çıkmadı ve çatlamadı... bak senin haftalardayken ben bu şekildeydim fikir olsun sana

Eklentiler

• 21. hafta.JPG
    44,3 KB · Görüntüleme: 91
Canim ya masallah son 7 gün tadini cikar :)
balım tadını çıkartmaktan yıldım valla yeter çıksın artık ordan eski halime dönesim var çok fena hamilelikten sıkıldım

Yesinler seni maaşallah mis kokuluya Allah nazarlardan saklasın canım benim Kız bu fıstık aynı sana benziyorözellikle son fotodaki halini çok benzettim
Yok canim ayni babasiydi kv tarafina göre ama onlar da pes etti artık cok seviliyor bu sipalar ya :)

Oyyy benim zamanındaki sen de daha fit ya bende basen popo var zaten sona doğru nolacaksam senin göbüş de çok değilmiş o zamanlar bak benim böyle, 5 gün öncesi

Eklentiler

• _20151228_075637.JPG
    38,4 KB · Görüntüleme: 56
balım tadını çıkartmaktan yıldım valla yeter çıksın artık ordan eski halime dönesim var çok fena hamilelikten sıkıldım
O zaman sabret son 7 :))) sonra ben gibi bir mesaji 15dkda yazmaya baslarsin tabi bi taraftan hoppidilersin bi taraftan yatip yuvarlanirsin :))

Oyyy benim zamanındaki sen de daha fit ya bende basen popo var zaten sona doğru nolacaksam senin göbüş de çok değilmiş o zamanlar bak benim böyle, 5 gün öncesi
oyyyyy yesinler tostoparlak bi göbek çok şirin duruyo kiminin göbeği daha çabuk gösteriyor kendini kiminin daha geç...benim annem doğuma gittiğinde doktor şaşırmış niye geldin ki daha aylar var demiş o kadar küçükmüş göbeği... anneme çektim sanırım...balım ben bi de düşük kiloyla başladım o sebeptende o haftalarda iyiydim ama dedim ya 30 dan sonra kendim bile inanamadım hızlı kilo alınıyor...o yüzden sana diyorum ya şimdilerde ne kadar az kilo alırsan 30 dan sonra o kadar dengelersin... ama şu da var bazen ne yaparsan yap önüne geçemiyorsun gecenin bi vakti canın tatlı çekiyor ne bileyim kızartma çekiyo duramıyorsun ki... nihayetinde doğumdan sonra boğazımıza biraz hakim olup azcıkta yürüyüş yaparsak kiloyu çabuk atarız... ben yaza kadar evde, yazın da sahilde yürüyüşler yapmayı planlıyorum oğlumla...

O zaman sabret son 7 :))) sonra ben gibi bir mesaji 15dkda yazmaya baslarsin tabi bi taraftan hoppidilersin bi taraftan yatip yuvarlanirsin :))
yaaa annesi ama ne yapsın senden ilgi bekliyo sürekli fıstık

Yok canim ayni babasiydi kv tarafina göre ama onlar da pes etti artık cok seviliyor bu sipalar ya :)
Aman ne bakarsın sen kv ye benimde kendi annem ultrason resimlerine bakıp bu ççocuk babasına benzeyecek diyo yaaa anne kimin tarafındasın sen diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…