Beraber Anne Olma Yolunda

Atlatıcan cnm stres yapma sen kaç gğn kaldı bata ? Dr muayneye çağırdı mı rahim kalınlsşmış mı bakardı
6gün var canim bata sag kasigima hatta kasikta degil sag alt tarafima bicak saplaniyo gibi kramp gibi.. dr a persembe gitmeyi dusunuyodum test böyle cikmaya devam ederse giderim dr a

ayyy canım hadı hayırlısı cok sevındım gelsın bakalım kucuk adam bızımkı buyudu ablası yuru guccuk paytak geldı gelecek oldu olacak derken ocak 25 de bır yasında olacak zaman gecıyo cabucak senın nasıl gectı hamılelıgın

Kuzum dedigin gibi onemli olan miniklerimize sagsalim kavusmamiz dogum sekli onemli degil benm catida sorun yoktr die dusunuyorm hem kalcalarim da genis :) 15.20 si arasi bi gun gidicem dr a bakalim ne dicek bende senin gibi insallah bi sonucla donus yaparim sonra baslasin heyecan :)

Kuzum belirti hemen yok olmaz bence sen kafana takiyosun belirti falan arama lutfen birazcik sabir biliyorm cok zor bu gunlerde zor geciyo ama beklemekten baska bisey yapamazsin yrn istersen kan ver icin rahatlar
Kimyasal oldugunda gögusucu acim tamamen yok olmustu ve akabinde hemen kanama baslamisti ama o zaman bat in ustunden 1 hafta gecmisti. Su an 6 gun var daha bata. Gecmiste yasananlar içimi kemiriyo.

Evet canim benim ilacim zaman. Rabbim hayirli kılsın.. testi tekrarlicam yarin ve persembe de cizgi cikarsa persembe kan vericem.

canım bak bizim en büyük hatamız stres. geçmişe sünger çek şimdiye odaklan. olumsuz düşünürsen olumsuzu çağırırsın rahat olmaya çalış. ben 2 yıldır deniyorum stresim yüzünden tüp bebek bile tutmadı. bunu aşmamız gerek

Evet canim ben rahattim bu defa ama sabah goguslerime dokununca şok oldum şimsi sanki biraz acı var gibi böyle düsünüp teselli ediyorum kendimi.

Anne olan arkadaşlar alttan bicak saplanir gibi ağrım oluyo dünden beri normal mi? Ozellikle sağ tarafimda

canım merhabalar bu bahsettılerın tutunma dollenme belirtileride olabılır adet belirtileride olabılır ben senın testlerıne baktım pozıtıf ama en kesın sonucu adet gunu geldıgınde anlarsın eger olusacak olan gebelık saglıklı ıse zaten kan testınde cıkacaktır ama gebelık saglıklı degılse gununde yada gununden bır kac gun sonra edet goreceksın .Biliyorumkı ınsan annelık beklentısı ıcınde oldugunda vucudunda her belirtiyi arıyor her yerını dnlıyor senın kendıne yapacagın en buyuk ıyılık adet gunune kadar her hangı bır belırtı arayıp arastırma sorgulama ıstersen kendı ıcını rahatlatmak amaclı sabahları testını yap koyulasması hemen olmuyor kanda degerın artması gereklı kı testın rengı koyulassın bırazcık sabır guzel anne allahım o mınık melegı ellerıne konduracak ama sabır anne

Kuzum belirti hemen yok olmaz bence sen kafana takiyosun belirti falan arama lutfen birazcik sabir biliyorm cok zor bu gunlerde zor geciyo ama beklemekten baska bisey yapamazsin yrn istersen kan ver icin rahatlar

canım senınde az kalmıs ayy ben sızı boyle hamıs gordukce nasıl sevınıyorum anlatamam valla senın bebegının cınsıyetı ne nasıl gecıyo hamılelıgın allagın hayırlısı ıle kucagınada almayı nasıp etsın ınsallah

Amin canim beklemekten baska carem yok haklisin. Tamam şu saatten itibaren birakiyorum belirtileri yoksa 6 gun var bata hepten psikolojim bozulacak..

Amin canim beklemekten baska carem yok haklisin. Tamam şu saatten itibaren birakiyorum belirtileri yoksa 6 gun var bata hepten psikolojim bozulacak..

aynen oyle arama belirtileri emın ol hepımız senın su yasadıklarını yasadık ve yasadıklarımızlada kaldık 6 gun ınan cok uzun zaman degıl bı bakmısın bıtmıs kendını oyalayacak seyler bul cok sevdıgın senı mutlu eden yaptıgında aklının beynının sadece onda oldugu bırsey bu arada calısyomusun evdemısın

Gecmisi unut caanim hakkinda hayirlisi olsun yni yilda cok guzel haberler alalim sendn insallah
ayyyy nerelerdesin sen bakiim :) benim kizim olcak insallah adinida Defne koycaz amin insallah sagsalim kucagimiza alalim bebisliler cogaldi topikte :) sen nasilsin ogluslarin nasil(dogru hatrliyorum dimi?)

evet dogru hatırlıyosun oglusum buyudu 1 yasına 1 ayımıs kaldı hayırlısı ıle o bıldıgın pusur ablası hıc yerınde durmuyo kıpır kıpır defne ısmıyle yasasın kuzum benım ohhh ogluslarıma kızlar gelıyo hadı bakım

Calisiyorum canim sabah 7.30 da cikiyorum evden aksam 6.30da evdeyim.

Insallah blummmm insallahh

Ohhh masallah kocaman olmus yurumeyede baslar simdiki cocuklarda hep kipir kipir yerinde duramiyolar bakalim benm kiz nasil olcak :) hahahah yillar sonra karsilasabilirler :)

Canım az önce uyandım göğüslerim tamamen inmiş testi tekrarladim muhtemelen koyulasmamis. Yine olmadı bu da benim kaderim hayırlısı..

Eki Görüntüle 1730427
Canim bunda daha belli sanki niye öyle diyorsun ki daha dur bakalım. Ben bunda hemen gördüm bir öncekinde dikkatli bakınca görmüştüm. Herşey Allah tan dur bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…