Beraber Anne Olma Yolunda

P

Progestanı bırakma cnm rahmi hamilelikte destekliyo o ve gereksiz rahim kasılmalarını önlüyo ayrıca bencede pembe bir çizgi var o testte inşaallah koyulaşır
Persembe dra gidicemcanim 3 gun folikasit ve coraspine devam edicem persembe dr ne kullan dicek bakalim

Ve tabiki oncelikle insallah testim koyulasir ve hamileyimdir

Şu 2-3 haftayi bi atlatayim hayirlisiyla canim hatta bat ı atlatsam bi nebze daha rahatlicam

tesekkur ederim canim Allah rai olsun :)

Yorma kuzum kendini rahatina bak tesekkkur ederim sende kendine dikkat et hasta olma
yupppppppi bu ne guzel haber hep hayirli habrlerini alalim cigdemcim :) klomenin etkisi 2.3 ay suruyomus
Canim klomenin etkisi sanirim insallah testim koyulasır goguslerim belki 2 beden büyüdü ama uçlarinda hic hassaslik yok

Haklisin balım kopamadım ama yine daha az düsundum bu ay bu konuyu.. yum zamani hic girmedim belkide.. şükürler olsun insallah koyulasir..

Kuzummmm gozunaydin Mete pasana kavusacagin gun belli olmus :) iyi cati mayenesnde zorlanmamissin sevindim insallh bnmkide oyle gecer ayyyy mogamim oglusuna kavusmana az kaldi :) cok heyecanli :) bakalim senin sezeryan nasil geccek
Canim klomenin etkisi sanirim insallah testim koyulasır goguslerim belki 2 beden büyüdü ama uçlarinda hic hassaslik yok
canim testte cikmis ya goguslere takilma demekki uclarinda hassasiyet olmucak ya da adetine daha var ya 2.3 gun kala baslar.benmde ilk gebeligimde 1 hafta once testte cikmisti gogsler sonra acimaya basladi

Canim sevindim belli olmasına 8 ocak dedin ve oldu oh mis geriye gün saymak kaldı :)
Kendini iyi tanıyo musun cidden canjm dediği gibi oldu bakmaşallah Tospike oldu mete kocaman olmuş dünyaya gelmeyi beklermis :)

Kuzummmm gozunaydin Mete pasana kavusacagin gun belli olmus :) iyi cati mayenesnde zorlanmamissin sevindim insallh bnmkide oyle gecer ayyyy mogamim oglusuna kavusmana az kaldi :) cok heyecanli :) bakalim senin sezeryan nasil geccek
Canım sağolasın nihayet belirledik gerçi daha da erken olabilirdi ama biz özellikle 8 olsun dedik... Çatı düşündüğüm kadar can yakan bi hadise değilmiş seninde için rahat olsun evet biraz zorlanıyorsun muayenede ama zaten kısacık sürdüğünden hop diye bitiyor...sonrasında bacak aramdaki kemiklerim ağrıdı sanki hamlamışım gibi...spinal olacağını duyunca bi gözüm korktu ama doktorum ne derse o...genel anesteziye çok karşı zaten... heyecan tavan durumda... seninde çatı muayenende belli olur belki doğum olayın...ben başından biliyordum vajen dar, kalçalı biri de değilim sonuç ortada olsun varsın hayırlı sağlıklı gelsin miniklerimiz... Darısı başına olsun hatun...bi sonraki randevun 15 i miydi belki ay sonundaki kontrolde yapar çatı muayeneni

Canim sevindim belli olmasına 8 ocak dedin ve oldu oh mis geriye gün saymak kaldı :)
Kendini iyi tanıyo musun cidden canjm dediği gibi oldu bakmaşallah Tospike oldu mete kocaman olmuş dünyaya gelmeyi beklermis :)
sağol betim valla tam düşündüğümüz gibi oldu hakikaten ama ben şimdi işin spinal kısmındayım umarım sıkıntı yaşamam... 3 kilo olduğunu duyunca oh dedim doğuma kadar biraz daha alır tam kıvamında doğar sıpam... siz nasılsınız ana oğul

Canım az önce uyandım göğüslerim tamamen inmiş testi tekrarladim muhtemelen koyulasmamis. Yine olmadı bu da benim kaderim hayırlısı..

Ay inşallah mogişim anammmm operasyon haa valla sende baya badire atlatmissin neyse geçmiş gitmiş mete heyecanı sarmış annesini günaydın herkese

Benim arkadaş da sezeryan oldu ve çok fitti en son gordugumde göbüş filan yoktu

Kiz bu cizgi lap diye koyulasirmi? Goguse belirtiye takilma koca pozitif var orada :) ben kalp atisi varken test yaptim da silik cikti kuzum :)
bebeem çizgiye değilde ğögüs acımın geçmesine üzüldüm eşimle paylasmadim bunu.Sabah işe gelirken eşim müzik açtı şarkı söylüyo oo çok mutlusun dedim 2 yıldır bekledigimiz haberi aldık aşkım diyo kahkaha atıyo içime bi acı oturduki o an şimdi senin yazını okudumda rahatladim. Allah hepinizden razı olsun.

Güzelim hemen koyulasmaz zaten beta değeri henüz çok düşüktür 3gun sonra yapsan koyulasmis olur şimdikine göre en iyisi kan vermen tabi benim adet günü nerdeyse böyleydi testim

Güzelim hemen koyulasmaz zaten beta değeri henüz çok düşüktür 3gun sonra yapsan koyulasmis olur şimdikine göre en iyisi kan vermen tabi benim adet günü nerdeyse böyleydi testim
Pamukprncess beklemekten baska çarem yok zaman hayirli olani getirsin bana insallah 6 gün kaldı bata. Persembe kan verecektim belki şu an onuda yapmicam bilmiyorum göğüs acısı gitti umutta gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…