- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Persembe dra gidicemcanim 3 gun folikasit ve coraspine devam edicem persembe dr ne kullan dicek bakalimP
Progestanı bırakma cnm rahmi hamilelikte destekliyo o ve gereksiz rahim kasılmalarını önlüyo ayrıca bencede pembe bir çizgi var o testte inşaallah koyulaşır
Hemen yazicam canimmmTeşekkürler güzellikartık montumu kapatamiyorum önden bence sende gayet iyisin önden de mi ceksen foto
Şu 2-3 haftayi bi atlatayim hayirlisiyla canim hatta bat ı atlatsam bi nebze daha rahatlicamEed bende onu kullandım snrm ne diycem izin alabiliyosan al evet kendini yorma kalp atışımızı duyana kadar sinlenmeni tavsiye ederim tatlım üşütme karda kışta dikkat et canım inşallah sağlıkla kucağına alacaksın :)))
Canim klomenin etkisi sanirim insallah testim koyulasır goguslerim belki 2 beden büyüdü ama uçlarinda hic hassaslik yoktesekkur ederim canim Allah rai olsun :)
Yorma kuzum kendini rahatina bak tesekkkur ederim sende kendine dikkat et hasta olma
yupppppppi bu ne guzel haber hep hayirli habrlerini alalim cigdemcim :) klomenin etkisi 2.3 ay suruyomus
Haklisin balım kopamadım ama yine daha az düsundum bu ay bu konuyu.. yum zamani hic girmedim belkide.. şükürler olsun insallah koyulasir..Anaaam top gibi göbüş maaşallah paşamıza
Hamilesin kuzuuuuu gözün aydın biraz daha vakit geçirirsen kanda da değer yüksek çıkar... kafadan atmak her daim işe yarıyor
üzüüüüm balım iyiki buldun bizi özlettin kendini topiğin ilk hamişi... benim doğum 8 inde olacak Mete bey geliyor... senin sıpa nasıl koca adam olmuştur o şimdi
Kuzummmm gozunaydin Mete pasana kavusacagin gun belli olmus :) iyi cati mayenesnde zorlanmamissin sevindim insallh bnmkide oyle gecer ayyyy mogamim oglusuna kavusmana az kaldi :) cok heyecanli :) bakalim senin sezeryan nasil geccekKIZLAAAAR BEN GELDİM
Doğum şeklim belli oldu...8 ocakta spinal sezeryan ile kavuşuyorum inşallah oğluma... Çatı muayenemden anlaşıldı zaten...doktorumu görseniz adam parmaklarını ittiriyor ki içeriye girsin benim vajen dar zaten yokladı yokladı sonra yok sen bu çatıyla normal doğum asla yapamazsın dedi zaten suratından belliydi ıııııgghhhh diye var gücüyle aralamaya çalıştı ama ne yazıkpeki dedim genel anestezi olayım onu da istemedi en güzeli spinalmiş daha çabuk adapte oluyormuş anne ve süt daha çabuk geliyormuş... Velhasıl haftaya son kontrol ve gerekn testler tahliller falan yapılacak 8 ocak cuma da minnakım geliyor... kilomuzda 3 olmuş şükür... @ayse4255 hatun senin randevunu da merak eder oldum şimdi... bu arada blummmm @ayse4255 canlar yenidoğana yapılan bir test var ben betiye de bahsetmiştim sizinde aklınızda olsun nabız oksimetre testi...doğumdan sonra ilk 24 saat içinde yapılmalıymış kalp hastalığı var mı yok mu bunun için yapılıyor çoğu yerde isteğe bağlı olduğundan anne adaylarının haberi olmuyormuş ben de fox ana haberde izlemiştim bugün çocuk doktoruna sordum doğum yapacağım hastanede o da yapıyoruz zaten içiniz rahat olsun dedi... @susslich canım kontrolün nasıldı?
canim testte cikmis ya goguslere takilma demekki uclarinda hassasiyet olmucak ya da adetine daha var ya 2.3 gun kala baslar.benmde ilk gebeligimde 1 hafta once testte cikmisti gogsler sonra acimaya basladiCanim klomenin etkisi sanirim insallah testim koyulasır goguslerim belki 2 beden büyüdü ama uçlarinda hic hassaslik yok
Evet canım çok testi yaptım çıkmadığı bile oldu bekle bakalım suan değerin en fazla 20 lerdedir@betiboop sen kanda 9 u gördükten sonra idrarda uzun süre silik miydi?
Canim sevindim belli olmasına 8 ocak dedin ve oldu oh mis geriye gün saymak kaldı :)KIZLAAAAR BEN GELDİM
Doğum şeklim belli oldu...8 ocakta spinal sezeryan ile kavuşuyorum inşallah oğluma... Çatı muayenemden anlaşıldı zaten...doktorumu görseniz adam parmaklarını ittiriyor ki içeriye girsin benim vajen dar zaten yokladı yokladı sonra yok sen bu çatıyla normal doğum asla yapamazsın dedi zaten suratından belliydi ıııııgghhhh diye var gücüyle aralamaya çalıştı ama ne yazıkpeki dedim genel anestezi olayım onu da istemedi en güzeli spinalmiş daha çabuk adapte oluyormuş anne ve süt daha çabuk geliyormuş... Velhasıl haftaya son kontrol ve gerekn testler tahliller falan yapılacak 8 ocak cuma da minnakım geliyor... kilomuzda 3 olmuş şükür... @ayse4255 hatun senin randevunu da merak eder oldum şimdi... bu arada blummmm @ayse4255 canlar yenidoğana yapılan bir test var ben betiye de bahsetmiştim sizinde aklınızda olsun nabız oksimetre testi...doğumdan sonra ilk 24 saat içinde yapılmalıymış kalp hastalığı var mı yok mu bunun için yapılıyor çoğu yerde isteğe bağlı olduğundan anne adaylarının haberi olmuyormuş ben de fox ana haberde izlemiştim bugün çocuk doktoruna sordum doğum yapacağım hastanede o da yapıyoruz zaten içiniz rahat olsun dedi... @susslich canım kontrolün nasıldı?
Canım sağolasın nihayet belirledik gerçi daha da erken olabilirdi ama biz özellikle 8 olsun dedik... Çatı düşündüğüm kadar can yakan bi hadise değilmiş seninde için rahat olsun evet biraz zorlanıyorsun muayenede ama zaten kısacık sürdüğünden hop diye bitiyor...sonrasında bacak aramdaki kemiklerim ağrıdı sanki hamlamışım gibi...spinal olacağını duyunca bi gözüm korktu ama doktorum ne derse o...genel anesteziye çok karşı zaten... heyecan tavan durumda... seninde çatı muayenende belli olur belki doğum olayın...ben başından biliyordum vajen dar, kalçalı biri de değilim sonuç ortada olsun varsın hayırlı sağlıklı gelsin miniklerimiz... Darısı başına olsun hatun...bi sonraki randevun 15 i miydi belki ay sonundaki kontrolde yapar çatı muayeneniKuzummmm gozunaydin Mete pasana kavusacagin gun belli olmus :) iyi cati mayenesnde zorlanmamissin sevindim insallh bnmkide oyle gecer ayyyy mogamim oglusuna kavusmana az kaldi :) cok heyecanli :) bakalim senin sezeryan nasil geccek
sağol betim valla tam düşündüğümüz gibi oldu hakikaten ama ben şimdi işin spinal kısmındayım umarım sıkıntı yaşamam... 3 kilo olduğunu duyunca oh dedim doğuma kadar biraz daha alır tam kıvamında doğar sıpam... siz nasılsınız ana oğulCanim sevindim belli olmasına 8 ocak dedin ve oldu oh mis geriye gün saymak kaldı :)
Kendini iyi tanıyo musun cidden canjm dediği gibi oldu bakmaşallah Tospike oldu mete kocaman olmuş dünyaya gelmeyi beklermis :)
Canım az önce uyandım göğüslerim tamamen inmiş testi tekrarladim muhtemelen koyulasmamis. Yine olmadı bu da benim kaderim hayırlısı..Kuzummmm gozunaydin Mete pasana kavusacagin gun belli olmus :) iyi cati mayenesnde zorlanmamissin sevindim insallh bnmkide oyle gecer ayyyy mogamim oglusuna kavusmana az kaldi :) cok heyecanli :) bakalim senin sezeryan nasil geccek
canim testte cikmis ya goguslere takilma demekki uclarinda hassasiyet olmucak ya da adetine daha var ya 2.3 gun kala baslar.benmde ilk gebeligimde 1 hafta once testte cikmisti gogsler sonra acimaya basladi
Bekleyeceğim canım göğüslerimdeki acı tamamen gitti bu sabah olmadi yine..Evet canım çok testi yaptım çıkmadığı bile oldu bekle bakalım suan değerin en fazla 20 lerdedir
Canım az önce uyandım göğüslerim tamamen inmiş testi tekrarladim muhtemelen koyulasmamis. Yine olmadı bu da benim kaderim hayırlısı..
Eki Görüntüle 1730427
Ay inşallah mogişimValla ben hala idrak edemedim durumuilk ilişki faciası kızlık zarım o kadar kalın ve etliymiş ki onu bile operasyonla aldırdım ben sonrası kolay oldu ama Çatı muayenesi de korkulacak bişey değilmiş en azından onu anladım o kadar dar olmasına rağmen çokta canım yanmadı... Kıpırdağımın içerdeki günleri sayılı artık teyzesi darısı başına
Benim arkadaş da sezeryan oldu ve çok fitti en son gordugumde göbüş filan yoktucanım sağolasın inşallah az kaldı... sen korse kullanmadın mı? aslında sezeryandan sonra göbek kalma durumu bizim yanlış bildiğimiz bi durummuş geçen okudum da... sen yine de sıkı şeyler giy ve birazda sporla halledersin
Kiz bu cizgi lap diye koyulasirmi? Goguse belirtiye takilma koca pozitif var orada :) ben kalp atisi varken test yaptim da silik cikti kuzum :)
Güzelim hemen koyulasmaz zaten beta değeri henüz çok düşüktür 3gun sonra yapsan koyulasmis olur şimdikine görebebeem çizgiye değilde ğögüs acımın geçmesine üzüldüm eşimle paylasmadim bunu.Sabah işe gelirken eşim müzik açtı şarkı söylüyo oo çok mutlusun dedim 2 yıldır bekledigimiz haberi aldık aşkım diyo kahkaha atıyo içime bi acı oturduki o an şimdi senin yazını okudumda rahatladim. Allah hepinizden razı olsun.
Güzelim hemen koyulasmaz zaten beta değeri henüz çok düşüktür 3gun sonra yapsan koyulasmis olur şimdikine göreen iyisi kan vermen tabi benim adet günü nerdeyse böyleydi testim
Atlatıcan cnm stres yapma sen kaç gğn kaldı bata ? Dr muayneye çağırdı mı rahim kalınlsşmış mı bakardıŞu 2-3 haftayi bi atlatayim hayirlisiyla canim hatta bat ı atlatsam bi nebze daha rahatlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?