Beraber Anne Olma Yolunda

Kizlar Boracik sarilik oldu surekli kan alinip degerlerine bakiliyor ama dusmeye baslasada hala 15 degeri nasil dusure bilirim bildiginiz birsey varmi bol bol emziriyorum ama gecmiyo

Canim bunda daha belli sanki niye öyle diyorsun ki daha dur bakalım. Ben bunda hemen gördüm bir öncekinde dikkatli bakınca görmüştüm. Herşey Allah tan dur bakalım ne olacak
Testi tekrarlicam canim cizgi cikmaya devam ederse persembe test yaptiricam. Insallah eder. Şu an dokundugumda goguslerim biraz aciyo ama sabah tamamen yok olmustu. Bu da benim tesellim. Insallah cizgi devam ederde iyi bi kan sonucuyla gelirim persembe gunu sizlere

Canim benim kalp atisina yakin basladi asil belirtiler simdi zaten hemen baslamaz cunku bata var daha. Adetine daha olmasina göre iyi bile ckmis cizgi masallah :) mevlam ic huzuru versin de ferahla biraz kuruntu bunlar cunku normal

Kizlar Boracik sarilik oldu surekli kan alinip degerlerine bakiliyor ama dusmeye baslasada hala 15 degeri nasil dusure bilirim bildiginiz birsey varmi bol bol emziriyorum ama gecmiyo

merhabalar benım ıkı oğlumdada oldu ama benımkıler ısın tedavısı gorduler baska turlu dusmedı ab uyusmazlıgı varmıs kan uyusmazlıgı degıl yalnıs anlasılmasın yarım saatte bır emzırdım su verdım cay kasıgıyla arada oyle toparladı

Canim benim kalp atisina yakin basladi asil belirtiler simdi zaten hemen baslamaz cunku bata var daha. Adetine daha olmasina göre iyi bile ckmis cizgi masallah :) mevlam ic huzuru versin de ferahla biraz kuruntu bunlar cunku normal
Canim yaa ne guzel yazmissin rabbim nasip ettiyse olacaktir insallah etmistir hayirlisiyla saglikli bir bebegim olsun o kadar istiyorumki..

Carsamba ve persembe sabah testi tekrarlayip duruma göre kana gidicem.

Canim yaa ne guzel yazmissin rabbim nasip ettiyse olacaktir insallah etmistir hayirlisiyla saglikli bir bebegim olsun o kadar istiyorumki..

Carsamba ve persembe sabah testi tekrarlayip duruma göre kana gidicem.
Allah nasip etsin sagligiyla insallah :) ama test yaniltacak gibi degil cizgi baya net guzel haberler vereceksin Allah in izniyle :)

Canim bnm ark serum suyu vermisti gecmis olsun kiyamam

Allah nasip etsin sagligiyla insallah :) ama test yaniltacak gibi degil cizgi baya net guzel haberler vereceksin Allah in izniyle :)
Amin bebeem evet test normal aslinda cunku bata 6 gun var ama göguslerim neredeyse 2 beden buyuduydu bu sabah kalktim sönmüs acı hic yok cok uzuldum. Simdi dokununca biraz acı var gibi. Ama dinlemicem belirtileri elimden bisey gelmiyo. Sadece sabahlari teste devam 2 gun daha.

O oluyor geçiyor. Benim ilk bebiste goguslerim inanilmaz hassasti ama Alperde bir iki gun oldu aci gecti. Vucut yaniltir yani insanı.

O oluyor geçiyor. Benim ilk bebiste goguslerim inanilmaz hassasti ama Alperde bir iki gun oldu aci gecti. Vucut yaniltir yani insanı.
Ayy gercektenmi inan su an o kadar sevindimki anlatamam Allah senden razi olsun canim

Hemen kendimi yine hamile gibi hissetmeye basladim:))

Canım az önce uyandım göğüslerim tamamen inmiş testi tekrarladim muhtemelen koyulasmamis. Yine olmadı bu da benim kaderim hayırlısı..

Eki Görüntüle 1730427

Cnm bugünkü restin öncekine göre daha belli olmuş bence var bişeyler şu göğüslerinr takma bu kadar çünkü benim gögüslerim adet geçeli 1 hafta olmuştu yine bişey yoktu agrı şişme falan o hormonlarla alakalı bide fazla dokunulmayla etkilenen bişey bence.bundan öncekindede gögüs ağrım çoktu ondan şüpelenip test yapmıştım ama o düşükle sonuçlanmıştı.tekrar ediyorum bugün daha belli testin.Oerşembe günü güzel bir degerle müjdeni bekliyorum cnm.

Insallah yaa dua et canim insallah persembe iyi bi degerle gelirim.Gogus belirtim hic olmasa umursamicam ama olupta uyaninca olmayinca bu kezde olmadi dedim. Testi bi tekrarlayayim Allahin izniyle..

Ayy canim cok sevindim valla tarihin belli olmus cok az kalmis hayirlisiyla saglikli bi sekilde kavusursun insallah kucuk beye.. bende yarin sabah gidicem bakalim ne dicek cok heyecanliyim ben zaten sezeryan istiyecem genel anestezi istiyorum digerlerine cesaretim yok bakalim doktor uygun bulacak mi.. o testi hic bilmiyodum canim iyi oldu hatirlattigin onuda sorarim hastaneye gidince

O da çok iyi maşallah yalnız size önemli bir kaç uyarım var göğüslerinizi yumuşatacak bir jel alın ve mutlaka doğumdan önce kullanın ben ihmal ettim doğumdan sonra göğüslerim çatladı Büşra göğsümü ilk tuttuğu an çok Can'ım yanıyordu emerken de sanki yaramı kaşıyor gibi acıyordu göğüslerim yara olduğunda bir çok şey kullandım ama en iyi gelen şey kakao yağı oldu bu arada doğumdan sonra elbise tarzı bir gecelik en rahat oluyor çünkü ilk anda hasta bezi takıyorlar sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olabilirim

Insallah canim.istediğin tarihte geliyor tosuncuk.hadi gozunaydin olsun.Sordum ama belli değil cinsiyet dedi.biraz daha bekleyeceğiz demek ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…